Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agusiu, tak też sobie pomyślałam.
Właśnie skończyłam piec biszkopt i się udał :laugh: A mi często nie wyrastają 😉

Mittka zapraszam na ciasto krówkę, ciasto czekoladowe i sernik malinowy. A jutro na torcik śmietanowy i dwie sałatki 😉

• Mamusia
No to fajnie :-) Ja z tego przepisu na biszkopt korzystam cały czas również pod inne ciasta z tego względu ,że nie zdarzyło mi się jeszcze tak żeby się nie udał:-)
Co do biszkoptu jeszcze na przyszłość... jak wyciągam go z piekarnika to rzucam o ziemię, oczywiście w blaszce. Rozkładam sobie ręcznik na podłogę i z wysokości 50cm rzucam na ten ręcznik , z tego względu że biszkopt przy stygnięciu ma tendencję do zapadania się (środek zawsze mi wpadał) to po takim upadku jest równiusieńki :-)

hejka!

Wiolka, stronka niestety ale już chyba nie zadziała, za to mozna zdjęcia pooglądać w galerii www.akompf.digart.pl - jest ich troche mniej ale pouzupełniam... Ja uwielbiam Dextera! a w muzyce sie zakochałam od pierwszego wysłuchania 😁
AgnieszkaW - no to ja mam i zgage i problemy z sercem 😞
IlonaB - tak jak napisała AgnieszkaW - nie bedziesz chciała, zeby maleństwo przestało Cie kopać! :P
Oj Mittka - kuruj sie bidulko!
Skórka - na zgagę pomagają też migdały i gazowane napoje - np. cola, a z miętą nie należy przesadzać podobno...
Mittka - jak masz ochotę to częstuj sie moim drożdżowym 😁 ale to jest pikuś przy wypiekach PannyNikt 😁

A ja od rana samego leniuchuję, lezymy z mężem w łóżku 😁 On bo chory a ja bo mi sie nic nie chce 😁

Bratowa męża bedzie miała synka :P Fajnie dla dziadków - nie dośc że pierwsze wnuczeta będą urodzone prawie w tym samym czasie to jezcze parka sie udała 😁 Pierwsza wnusia i pierwszy wnuk 😁

Uciekam, bede pozniej 😁

• Mamusia
Dziewczynki kupiłam cos w czym ukryje moje ciało 🙂 Tzn pod to musze jeszcze cos załozyc 🙂 Dałam 5zł 😁 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/745643765-4854f4ca42e4bc4ddf84dbb935796360.jpeg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />