Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Masz sie usmiechac i koniec 🙂 bo jak nie to po dupie :P
Kombinezoniki sa super hehe 🙂 ja tez mam choc kupilam go sobie sama haha :P moja tesciowa od sierpnia nie wie jak sie czuje i nawet nie wie ze bedzie wnuk...tak ma Nas w pupie wiec ja tez ja mam gdzies :P
No ja kupuje te w zoltych 1,2,3 a pozniej w foletowych baby active 4,5,6 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja kupuje te 🙂 to sa "1" sa "2" i "3" a pozniej bede kupowac active zaraz focie wkleje...Sa podobno najlepsze sie okaze 🙂 [img size=244]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/pampers.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Sorki active fit a nie active baby :P
i te sa juz dostepne od "3" czyli od ok 7kg 🙂maja powloke aloesowa i nie odparzaja tak szybko [img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/pampers_active_fit.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
moja tesciowa kupuje wozek, non stop jakies rzeczy, zabawki itd na to narzekac nie moge choc nie wszystkie rzeczy mi sie podobaja a najlepsze jest to ze jak moja mala sie bedzie rodzic to moi tescie akurat wyjezdzaja na wczasy :] ale to oni straca ten moment :P

jaki numer!! kupowalam Marcelce czakpe w h&m i moja siostra dla swojej corki sweterek i zabaczylam sliczne futerka!! cudne i wiecie co kupilam sobie!! baba w ciazy sie ubrala na dziale dzieciecym hahaha i mam futerko na dziewczynke 14-16 lat :P myslalam ze tam padne a jak ludzie na mnie patrzyli jak je mierzylam :laugh:

• Mamusia
no mysle wlasnie tez o tych i jeszcze tych co pierwsza kupke wchlaniaja jak znajde to wkleje. i raczej zaczne od 1 mimo ze 2 jest od 3 kg ale noworodki sa takie malenkie!!

przed leczeniem wazylam 55 kg po lekach 58 a teraz 63 przy wzroscie 167 cm :P chuda to moze nie ale ze sie jeszcze zapielam w tym futerku to bylam w szoku!!

A tych tu chyba nie ma w tym kraju...Nie wiedzialam...Hmmm popatrze i kupie moze jedna paczke tych rowniez i zobaczymy ktore lepsze :P
no ja 175cm i 63kg przed ciaza a teraz 70kg!!!!! 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
hehe to obie niezle d...y jestesmy :P a tak powaznie to grunt zeby maluchy byly zdrowe a nawaisem mowiac to ciesze sie ze nie bede miala do zrzucenia zbyt duzo a martwilam sie na poczatku bo moja mama w pierwszej ciazy 30 na + moja siostra 22 kg wiec spodziewalam sie ostrego wyniku a tu prosze 5 :]

no fajne własnie dzisiaj widzialam w sklepie 54 zł + chusteczki nawilzane mysle ze od tych zaczne i zobaczymy

• Mamusia
mamusie moja bratowa stosowała bella Hapy i też była zadowolona, ja jeszcze nie oglądałam sie za pieluszkami, pewnie cena też będzie miasła znaczenie, ale jak nie będzie dużej różnicy to nie będę małej męczyła gorszymi i żeby dupcie miało jej odpażyć
ok ja też idę lulu bo się zasiedziałyśmy dzisiaj, spokojnej nocy i słodkich snów 🙂

• Mamusia
Bób napisał:
któraś mamusia pisała ostatnio wymiary swojego dziecka ?? jak bym mogła prosić o ponowne napisanie, głównie chodzi mi o BPD i FL główka i kość udowa

witaj
Anitek prosiła abym napisała wyniki z wczorajszego usg-ja mam termin na 5 marca wiec 3 dni po tobie 🙂 25+ 6 dni
BPD=6.08 , FL=4.8 , HC=22.90 waga ok 907 gr. , długości nie znam bo nie mógł jej zmierzyć w całości .
Głowa do gory ja tez sie martwię zawsze na zapas , tak to już jest z nami mamusiami 🙂 pozdrawiam serdecznie

Wstawac Spiochy :P:P:P
My juz od 7dmej nie spimy Olafek chyba cwiczyl razem z Tata na to wyglada bo w brzuchu sala gimnastyczna hehe 😁
Sny jakies dziwne dzis mialam :>
jutro wieeeelki dzien USG 😁 jejkus mam nadzieje ze buzke pokaze bo na ostatnich 3usg nie chcial :P prosze trzymac kciuki za Nas hehe :P

• Mamusia
no Anitka bedziemy trzymac kciuki 🙂 Nasz jak się nie chciał pokazać bo był zaslonięty moim narządami to mi lekarz na boku kazał leżeć. W razie jak co to zapytaj czy tak nie będzie lepiej bo wiesz jak to jest jak sama nie zaproponujesz to nikt na to nie wpadnie 🙂

Hehe jestem ciekawa ile juz Olafek waży bo Ty tak duuużo jesz 😁