Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ech chcialam Wam fotke zrobic bo wlasnie Maly wypial jakas czesc ciala kolo pepka i wielka kulka byla ale kurcze odstawilam laptopa zeby tlo bylo ciemniejsze bo lepiej widac i Maly juz sie ulozyl inaczej :P a to pech :P

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja tez biore centrum materna a tam jest kwas ale to male ilosci...nio Iwiokej odstaw i zapytaj lekarza 🙂 ja nie biore i juz nie bede brac 🙂
Klaudia ja nosze tylko i wylacznie bokserki :P tak jak kiedys tylko stringi hehe 😁
bylam w sklepie kupilam piersi z kurczaka chinski sos i ryz :P i tyle w temacie :P kurcze ja stoje to czuje co jakis czas takie napiecie brzucha i taki twardy jest :> ide w sobote na to usg wiec zapytam ginka co jeszcze moge zrobic w tym temacie bo mam nospe magnez i luteine...chyba ze to z tego schylania sie...bo juz trzecie pranie robie a jednak wszystko z koszy wysypalam na podloge i tak przebieralam wiec tez sie naschylalam...
Iwiokej tez tak mysle ze to dupka albo glowka 😁 fajowo hehe 🙂

• Mamusia
anitek ja do chińszczyzny daje jeszcze warzywa z grzybkami mun taką mrożonkę i wtedy do tych warzyw i usmażonych piersi dodaje fix knorr do chińszczyzny i wtedy jest fajniejsze 🙂
chyba że Ty też tak robisz, ale każdy ma swoją kuchnię 🙂
super że możemy tak czuć nasze skarby 🙂

Iwiokej warzyw nie kupilam bo nie bylo 😞 a targac nie bede surowych bo nie chce dzwigac...co do fixu to nie kupilam bo nawet nie chcialo mi sie szukac w tym balaganie 😞 a do polskiego sklepu nie chce mi sie jechac :P
bedzie takie oszukane 😉aby na dzisiaj bo normalnie to gotuje porzadne obiadki ale teraz nie mam ochoty stac w kuchni 2godz tym bardziej ze brzus cos twardy ostatnio wiec wole sobie odpoczywac a juz tak te 3prania zrobilam...

Ale wiem o czym mowisz 🙂 ja wogole uwielbiam miec wszystko dobrze przyprawione a nie jakies takie jalowe bez smaku...mam pelno przypraw to podarasuje sosik a tak naprawde to to nie jest chinski sos tylko cantonese style 🙂 wiec nie chcialam przesadzac bo popsulabym smak tego sosu 🙂

Iwiokej tez tak mysle...ze luteina pomaga zeby ich nie bylo czesto ale mysle ze natura i tak robi swoje...gorzej jak bedzie ich wiecej niz 6 na godzine...jak narazie czuje takie cos tylko i wylacznie popoludniu i to jak sie nadwyrezam czyms bo jak leze sobie spokojnie to jest ok 🙂
zapytam sie ginka w sobote 🙂 choc widzisz ja to tylko czuje w polowie macicy. Wiec moze to Maly wypycha gierke i czuje takie naciaganie na chwilke...bo podobno skurcze to cala macica sie stawia a ja tak nie mam

Hej 🙂

Ja już po obiadku i spacerku z psem 🙂 Byłam konto doładować i zamówiłam bilet dla brackiego, oczywiście musiałam się z nim jeszcze pokłócić..ajj paskudny mam ten dzień dzisiaj, chodzę i ryczę tylko

Co do tego artykułu i kwasu to zdziwiona jestem strasznie bo ja cały czas biorę tabletki Feminal N z kwasem foliowym i jodem eehh... ale nie będę ich odstawiać na razie

No fakt przesadzilam 😞 ale jeszcze mam z 4takie prania do zrobienia do niedzieli a w sobote nas nie ma 😞
choc na szczescie suszarke mam podlogowa wiec nie jest zle tyle ze musze przenosic to pranie...ech to ostanie co sie wlasnie pierze poczekam na Mariusza i on powiesi i spokoj 🙂
i bede sobie lezec i odpoczywac 🙂
tak widzisz mialam codziennie cos robic. ale w poniedzialek szpital po szpitalu we wtorek nie chcialam nic robic zeby nie przesadzic z niczym i tak od wczoraj sie zabralam za to...
jejkus jutro juz piatek jak ten czas leci. Dopiero pamietam jak mowilam Mojej rodzinie o slubie i ze za 3miechy sie widzimy...nie wierze w to jeszcze hehe 😁

CandyMonka tu nie ma mowy o takich tabletkach jak centrum materna itd tych wszystkich witaminach dla ciezarnych. Mowa o czystym kwasie foliowym. W tych naszych witaminach jest mala ilosc kwasu foliowego wiec nic sie nie stanie...Ja procz witamin do 15tyg bralam kwas foliowym a ginek juz w 13mowil zeby odstawic ale ze mialam jeszcze caly listek to kazal dokonczyc i juz nie brac.
Takze witaminek nie odstawiajcie bo to nie ma nic wspolnego z osobnym braniem kwasu foliowego ktorego stezenia jest i wiele wieksze 🙂

• Mamusia
anitek przed Tobą wzruszające chwile 🙂 i oby wszystko się udało Ślub i wizyta Rodziny 🙂
CandyMonka ja jestem w szoku że Ty musisz swojemu braciszkowi bilet fundować i przyjazd do domu, tyle czasu tam był i nie zdążył nic zaoszczędzić szok, w nosie bym go miała tym bardziej jak on Cię traktuje 😠

A no to spoko Anitek uspokoiłaś mnie 🙂 czyli witaminki zostają 🙂

Co do mijającego czasu, to rzeczywiście jak się tak popatrzy wstecz to dochodzi się do wniosku, że minął szynko ale jak się na coś czeka to uuulala dłuży się strasznie 🙂 No ale Tobie do ślubu już tylko 5 dni zostało 🤪 🤪

A macie dziewczyny bóle pod żebrami, bo ja normalnie siedzieć nie mogę tak mnie boli. Szczególnie jak się najem. kurcze no teraz mnie boli masakrycznie

Mysle ze od takiej ilosci nic sie nie stanie dla pewnosci mozecie sie zapytac ginkow 🙂
CandyMonka no leci ten czas choc ja mam wrazenie ze sie ciagnie :P
Iwiokej dziekuje 🙂 mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i pogoda i samopoczucie 🙂
CandyMonka ja tez tak mam 😞 zwlaszcza z prawej strony teraz ja siedze to az czuje jak mnie skora bo cysiami piecze i w srodku taki dyskomfort...

iwiokej, jak ja bym mu nie kupiła to mama by musiała a nie chce by na niego kasę wydawała, już wolę sama zapłacić. Będzie musiał mi zwrócić. Zresztą lepiej, że teraz zapłaciłam tylko 64 funty niż miałby tam siedzieć i w długi popadać, które ja potem pewnie musiałabym spłacać. aj szkoda gadać o nim. wieczne egoistyczne dziecko

iwiokej właśnie przeczytałam, że jest tam 400% dziennego spożycia? eee tego kwasu znaczy.. kurde.. już nic nie kumam hehe

Anitek no te bóle są wnerwiające lekko, czuje jakby mi się klatka piersiowa rozszerzała ale tylko tam na dole..kilka żeber..dziwne to. Może po prostu jem za dużo i się nie mieści 😉

• Mamusia
CandyMonka macicę masz juz wysoko a do tego jak się najesz to żołądek też musi się gdzieś zmieścić, to takie właśnie jest odczucie , nie zmienisz tego, dopiero po porodzie, albo mało jeść 😉 a to nie lada wyrzeczenie 🙂
ale w mg. czy czymś też jest napisane ile jest tego kwasu