Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A Fredeczki jak nie ma tak nie ma... Ja za chwilę ide sie kąpać, laski znikacie, Anja pzrekupiona żelkami zniknęła w obęciach męża a ja swpjego to dzis chyba zagryze! Tez właśnie posta jakiegoś pisze na brzuszku, bo dostł opierdziel, że nic nie pozwala mi kupować... Cała wyprawka przede mną ale oczywiście n ostatnią chwilę będziemy kupować ;/ Ale jestem zła. I najleszpe w tym wszystkim to, że mój mężunio dowie się o mojej wściekłości z tego forum a nie ode mnie chociaż siedzi 20 cm obok :P

Co do szkoły rodzenia to sama raczej nie bede chodzić, mąz ma za dużo pracy 🤔

ehhh....

Jutro na wesele do kumpelki lecimy! Od rana bede sie wypiękniać ale postaram sie zajrzeć z ciekawości co u Fredeczki.

Dobranoc brzusie!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no i nie mam nic do gadania jak zwykle ;/

Przepowiedzcie dziewczyny temu osobnikowi - mojemu męzowi, że z wielkim brzuchem to sie nie da biegać po sklepach! Teraz trudno a co dopiero bedzie później!

• Mamusia
Oj to dzisiaj jest jakiś dzień denerwowania żon.Mój też na odległość mnie zdażył pożądnie nadenerwować.Akompf zrobiłam tak powiedziałam że mam go gdzieś i niech sobie sam w tej francji kupuje wózek łóżeczko i inne potrzebne rzeczy,a i niech jeszcze sale załatwi na komunie i wogóle niech sobie wszystko sam :P a że przyjedzie we wrześniu na weekend to zobaczymy jak będzie śpiewał chojraki jedne.Oni myślą że my w 9 miesiącu będziemy jak słonice biegać sobie po sklepach.Niech tak któraś tfu tfu będzie się musiała położyć do szpitala to wtedy zrozumieją co to jest,ty;lko że wtedy będzie juz za późno 🤔

Mittka potwierdzam Twoje słowa 😉 😉 😉 Ja apeluję do wszystkich mężów, chłopaków i narzeczonych : MY WASZE KOCHANE ŻONY, DZIEWCZYNY I NARZECZONE W 9 MIESIĄCU CIĄŻY MUSIMY SIEDZIEĆ NA SZPITALNEJ WALIZCE A NIE PO SKLEPACH LATAĆ. CZEKA NAS NIE LADA WYSIŁEK KTÓRY WY NIGDY NIE PRZEŻYJECIE WIĘC NA ZAKUPY TERAZ I JUŻ.

Hahaha ale tu na naszym forum fajnie. Mąż Akompf to debeściak 🙂 mój też by z chęcią popisał z nami ale niestety mało sie zna na internecie ... no i nie mamy dwóch komputerów w domku.
Akompf skarpetki za 2.99 powiadasz? Ja kupiłam wczoraj rajstopki za 13 zł. Mąż przyszedł do domu i zobaczył je bo położyłam w kuchni na stole , ceny nie zerwałam a on ogląda te rajtuzki i mówi ,,takie małe a takie drogie?" hahaha no nie mogłam z niego. Ja nawet na niego nie zwracam uwagi, tylko idę i kupuję 🙂

Tak w ogóle to dzień dobry mamuśki 🙂 jest 5.30 a ja spać nie mogę. Kręcę się już od 3.30 więc postanowiłam wejść na brzuszek.

Ania mnie dziś pierwszy raz obudziła. Te jej kopy są coraz mocniejsze. Taka mała a ile ma siły łobuziara 🙂

Anja super zestaw ciuszków 🙂 Nie wiem czy pamiętasz, ale ja też wygrałam aukcję z podobnym tylko dla dziewczynki oczywiście 🙂 i tez mam praktycznie wsio z ubranek.

Oj chyba mnie zbiera w końcu na spanie. Więc wyłączam laptopa i idę do wyrka 🙂

Fredeczko odezwij się do nas , bo my tu wszystkie umieramy z ciekawości 🙂 🙂

Będę potem ....

• Mamusia
hehe Agnieszka Marcin mnie porwal :P

wczoraj taaaaka kupa naczyn byla a on pomyl to az mi sie milo na serduszku zrobilo,ze ja nie musze 😁 😁 😁 fakt faktem pozniej pelno roboty bylo, musialam to poustawiac na suszarce po swojemu, powycierac podlogi bo nachlapal ale i tak sie cieszylam 🙂

hahahahaha to "mama mi pozwolila dooobre" hehehe 😁

Mittka zycz tam coreczce zdrowia 🙂

Ten kilogram zelkow to bym wciagnelo szybciej niz byscie zdarzyly spojrzec ahhaa 😁

Jaka ogromna ta paka! a jakie cuda! to Ci sie trafila okazja! 🙂

MążAkompf ojj jestescie niedobrzy, ja mam wyprawke juz cala praktycznie z glowy i bardzo sie ciesze, bo teraz musze lezec i odpoczywac i kto by to wszystko za mnie zrobil? a duzo rzeczy nie oplaca sie zamawiac na allegro bo przesylka droga. wiec ja bym juz nie stopowala Agi z zakupami :P

Akompf ojj popieram Cie ze z tym brzuszkiem to sie nie da biegac... dobrze,ze moj kochany to zrozumial, wreczyl mi wyplate i kazal wziac sie za zakupy juz w 4 czy 5 mies 😁 😁 😁

A wiec zaczynam jak mi wczoraj przebieglo to wszystko :P

wyszlam sobie z domku o 15.30 zeby na ta 15.50 byc noi poszlam a tam kolejka... bo Pani doktor w ten dzien przyjmowala pol godz pozniej no i pozniej jeszcze babsztyle zaczely przychodzic a ja mialam 9numerek 😠 i mnie nikt nie przepuscil 😞 i wszystkie sklepy mi pozamykali o 17 😞

Ale jak wkoncu weszlam do gabinetu to mi sie polepszylo bo Pani doktor mnie zbadala,powiedziala,ze grzybica wyleczona ,ze rozwarcie sie nie powiekszylo a szyjk anie skrocila, zero wspolzycia, nadal oszczedny tryb zycia, jesc jogurty bo to tez od tego ta grzybica moze sie robic 😉 wiec jogurty naturalne wcinac kobiety bo to nic przyjemnego :/ a pozniej wziela mnie na hotel do usg zeby zbadac dzidzi kregoslup a pozniej mowila ze nie widzi zadnej wady,ze bardzo ladnie to wyglada i pomimo,ze ma slaby sprzet to moze mi powiedziec,ze bardzo ladny kregoslup ma moje malenstwo 🙂
pozniej sie spytalam czy widac plec a ona,ze juz ostatnio bylo widac,ale ze ona nie moze sama mowic bo niektore pary nie chca wiedziec a ja sie nie spytalam. I sie pytala czy mam jakies przeczucia a ja ,ze raz na chlopaka raz na dziewczynke ale ze mama mowi ,ze chlopak a ona pokazala mi krocze dzidzi i powiedziala, mama ma racje 🙂 🙂 🙂 wiec bede miec córeczke!! 🙂 🙂 🙂 uczcilam to rozowymi skarpetkami i kupilam specjalnie bluzeczke na kilku letnie dziecko z napisem "bad girl" zeby Marcinowi dac i on wyciaga z torebki i tak oglada i "ale duze" i pozniej skarpetki rozowe a on ,ze ladne ahh myslalam ,ze go rozszarpie!! 😠 i dopiero po chwili mu powiedzialam ,ze bedzie miec coreczke booo ?? nie domyslil sie!!!! wyobrazacie to sobie? bo myslalam,ze szalu dostane! a bardziej go ucieszyly chyba ciastka w mojej torebce i zainteresowaly niz to wszystko, no haloooo kto tu jest w ciazy i to z dziewczynka ja czy on? :P

no to wam napisalam i juz zaspokoilam wasza i swoja ciekawosc 😁

• Mamusia
ajjj poplatalam,tam mialo byc,ze mama mowi ,ze coreczka a ona,ze mama ma racje 🙂

a jak tacie powiedzialam,ze bedzie miec wnuczke to sie chyba ucieszyl, a ja mowie,ze na wnuka to sie tak szybko chyba nie doczeka a moj tata wypalil " teraz nie musi w polu orac to juz obojetnie" hahaha 😁 myslalam,ze padne 😁