Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry wieczór mamuśki!

Gosiag gratuluję synka!!!
Gosia czekamy na dobre wieści.
Persy wracaj szybciutko do zdrowia, będą Ci robic jakieś testy dodatkowe?
AgnieszkaK współczuję tych hałasów, poczekaj jeszcze pół godzinki i jak nie przestaną to dzwoń po tą policję tak jak mówiłaś, chociaż pewnie mają pozwolenie na granie do późna i nic nie zdziałasz.
Agnieszka84 no to jeszcze tydzień i będziesz miała z głowy 🤪 nie denerwój się bo na pewno wszystko będzie wspaniale 🙂

Ja się dzisiaj przeciążyłam, 3 godziny czyściłam do połysku ta pierniczoną lodówkę, później zrobiłam sobie obiad i poszłam się połozyć z nadzieją, że się zdrzemnę ale jak zwykle w takich sytuacjach telefon za telefonem i tyle sobie pospałam. Później poszłam na spacer z psem, mała się pokompała i szalała jakby wścieklizny dostała :laugh: Później jeszcze musiałam ją wykompać bo jak wskoczyła do morza a na plaży zaczęła kopać doły to z białego zrobił mi się brązowy piesio heh. Czuję teraz, że jednak sie przeforsowałam bo strasznie ciągnie mnie z prawej strony brzucha no i Majka mało się odzywa ale ona pewnie tez jest zmęczona 😞

• Mamusia
Nie mogę bo musiałabym wtedy wyłączyć wszytskie telefony, a troche ich mam i jakby ktos się nie mógł do mnie dodzwonic to zaraz byłby alarm i miałabymbym tu całą armię ludzi sprawdzających czy wszystko ze mna ok :laugh: cóż wtedy byłoby trochę gorzej bo nie dość, że bym się nie wyspała to jeszcze bym musiała robic kawke i podać ciasteczka. Wiesz, teraz jestem sama jak męża nie ma i wszyscy się taaaaak strasznie martwią 🤪 :laugh:
AgnieszkaoK baboplu wieź się nie denerwój bo to nic nie da, może zadzwoń na policje i zapytaj do której oni mają zamiar tak dudnić.

Co do tego sprzątania to juz tak mam, że jak się u mnie zacznie taki okres to wszystko musi być zrobione od A do Z no i wcale nie czułam, że za duzo robię dopóki nie skończyłam a teraz mnie boli 😞

Wiolka to kładź się i odpoczywaj, a do jutra przejdzie.
Agnieszka, mógł mąż do nich pójść i poprosić, żeby nieco ściszyli, ale pewnie o 22 skończą 🙂
idę spać dziewczyny, do jutra 🙂

Ja nie sądzę aby mogli grać po 22 bo tu mieszkają i starsi ludzie i małe dzieci które chcą spać także jest nadzieja że za 10 minut skończą ta całą imprezę 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Miejmy nadzieję że zaraz skończą Agnieszko u mnie sąsiad też coś szaleje i nie mam na co liczyć że skończy o 22 z nim zawsze są jakieś przekręty jak będzie tak grał to moja córa zaraz do mnie przyleci że chce ze mną spać a mnie już tak niewygodnie z kimś dzielić łóżko 😞 normalnie zaraz będę słyszeć jak z kimś przez skypa rozmawiają co oni głusi są że tak głośno mają te głośniki 🤪

• Mamusia
Wiolu niestety wiem jak to jest jak się zaczyna sprzątać przerabiałam to w tym tygodniu 🤪 niestety potem troszke to odchorowałam bo i w nocy ciężko było spać i brzuszek zaczął pobolewać 🤨 także odpoczywaj teraz dużo i daj sobie spokój z porządkami na razie 🙂

Dziewczyny powiem Wam że przy tym hałasie bóle porodowe to pryszcz :laugh: :laugh: :laugh: Ale dobrze że już przestali i nawet głowa przestaje boleć :P :P :P :P Co za ulga 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

• Mamusia
Hej Dziewczynki co tam u Was słychać? Ja mam pierwszą noc w szpitalu za sobą... O godz. 6.00 zrobiono nam pobudkę. Na szczęście mam miłe towarzyszki w pokoju więc można pogadać. Teraz czekam na śniadanko i dzisiejszy dzień praktycznie upłynie mi na leżeniu i pracy przy kompie...bo badań nie robią w weekend 😠