Troche niewyspana jestem ale ogolnie jest ok. Daje rade. Maly jest kochany, robie smieszne minki. Coraz mniej w dzien spi. Na poczatku jak go kapalismy to plakal a teraz chyba polubil kapanie bo jest spokojny.
I wyjasnila sie sprawa zielonych kupek. Okazalo sie, ze to po piciu zimnej wody mineralnej. Pediatra wczoraj byla u nas to sie jej zapytalam. No i sprawa wyjasniona. Przestalam pic zimna wode i kupki juz sa normalne.
ej jak to przepustkę? no nie, masakra!
przecież dzidzia nie może za długo siedzieć, bo jej się coś tam potem dzieje, prawda?
a Cherry - apropos młodego i nudów, wypchał Ci pępek? 😁
No ja właśnie nie wiem 😲 ale wydaje mi się że gdzieś czytałam że ciąża powinna trwać do 42 tc.
Paula dodała że do cc nie ma wskazań a z dzidzią wszystko okej...
Co do pepka właśnie mie mam dzyndzla - mam płaski.
Kacper jednak próbuje wyjść drugą stroną gdzieś pod same żebra się wspina!!! Chyba ktoś mu kierunkowskazy pozamieniał 😁😁😁😁
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Shelby
przecież dzidzia nie może za długo siedzieć, bo jej się coś tam potem dzieje, prawda?
a Cherry - apropos młodego i nudów, wypchał Ci pępek? 😁
mdg87
I wyjasnila sie sprawa zielonych kupek. Okazalo sie, ze to po piciu zimnej wody mineralnej. Pediatra wczoraj byla u nas to sie jej zapytalam. No i sprawa wyjasniona. Przestalam pic zimna wode i kupki juz sa normalne.
Shelby
Cherry
No ja właśnie nie wiem 😲 ale wydaje mi się że gdzieś czytałam że ciąża powinna trwać do 42 tc.
Paula dodała że do cc nie ma wskazań a z dzidzią wszystko okej...
Co do pepka właśnie mie mam dzyndzla - mam płaski.
Kacper jednak próbuje wyjść drugą stroną gdzieś pod same żebra się wspina!!! Chyba ktoś mu kierunkowskazy pozamieniał 😁 😁 😁 😁
ella1
DZIEWCZYNY CZYŻBY LALA NA PORODÓWCE BYŁA???!!!
CZY ONA MIAŁA TERMIN NA DZIS???
Shelby
ella1
ALE BY BYŁO JAKBY JEJ MAJA TEZ URODZILA SIE W TERMINIE 🤪 🤪