Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i pajacyk ten duzy :P na 9-12 mies :P

Za wszystko zaplacilam cale 10zl 🤪 wiec wychodzi 2zl za sztuke 🙂 jeszcze byly sliczne buciki ale cale pozdzierane wiec sie wstrzymalam. [img size=308]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN5213.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

No to fakt ja tez już nie mogę się doczekać a zarazem już mam trochę stracha pomimo że to mój drugi poród ale jak już pisałam nie o ból chodzi tylko jak to się teraz potoczy 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ojj skorka wiem cos na temat skarpetek 😁 ale ja juz sobie obiecalam,ze nie kupuje :P ale znajac wyzie pewnie i tak w jakies jeszcze zainwestuje. Chociazby w takie jak wam wczoraj wkleilam tylko inny kolor:P biale np 🙂 a ze sa tanie bo tylko 2,50 to co mi szkodzi? :P hehe wiecie co mi szkodzi?:P ze juz mam 2 razy tyle skarpetek co planowalam 😁

Ja lece zjesc zupke i ide pilnowac dzieciaczkow 🙂 dzisiaj sie juz pewnie nie pojawie.

Milego dnia dziewczynkiii 🙂

• Mamusia
Aaaaa jakie te ciuszki boskie!!!!! HA HA HA teraz sie u mnie zacznie polowanie na ciuszki 🤪 🤪 🤪 i ja zacznę wam wklejać co mi się udało upolować 🤪 Ja pierdut juz się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!! Jeszcze parę dni i moje kochanie przyjeżdża, zaraz mnie ze szczęścia rozsadzi 🤪 🤪