Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aha CMonka ważne jest żeby ten woreczek z siuśkami włożyć potem do sterylnego kubeczka na mocz - dla mnie to nielogiczne bo przecież woreczek na zewnątrz dotykasz więc nie jest sterylny no ale dostałam w przychodni opr.. że dałam w zwykłym kubeczku. .. a i fajnie jak się uda ucelować pobieranie mmoczu tak ze 2 godz po kupce... hehehehhe to dobre rady pań z lab. - tylko jak to zrobić??

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe aaana no wlasnie! mi babka w przych pow tez zeby mala jak spi rozebrac zalozyc woreczek i czekac az sie obudzi wtedy powinna zrobic 🙂

ale teraz biedna cyca ssie lapczywie 3,5h przerwy miala..jak na nia to rekord w dzien, tyle wytrzymuj tylko w nocy

• Mamusia
aaana a moze zmien Domi cala butelke, nie tylko przeplyw smoczka. tak z obserwacji Victora wiem, ze Avent to tylko jak juz jest tak glodny, ze mu wszystko jedno co aby lecialo, ale inaczej to nie lubi, a mam taka mala, zwykla butelke z canpolu, z tym ze smoczek jest taki podgiety w jedna strone to z niej chetnie wszystko pije. Moze gdzies tutaj lezy problem, ze Domi nie chce jesc zbyt wiele i po pierwszym zaspokojeniu glodu rezygnuje.

Aana - równiez przylaczam sie do pomyslu Jaiho, u mnie Igor tez nie chce ciagnac z Aventa , kupilam butle canpola lovi i jest super, przede wszystkim sam smoczek bardziej miekki. I w lovi przeplyw w najmniejszym smoczku jest jak 2 w avencie 🙂

CandyMonka prosze 🙂
Kartki zapomnialam dolaczyc 😜 Ta witamine raz na dzien kapsulke 🙂 uwazaj tylko bo jak sie oderwie koncowke to sliskie jest zeby Nadii do buzki nie wpadla ta kapsulka...
No i pani w sklepie miala racje Nadia jest przesliczne 🙂

co do butelek ja mialam aventa ale kupilam tommee tippee i jestem zadowolona 🙂

A tak poza tym wlasnie wrocilismy ze spacerku 🙂 Kupilam Malemu kurtke wiosenna buciki takie miekkie czapeczki dwie i zawieszane zabawki do kolyski czy wozka 🙂
zaraz przetestuje 😉

Mezowi kupilam torbe do laptopa bo jego juz jest zniszczona...Kupilam naprawde mega pozadna i najdrozsza jaka byla w sklepie hehe wiec zamorduje jak sie podobac nie bedzie 😉

Ja zaraz Malego ubiore i wystawie na balkon niech sobie jeszcze uzyje ciepelka 🙂 ja z tym palcem nie powinnam za duzo chodzic a i tak codziennie gdzie latam bo usiedziec na tylku nie idzie 😉

CandyMonka daj znac po wizycie 😁 na pewno wszystko jest w porzadku 🙂
mnie badanie nie bolalo bo moja psitka jest jak wawoz 😞
Jedyne pocieszenie to ze sex jest przyjemny jak przed ciaza bo inaczej bym sie chyba...

• Mamusia
ja jednak nie potrafie nic nie robic 🙂) Zwlaszcza, ze dziecko spi jak zabite, tak wiec W KONCU wyprasowalam wszystko, wiec wiosenna garderobe juz mam gotowa, teraz tylko ja sie musze do niej przygotowac 🙂) spodnie pol biedy, wchodze, ale w marynarki i koszule gorzej, jakos mi sie bary rozrosly 😮 no i urosly mi stopy!! czy Wy tez macie wrazenie, ze buty sa ciasne?? bo zimowe mam zawsze numer wieksze, ale pomierzylam polbuty i ...slabo to widze 😠 przelecialam tez od srodka kilka okien i teraz z malym piwkiem chwila odpoczynku 🙂)

Jai_Ho napisał(a):
to na chrzest sie tez stroi kosciol??? 😮
aaana 🙂) wiesz, jakos wspolnymi silami tutaj na form nie jeden problem sie udalo rozwiazac 🙂)

Co slubu ktory Klaudia ma w czerwcu 🙂 tak mysle 🙂

Ale mi sie pic chce 😜 jest dzis tak goraco na dworze 🙂 suppppper 🙂 jakies 20stopni w cieniu tak mysle 🙂
Yyyy wlasnie mysle co by tu zjesc na obiadek 😁 mam kotlety od wczoraj ale jakos chyba nie mam na nie ochoty 😜
zjadalbym sobie jakas pyszna salatke 🙂

• Mamusia
hej, ja dzis latałam caly dzien,najpiew w banku bylam ,potem u lekarza , potem w aptece, w domu, i jeszcze raz w aptece.

Mała ma rany na pupie az jej sie sączy cos z tych ran, maskara tak jest odparzona, dostałam specjalną masc z antybiotykiem, i jeszcze jak to nie nic nie da to jakis spray do psikania, kurde znowu 70 dych pekło w aptece 😞 szkoda mi jej bardzo, mam wyrzuty sumienia ze moze źle ją pielegnuje, ale przeciez pieluszki znieniam czesto, myje woda przegotowaną i wacikiem , wietrze pupe ile mogę i nie wiem od czego takie rany 😞 😞
pozatym bolało mnie dzis caly dzin serce, takie klucie czulam, wzielam 2 magnezy z wit b6 i przeszlo, starzeje sie, ciagle cos mnie BOLI, a to ból pod łopatką który jest nie do zniesienia, a to jakas rwa kulszowa, mówie Wam..

no uciekam do mojego M. bo chyba sie pogniewał ze siedze w necie i sie nim nie zajmuje wogole, i ze mam jeszcze jakies tajemnice przed nim bo zerknąl na forum co pisze do Was, a ja na to czy musi czytac o czym ja pisze , i sie pogniewał , kurde chlop 28 lat a jak dziecko czasem heheh

buziaki

• Mamusia
Witam dziewczynki.

jestem styczniową mamusią. Mam do odsprzedania śliczne ubranko do chrztu dla dziewczynki firmy Abrakadabra. Załączam linka do zdjęć.
http://pokazywarka.pl/beihlt/
jakby któraś z Was była chętna to piszcie na maila: [email protected]

Pozdrawiam i całuję Wasze maleństwa 😘 😘 😘

• Mamusia
Klaudia alantan mojej małej na pupke pomógł BARDZO

ja już po zakupkach - kupiłam inne smoki i butle - okazało się że są 2 rodzaje smoków avent nr 3 (nielogiczne ale tak jest:angry 🙂 i ja młodej dawałam ze smoka nr3 myśląc że to następny po 2 a tu dupa - są dwie 3ki 🙃 zwykła i taka super szybka - i bidula nie nadążała z jedzeniem no ale kto by pomyslał że qurcze robią dwie trójki??!!?? 😮
teraz już mam ta właściwą i w razie niepowodzenia jeszcze lovize smokiem3 🙂
jakbym miałą mało zajęć to kupiłam też po drodze ziemię do kwiatów i zamierzam przesadzać - tylko jeszcze nie wiem kiedy - chyba w nocy 😜