Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny oglądacie "Kuchenne rewolucje"- normalnie jakaś masakra w tej knajpie 😮 😮 😮 😮 🙃 🙃!!!!!!!

Co za dzień dzisiaj.....................!!!
A ja z tego wszystkiego zamówiłam pizze u męża siedze i czekam!!!!!!!!!!!!!
Obeżrę sie jak świnia a później moge jechac rodzic choć nic sie na to nie zapowiada....... 🤨 🤨

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Dzięki dziewczyny za wiarę we mnie! Muszę być silna bo niedługo będę mamą 🤪

Może nawet uda się dzisiaj jeszcze raz spakować torbę do szpitala 😆

Chciałam jeszcze raz zapytac czy robicie teraz do szpitala takie badania: HBs, HIV, OWA (na kiłę), HCV? Robiłam je na początku ciązy i były ujemne teraz lekarz kazał powtórzyć HBs i HIV a pozostałe nie, co mnie dziwi...

Pisałyście o innych krajach, ja wybrałabym Hiszpanię. Majorką jestem oczarowana.

No proszę, a moja lekarka uśswiadomiła mnie, że już wszystko miałam zrobione na począżtku ciąży i wystarczy. Rozumiem, że wg niej prze 8 m-cy nie miałam prawa zarazić się HIV czy HBS. Chyba jednak każę jej zlecić te badania. no raczej ja nie poodejrzewam zarażenia ale w szpitalu migą robić problemy.

• Mamusia
ella1 napisał(a):
Wlasnie a gdzie nasza Gosiaq???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień bez nas?!!!!-- nie do przyjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙃 🙃 🙃

gosiaq -pisala, wstapila nas uraczyc jednym postem, w ktorym oznajmila ze ma zly humor dzis cos ja wkr....lo - cytuje 😉 moze jej do jutra przejdzie i sie do nas odezwie 🙂 Bynajmniej dala znac, ze nie rodzi 😉

• Mamusia
ella1 napisał(a):

meldowała się a potem umilkła to chyba przez ten kiepski humor...

Dobra do jutra ja uciekam 😘 😘 😘

Ochłońmy z emocji!

Dobranoc 😘 😘 😘

• Mamusia
Na dzisiaj już koniec. Padam 🙂

Dziewczyny w czym jest najwięcej żelaza?? Chodzi mi o to co mogę jeść żeby nadrobić to wszystko.
Czytałam trochę w necie ale różne są artykuły w jednym, że niby to jeść w drugim, że to a tego nie. I już sama nie wiem 🙂

Ela, a jaką pizze sobie zamówiłaś to może wpadnę do Ciebie bo mam straszną ochotę na moją ostatnią pizze 🙂

• Mamusia
Bulhakova napisał(a):
mdg87 napisał(a):
Wlasnie sie zwazylam - jestem 13 kg do przodu od poczatku.
Ja na obiad mam dzisiaj ryz z leczem 😉

ja też 13 kg :-) to całkiem nieźle co?

I ja dokładnie 13 kg!
(i niestety na jednej nodze pojawił się cellulit- zaczęłam masaż ud przy pomocy takicg gąbek z twardymi wypustkami - może do porodu trochę zwalczę to paskudztwo).

• Mamusia
kukunari napisał(a):
ella1 napisał(a):

gosiaq -pisala, wstapila nas uraczyc jednym postem, w ktorym oznajmila ze ma zly humor dzis cos ja wkr....lo - cytuje 😉 moze jej do jutra przejdzie i sie do nas odezwie 🙂 Bynajmniej dala znac, ze nie rodzi 😉

Aha to jakoś ominełam post....
Chyba potrzebujemy jakiegos porodu......aby oczyscic atmosferę... 😜 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Na dzisiaj już koniec. Padam 🙂

Dziewczyny w czym jest najwięcej żelaza?? Chodzi mi o to co mogę jeść żeby nadrobić to wszystko.
Czytałam trochę w necie ale różne są artykuły w jednym, że niby to jeść w drugim, że to a tego nie. I już sama nie wiem 🙂

Ela, a jaką pizze sobie zamówiłaś to może wpadnę do Ciebie bo mam straszną ochotę na moją ostatnią pizze 🙂

A zamówiłam z takkim pikantym mieskiem, pieczarkami, ananasem i cebula i obowiązkowo sos czosnkowy 😜 😜 😜 Szczerze to ja mam nadzieje ze bedzie to moja ostatnia pizza przed wielkim dniem............... 😉 😉 😉 😉 Zapraszam serdecznie!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Ja nie moge co za Chińczyk!!!!!!!!!!!!!! W zyciu tam bym jesc nie poszla!!!!
Do mamusiek z Wawy- bylyscie tam moze???? Ciekawa jestem czy dalej funkcjonują!!!!!!????

• Mamusia
Bulhakova napisał(a):
No ale Ty się jeszcze może wyżyjesz - a ja już od dłuższego czasu nie mogę - tzn Pani Doktor odradziła... Więc mój mąż ma mega cykora i nie mam na co liczyć....

Ja też mam takie fajne sny ☺️ ☺️ ☺️i też nic w realu nie mogę, bo chcę donosić Błażeja do listopada. Dzisiaj ustalilismy, że po pierwszym poszalejemy! O ile donoszę, ale na razie nic nie zapowiada, że będzie inaczej (oby).

• Mamusia
Cherry napisał(a):
To chyba jakaś prowokacja jest ............. już mam takie myśli.

dwa oddechy i wszystkie się mi tu uspokoić proszę!

Sandra ja i Schelby tez mamy te kompleciki Born 2011 z H&M. 🙂 🙂 🙂

Jestem z Wami na forum juz od dłuższego czasu, chociaż aktywnie zaledwie od kilku dni, ale czytałam często i też mam na ten temat pewne przemyślenia: albo prowokacja na granicy sadyzmu (przeciez tu wszystkie sie wysilaja, denerwują, martwią), z której nic nie wynika, albo trudna do wyobrażenia uległość. Tak czy tak, chyba nic tu po nas, i tak nic nie zdziałamy.

• Mamusia
Agisal napisał(a):
Gamesz napisał(a):
Domini2011 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/828/gondolka.jpg/][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/8634/gondolka.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Bardzo mi się podoba 🙂
jaka to marka?
Ja nie moge sie zdecydowac, bo nie wiem czy mój synek nie bedzie przypadkiem długaskiem po mamusi i wówczas kilka marek wózków odpada. Np. podobają mi się Mutsy, ale są raczej małe. Duże , np. Emmajlunga są dostatnie ale jakies takie niezgrabne i ciężkie (i drogie!). Poczekam, aż się Mały urodzi i wówczas kupimy, bo i tak przez jakiś czas będzie tylko werandowany albo wożony w foteliku. Fotelik już mam!

To wózek firmy Teutonia model cosmo......wiem bo też zamówiłam ten wózek 🙂 ciągle czekam na tel. ze sklepu, że już jest

Sprawdziłam na stronie sklepu, b. fajny, ale dość drogi 🥴

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ja zwykle rano jem malutko, razem z mężem, pół kanapeczki z twarożkiem 😉

niby ta ciąża trwa i trwa, ale jakby tak popatrzeć, to leci mi coraz szybciej 😁

No dokłdnie!!!! 😁
A pamietam jeszcze jak szłam na USG w 20 tyg aby poznac kto mieszka w brzuszku!!!!!!!!!!

Kurczę juz tak bym chciała byc po...........!!! Tym bardziej, ze synka urodziłam 10 dni przed terminem i myslałam ze tym razem bedzie podobnie....... 🤨

A dzisiaj Jaogdy Wiktorek kończy TYDZIEŃ 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃SUUUPER!!!!
SHELBY OGLADAŁAŚ WCZORAJ KUCHENNE REWOLUCJE??