Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

he, he królowa siedzi i pokazuje palcem a służący sprząta kuchnię:laugh: :laugh: :laugh: tzn: ja królowa, służący - mąż, no mam ubaw po pachy, ąż się popłakałam:laugh: :laugh: :laugh: oj gdybyście to widziały:laugh: :laugh: :laugh:

Aguś super, że przestało boleć 😆

Jejku ja pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży, najpierw to była chwila strachu a potem tylko same radości :laugh: :laugh:
Z tygodnia na tydzień czekałam na nowsze zmiany w moim ciele, ten rosnący brzuszek, bolące piersi, pierwsze kopniaki, a potem poród :laugh:
Teraz też z niecierpliwością czekałam ale już nie było na samym początku strachu tylko sama radość 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ale bedzie fajnie 🙂
Ja tylko jednak troszke sie boje bo nie wiem co znaczy byc mama. I nie wiem czy dam sobie rade przeciez to nic prostego, poza tym te nocne wstawanie.. Ale kolezanki mi mowia ze tylko tak mi sie wydaje ze nie dam rady i z tym nocnym wstawaniem to pewnie skonczy sie tak ze sama bede czekac az maluszek sie obudzi :laugh:

Make a pregnancy ticker

Cześć moje kochane grudnióweczki 🙂

Nadrobiłam 30 stron forum, no bo jak tu z Wami rozmawiać, nie wiedząc o czym cały dzień dyskutowałyście i jestem Wam strasznie wdzięczna z kciuki, jesteście naprawde kochane 🙂 🙂

No więc tak jak mówi Akompf ,,Mogę Gówno Robić" jestem panią magister , choć sama jeszcze nie mogę w to uwierzyć 🙂
Dziewczyny, ale takiego stresu to nie życze nikomu 😞 jedna moja dobra kolezanka niesty nie zaliczyła 😞
Moja Pani promotor okazała się niemiłą kobietą bez serca... cóż , bywa...
Miałam 2 pytania , które sama wylosowałam (a było 60 pytań), na szczęscie trafiłam no to co umiałam ufff no i jedno pytanie dotyczące pracy.... no jakos zdałam, ale nigdy nikomu nie powiem, że obrona to formalnośc, na pewno nie u mojej promotorki... jak stamtąd juz wyszłam to sie rozryczałam, bo nerwy mi puściły, oczywiście męzul mój myślał , że nie poszło mi, bo taka zapłakana haha
No ale już jestem po wszystkim.
Któras z Was się pytała co studiowałam - Pedagogikę Pracy Socjalnej i Resocjalizacyjnej , tak że jestem magistrem pedagogiki 🙂 🙂
Ale już dość o mojej obronie , KONIEC stresów 🙂

Teraz mogę zająć sie juz tylko i wyłącznie brzuszkiem.net hahah

Co do zakupów to nic nie kupiłam, uwierzcie dziewczyny, nie miałam siły po prostu, ten stres mnie wykończył...
Ale za jakieś 2 tygodnie będę jechała odebrac dyplom i wtedy na pewno juz cos kupimy.

Jeszcze raz Wam dziękuję moje dziewczyni za kciuki, pomogły 🙂

Całusek dla każdej z Was 🙂

no to Anieszko moje/nasze gratulacje! Dobrze, ze masz juz wszystko za sobą! Fajnie Ci co nie? Pani Magister-Grudniówko :P Ja sama przed obroną licencjatu prawie z ubikacji nie wychodziłam a o ryczeniu nie wspomne... ale jak wyszłam i zobaczyłam zaświadczenie, ze złożyłam egzamin i uzyskałam tytuł to normalnie ahhhh!!!!

Wstawiam obiecane fotki :P
Na pierwszy ogień idzie pokój - zdjęcie panoramiczne wiec troche zniekształcone i obcięte ale jakiś tam ogląd Wam da 🙂 Prosze nie patrzec na bałagan bo od trzech dni nic nie robię 🙂 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie0078male.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej, czy Wasze pociechy też tak dokazują w brzuchu? Normalnie...młoda mi sprzedaje takie kopy że kiedy leże to całe moje ciało reaguje i podskakuje:laugh: :laugh:

Agnieszka - gratulacje!!! Pani mgr pedagogiki! Super że masz już za sobą obronę! 🙂 🙂

Aguś widzę, że Ty prawie tak samo przezywasz moją obronę jak ja 🙂 🙂 Dziekuję za oklas i ja Tobie tez daję bo Ty jesteś niesamowita kobietko 🙂

Akompf cóż za artystyczny nieład w Twoim pokoju 🙂
A powiedz mi kiedy broniłas licencjat??