Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
persy trzymaj się!

W weekend to grudniówki zawsze gdzieś szaleją poza domem i puściutko tu u nas 😉

Ja z mężem uporaliśmy się i już cała tapeta zdarta, teraz trzeba położyć nową i już będzie ładniutko 🙂 Będziemy też malować sufit i tak myślę, że chyba pojadę spać do mamy żeby nie wdychać tego świństwa.

Syla ciepła herbatka i pod kołderkę!

PannaNikt ja tu się martwię, że moje życie się zmieni i będzie w domku za głośno przy dzieciaczku, ale widzę po Tobie że później jak dziecka nie ma kilka godzin to już się tęskni 🙂

Hej dziewczyny ja już wróciłam, pojechałam do teściowej bo tam jest chociaż cicho ale tu u mnie nadal wielki hałas 😠 😠 😠 Przepraszam że przeklnę ale kurwicy można dostać 😠 😠 😠 muzykę puszczają tak głośno że własnych myśli nie słyszę 😞 😞 😞 😞 Żeby to chociaż była muzyka 😠 😠 hip-hop puszczają a ja takiej muzyki nienawidzę 😠 😠 😠 Już mnie głowa boli 😞 😞 😞 😞 Dziewczyny ratuuuuunku 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Ja tu piszę o swoich problemach a nawet nie poczytałam postów 😉 😉 Zła dziewczynka ze mnie :P :P :P :P
Persy wracaj do nas szybciutko z tego szpitala no i oczywiście dawaj znać co i jak u Ciebie 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ojj Agnieszko to nie będziesz dziś miała spokoju.

Emmax ja też planuję na Kamieńskiego, ale nie wiadomo gdzie nas złapie i czy dojedziemy.... hehe! Muszę tam zadzwonić i się umówić bo ponoć można zwiedzać oddział. Ponoć szkołę rodzenia Sage-femme prowadzi położna z Kamieńskiego i zastanawiam się czy się tam nie zapisać.

Agnieszko84 a jak przygotowania do ślubu?

Do szkoły rodzenia idę do przychodni, tak gdzie chodzę do lekarza, a co do przyjęć do szpitala to mam nadzieję, że pomoże mi nazwisko lekarza z ich szpitala, czytałam ostatnio takie opinie, że tam tak niby jest, zobaczymy, jeszcze z lekarzem pogadam na ten temat, zobaczymy co on mi powie, ale to tak bliżej porodu 🙂

Ewa a z jakiej dzielnicy jesteś, że niby miałabyś nie zdążyć?

• Mamusia
a dzieku je Ewa ida pelna para.. sukienka juz wisi u babci.. menu ustalone napoje i alkohol odbior w srode.. dzis bylam pasemka zrobic i probna fryzure, na pazokcie ide w piatek a do kosciola jeszcze w czwartek a na dodatek konczymy wykanczac mieszkanie wiec ogolnie troche zmeczona ale juz mam urlop wiec dam rade.. 🙂

Ja byłam zobaczyć na tym zlocie motocyklowym, bo mąz mnie tak ładnie prosił, ale długo tam nie wytrzymałam , straszny huk ehhh męzulek zawiedziony , że tak krótko bylismy, ale dobre i to , niech się cieszy 🙂

Persy a powiedzieli Ci lekarze dlaczego Cie ten brzuch tak boli ??? Czy to ma związek z tym że dzidzia rośnie i się wszystko rozciąga, czy z czyms innym?? Mam nadzieję, że Ci pomogą , najważniejsze że Madzia ma się dobrze, i Ty wydobrzejesz 🙂

Ewa ja nie lubię tapet, kiedys miałam fioła na ich punktcie, a teraz tylko wygładzone i pomalowane ściany 🙂 Ale oczywiście każdy ma swój gust 🙂

Anja ciasto świetne, następnym razem zrobię ze sliwkami 🙂

A gdzie Fredeczka ??

• Mamusia
Hej kochane wróciłam,ale się zasiedziałam na tej kawce obiadek zjadłam i o mały włos kolacje 🤪

Gosia czekamy na wiadomośći w poniedziałek mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 🙂

Gosiag gratuluje synka ważne że zdrowiutki,a nie wiesz co z tym twoim łożyskiem przesuwa się cos??

Persy wracaj szybciutko do zdrówka 🙂

AgnieszkaW no to jest zapalenie jamy ustnej smaruje jej sacholem psikam tantum verde i płuka mieszanka rumianku z szałwią,ale chyba średnio to pomaga bo nie widze żeby szybko schodziło.Prędzej samo zejdzie tak jak mówisz niż jak tym wszystkim smaruje 😞

Imprezy zawsze były na tym boisku ale nie takie głośne 😞 😞 😞 Nawet mój ojciec który jest całkowicie głuchy na jedno ucho a w drugim ma tylko 20% słyszalności mówi że to przechodzi ludzkie pojęcie 😞 😞

• Mamusia
Emmax śmieję się, że nie wiadomo gdzie i kiedy mnie złapie, nie wiadomo czy będę w domu hehe. Ja też powołam się na swoją lekarkę bo ona też z Kamieńskiego.

Agnieszko84 to widzę, że przygotowania idą pełną parą. Kiedy ten wielki dzień za tydzień czy dwa?

AgnieszkoW ja też wolę gładzie, ale wybraliśmy tańszą opcję bo teraz wiadomo, inne wydatki 😉

• Mamusia
No teraz to wszędzie imprezy na zakończenie lata,u nas pod zamkiem też jakaś impreza no ale to kawałek ode mnie więc spoko 🙂

Agnieszka84 wiadomo że się denerwujesz nie da się inaczej zawsze jakiś stresik będzie 🙂 Ale spokojnie wszystko będzie dobrze 🙂