Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oj... Klaudia po pupie dostaniesz 🙂 albo przywieziesz troche tej zapiekanki 🙂 bo ja piekarnika nie mam 😞
anitek ma kumpla ale ojciec mu jest potrzebny bo miał z nim jechać na tą fuchę do Zieloinej Góry ale nie ma wszystkiego przygotowanego jeszcze i jest załamany bo nie zdąży wszystkiego dzisiaj zrobić a chcał jutro o świcie wyjechać, a tak kolejny dzień w duszy, i nie wiadomo czy zdąży teściunu do wyjazdu wytrzeźwieć

Ech straszne to jest 😞 brak slow ale jak widzicie nic na to poradzic nie mozna 😞
Oto tabelka...Musze pokombinowac innym programem bo jest lekko zamazana choc mysle ze tak juz bedzie bo niestety wymogi wklejania tutaj na forum sa jakie sa i z tymi parametrami nie da sie pewnie czegos lepszego zrobic 😞 [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tabela-bcb6c28aff070280b1d957339b2c570f.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Iwjokej masz dziada z głowy :P ze sie wyrazę 🙂

Anitko , a Ty za co opitol masz dostac za 2 kg niecałe, ja w jednym miechu raz 5,5 przytyłam i lekarz nic nie mówił 🙂 takze nie martw sie 🙂 🙂

Klaudia fajny ten przepis, moze jutro zrobie na deser bo gosci mam, a to sie podaje na cieplo czy zimno ???

Klaudia niezla ta karta ja nie moge niezla pamiatka 🙂
Ja taki ryzyk to i na cieplo i na zimno 🙂 zapytaj gosci jak kto lubi 🙂
ja te z kruszonka na goraco podaje no ale je sie tak serwuje 🙂 a te z ryzem mozna i tak i tak 🙂
Dodi no niby 2kg ale mam wrazenie ze jakos tak szybko tyje ostatnio :P chyba ze te tygodnie tak mijalo ze nawet nie wiem :P

Hmmm chyba ze mialas nieregularne okresy i tyle...Bo max czekaja 2tyg po terminie i wywoluja...bo lozysko starzeje sie ok 35tyg to bys sie udusila poprostu gdybys tyle byla w brzusiu...zreszta wagowo tez odpowiada 40tyg.