Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ech to teraz Wam dalam do myslenia z tym kwasem
ale moze to i dobrze bo kurcze skoro az tyle dzieci ma astme to cos musi to miec wspolnego z tym kwasem...
No CandyMonka macica juz powinna byc 2-3palce powyzej pepka. Ja w szpitalu mialam pomiar macicy to pokazlo 5cm powyzej pepka a Maly jak teraz kopie to przy samych zebrach wiec wyglada to tak jakby ta macica juz tam siegala...Niestety tak to bedzie teraz nawet gorzej bo w 32tyg macica jest jeszzcze wyzej...i wlasnie to takie dziwne uczucie rozciagania sie zeber...ech damy rade to dla Naszych Pociech 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iwiokej no masz rację zapytam się mojej gin jak u niej będę, co prawda wizytę mam dopiero 11 grudnia ale zdarzę jeszcze przed 34tyg ciąży 🙂

Ja też lecę chwilowo, mama dzwoniła że zaraz będzie idę jej coś do jedzonka przyszykuję 🙂

Buziaczki 😘 😘 😘

• Mamusia
anitek85 napisał:
Dodi a co lekarz robi z tymi leukocytami??? bo jak masz ponad 17tys no to wiesz..to juz za duzo!!! a dopiero co mialas ponad 14tys

Dopiero odpaliłam neta od rana, no leukocyty wyszły w poniedziałek znowu duze te 17 tys, wiec nie jechałam do gina tylko czekam do soboty na wizytę, pewnie dostane juz antybiotyk.

• Mamusia
przemogłam sie i wyszlam na dwór, kupilam małej ciepłe śpioszki i kaftanik ( w wyprawce do szpitala każą miec coś cieplejszego ) i skarpetki z grzechotką.

Oprócz tego paczkę precli z masłem ( pyycha ) których szukalam od miesiaca w sklepach i wcinam teraz 🙂

Chyba od świerzego powietrza przeszła mi ta glowa 🙂 moze tak byc ze od siedzenia w domu boli głowa, czlowiek potrzebuje dotlenienia wiec chyba mi to pomogło, noi wywołałam 2 zdjecia do ramek na te nasze poniedziałkowe 2 lata 🙂

Jesli chcecie zrobie fotki ubranka 🙂

Co do bolu glowy to fakt czasem swieze powietrze moze zdzialac cuda 🙂 tym bardziej ze Ty po tym remoncie nawdychalas sie tego pylu itd. a te leukocyty to fakt pewnie dostaniesz antybiotyk i bedzie lepiej 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
byłam dzisiaj u lekarza a przed wyjściem czytałam co piszecie o tym kwasie foliowym i zapytałam czy mam go brać jeszcze, kazał już nie brać tylko jakieś witaminki dla mam .
tak wogule to ja mam jakiegoś pecha , kiedyś już pisałam że mój ginek ma jakiś prehistoryczny sprzęt i właśnie jak byłam w poczekalni to przywieźli nowiutkie USG, kurka mieli je przywieźć o 14stej a wtedy bym się załapała na ładne zdjęcia 😠 dodam że ja byłam na 18stą
Anitek wpisz w tabelkę że ma być Michał i mam nadzieję że na następnym badaniu jak już będzie porządny podgląd to się nie okaże że ptaszek był iluzją 😉

Ech no to Synus jak najbardziej 🙂 🙂 🙂 super naprawde 🙂 jeszcz raz GRATULACJE 🙂 juz zmieniam tabelke 🙂
A Iwiokej tez bedzie pytac ginka ja juz nie biore od 15tyg wiec spoko 🙂
Uciekam do sklepu bo mleczko i miodzik bo sie skonczyly :P
zajrze do Was jak wroce 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny
co za dzien
od rana w pracy, pozniej auto mi sie zepsulo, a pozniej nie moglam wydostac sie ze sklepu ( ciezkie zakupy z mezem 😉) i przez to wszystko nawet dzisiaj nie zajrzałam na brzuszek.
Bób gratuluje!!!
ja mam wizyte w poniedzialek i bede w koncu widziec moja kruszynke!!!!!!!
kupiłam właśnie ta karuzele 😁 jest piekna

nie wiem czy byl juz ten temat i jesli tak to mnie poprawcie
jakie macie zamiar uzywac pieluszki?? ja juz zwariowalam od ich rodzajow, marek itd

Hej Sibi ja probuje pampersy 🙂 duzo dzieciaczkow jest uczulonych na huggiesy wiec raczej nie bede ich stawiac na pierwszym miejscu. Zobacze pampersy te w zoltym opakowaniu i jak beda ok to przy nich zostaniemy 🙂

Fajna karuzelka 🙂 ja tam kupilam gwiazki fluroscencyjne az 120sztuk 😁 wiec karuzelka bedzie bez pierdulek hehe tylko wiszace pamperki kolorowe 🙂
Sibi ciesze sie ze masz lepszy nastroj 🙂