Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Anja a powiedz mi czy ta Twoja znajoma nie ma czasem na imie Justyna? Bo właśnie moja znajoma urodziła dzis synka a miała byc córeczka hahah normalnie zbieg okoliczności ... hahah oj ja juz przestaje kupowac sukieneczki 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Myślałam, że jak wczesniej wejde na brzuszka to was zastanę jeszcze a tu cisza 🙂

Śliczne te ciuszki nakupowałyście, tez się musze do lumpka jutro wybrać 🙂

Tez w takim razie sie zbieram do łóżeczka :P

Do jutra kochane!

Czesc ciężaróweczki 🙂

Dzis to miałam noc, Ania tak się kotłowała w brzuszku , że 2 pobudki miałam 🙂
Rano o 7 sms od szwagierki mnie obudził, że urodziła 🙂 chłopiec, 3500 i 57 cm 🙂

Jem śniadanko i ide pić glukozę 😞 trzymajcie za mnie kciuki 🙂

Miłego dnia kochane

• Mamusia
Czasem się zdarza że po śniadaniu,ale w większości na pusty żołądek,no nic rób tak jak kazał lekarz 🙂

A Agnieszka szkoda gadać,ta kobieta nie pamięta co mówi dzień wcześniej a na dzieci mówi że nie pamiętają 😠
Po za tym wczoraj dzieci były na grilu,a moja nie bo po pierwsze miała tańce a po drugie nie chciałam żeby tam szła.No i dzisiaj w szkole płacz bo pani kazała jakieś patyczki przynieść i korki a powiedziała to na tym grilu a tam nie wszystkie dzieci były,więc jej tłumacze że trudno i że takich rzeczy pani nie powinna mówić na takich imprezach tylko w szkole i że pani nic jej nie może zrobić a ona że nie bo pani i tak jej postawi jedynke i nie chciała iść do klasy.Tak tak dziewczynki bo pani jedyneczki wstawia za byle co i to od pierwszej klasy.Kiedyś ją gołymi rękoma zadusze tą babe 😠

A ja w poniedziałek do gina idę i zobaczę moją dzidzię :laugh: :laugh: :laugh:
Miałam być teraz z tą koleżanką co w ciąze zaszła ale jej nie pasowało więc idziemy w poniedziałek 🙂 🙂
Ostatnio mi mówił że da mi skierowanie na badania przciwciał ciekawa jestem czy pamięta czy będę musiała mu przypomnieć 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Gorzej niż źle z nią stare próchno niech idzie na emeryture a nie dzieci uczy.Dzieci tak się stresują że do szkoły nie chcą chodzić wrrrr.

Dziewczynki musze zmykać ide do miasta musze kupić córce ćwiczeniówke do religi i zapłacić rachunek.Napisze jak wróce 🙂 paaa