Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A Tesciowa to bym przestawila delikatnie!!! wkladanie dodatkowej pieluszki to nie to samo co wykrecanie nozek na boki...ja mam olej w glowie i na pewno nie robilabym zadnych cwiczen nie wiedzac co gdzie i jak...

• Mamusia
Dodi KTG to przez to że mam znowu teardy brzuch - tak bardziej dla pewności żeby spr czy luteina pomaga
a propos luteiny - pomaga na brzucho ale na głowę szkodzi - ja biorac ją miałam wiecznego doła i faktycznie okazało się że działa depresyjnie ! jak odstawiłam to dostawałam napadów śmiechu - cieszyło mnie wszystko aż mi głupio było bo zachowywała się jakbym z domu wariatów uciekła

Wiem Iwiokej ze na koniec ciazy tez sie robi 🙂 Dodi pytala o KTG myslalam ze chodzi o ten okres ciazy po co sie robi 🙂
Co do luteiny to ja na szczescie dola nie mam ale czytalam na opakowaniu ze osoby ktore latwo popadaja w depresje powinny uwazac. Ja na szczescie nie mam zadnych skutkow ubocznych 🙂 nawet zaparcia minely 🙂
Sibi moze to taki okres jesienno zimowy co? albo hormony? Hmmm przeciez musi byc dobrze 🙂 Glowka do gory pomysl ze jeszcze troszke i bedziesz miec dzidzie 🙂 no i usmiechnij sie dla dzidzi 🙂

• Mamusia
uff nareszcie sama!! 🤪 malarz sobie poszedł - pokój malutkiej śliczny słoneczny - jak tylko porządnie wyschnie to naklejam ozdobną taśmę z Tweetim 🙂 już nie mogę się doczekać!
a tymczasem relaksująca kawka 🙂 ach jak lubię te ciche samotne poranki 🙂 muszę się nimi cieszyć póki jeszcze są 😉

• Mamusia
Czesc Dziewczyny

My wstaliśmy juz i drugi dzien z żędu mam mega ryczący, chyba mi samotnosc doskwiera. Moj maż ma popoludniowki i cały dzien sama w domu siedze. Normalnie siedze i wyje sama nie wiem czmu.

Widzę ze duzo tematów od wczoraj mnie omineło. Postaram sie nadrobić.

Anitka jak tam dzisiaj samopoczucie ?

O wilku mowa haha :P
a samopoczucie w porzadku dziekuje 🙂 Olafek sie rozpycha wlasnie 😉 juz sie smialam wczoraj ze w moim przypadku 10ruchow to wystepuje przez 2minuty haha :P
wlasnie jem lody truskawkowe z ciasteczkiem pyszneeeee :P

• Mamusia
mmm no to ale pychota, ja od wczoraj to na nic nie mam ochoty 😞 Ale moze cos słodkiego poprawiłoby mi humor. Eh szkoda gadać sama nie wiem co mi dolega, mam nadzieje ze to nie jakies depresje przedporodowe...

Dzisiaj chyba zrobie piżamowy dzien i mam w tyłku tylko sie ubiore jak z psem pojde 😞

Nooormalnie masakra 😞 ale widze ze nie tylko ja jakis dół mam. Sibi to samo.

Aanna nareszcie koniec walki z "fachowcem" fajnie że pokoik już gotowy 🙂

Usmiechnijcie sie kochane 🙂 pomyslcie o Dzidziach w brzucholkach o tym ze za chwile sa swieta 🙂 bedziemy leniuchowac objadac sie pysznosciami 🙂 glowki do gory 🙂
ja jakies pare dni temu mialam po raz pierwszy sen o slubie...Ze wlosy mialam nie zrobione makijaz zrypany sukienka sie rozdarla i mialam zupelnie inna w jakies kwiaty i ze zapomnialam butow i mialam takie na wysokich szpilkach zalozone bo innych nie bylo...jakas tragedia :P a tu do slubu 6dni!!!

• Mamusia
spodziewam sie ale........ ja nie mam z kim sie tym wszystkim cieszyc, wszystko musze sama sobie po cichu w glowie ulozyc,jak cos kupie to ukryc albo wyslac do mamy aaaaaaaaa szkoda gadac nawet

moze sobie do fryzjera pojde i wlosy zrobi mam juz takie brzydkie odrosty 🤢
wypilam juz kawe, zjadlam paczke piernikow i nic, codziennie staram sie z jakas kolezanka spotkac ale mam dosc usmiechania sie i mowienia ze wszystko jest super i wogole.........
;(