Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu widzisz Twojej koleżance się udało to i Wam się uda,Wasz aniołek pewnie tam u góry był bardzo potrzebny.Trzymaj się dzielnie a takich dni jak dziś to napewno będzie jeszcze dużo..

A no jak widać straszne leniuszki dziś u nas,ale to i dobrze potrzeba czasem troszke poleniuchować 🤪

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jestem kobiety, pogadałam z mamuśką i z siorką, i z 40 min wybiło:laugh: jak zwykle zresztą:P
Tak sobie ostatnio myślałam, że miałam na zwolnieniu nadrabiać czytanie zaległych książek, a ja cały czas na brzuszku siedzę:laugh:

Gosiu dziękuję za gratulacje. Trzymaj się dzielnie kobietko, na pewno jeszcze będzie Ci dane cieszyc się ciążą i macierzyństwem 🙂
Skórko i Gosiu spokojnego wieczoru i dobrej nocy :*

Ewo no przeciez miałaś nie ruszać dzis dupy z kanapy haha

Emmax rozbawiłaś mnie kobietko 🙂
Chyba wszystkie tak mamy, że możemy oglądac te ciuszki i inne rzeczy dla maleństw godzinami...
Ja tez sobie wyobrażam jak dumnie idę z wózkiem, a w nim lezy Ania ...

A zapomniałam Wam sie pożalić , że mój mąż kręci nosem na imię Ania ... mówi, że mu się nie podoba i chciałby żeby mała miała na imie Bianka lub Blanka 😞

Agnieszko no a ja przeżywam traumę z Alicją, bo to imię mi się podoba ale zdrobnienie Ala wcale, wczoraj mąż wracając ze sklepu przechodził obok przedszkola i słyszał jak wychowawczyni wołała Ala, Ala no i już mam dosyć i chyba będzie Diana:P

A Blanka mi się podoba, nawet mam zaznaczone w imionach do wyboru, które zakreślałam jak się zorientowałam że jestem w ciąży:laugh:

• Mamusia
Cześć dziewczyny! W końcu przeczytałam wszystko co żeście naskrobały przez cały dzień. Ehhh dzisiaj mam takiego wkurwa, że sobie nawet nie wyobrażacie 😠 😠 😠 miałam niespodziewanych i niechcianych gości, w dodatku cały dzień bolała mnie głowa 🤢 🤔

Ja nie wiem ale chyba z mężem jakoś telepatycznie jesteśmy powiązani bo jak ja jestem wkuźwiona to on też i tak na odwrót i jak tu nie zwariować.

Ciuszki jak zwykle sliczne 🙂 szczerze mówiąc to ja nie mam tak jak wy, mam parę ciuszków, obejrzałam je raz, skatalogowałam i leżą, nie oglądałam ich już więcej. Może jakaś dziwna jestem ☺️ 😮

Dzisiaj zaczął się 31 tydzień, a więc odliczam: 9!!!!!

• Mamusia
Mittka zadzwonili 5 min.przed przyjazdem więc wizyta zapowiedziana do jasnej anielki 😠 niektórzy to wyczucia nie mają. Strach się bać co to będzie jak się Majka urodzi 😮

Ja jeszcze nie wierzę i nie zdaję sobie sprawy, że to już w niedzielę więc nie panikuję 🤪 chyba byłam bardziej zajarana jak Twój przyjeżdżał hehehe :laugh: :laugh: 🤪 4 miechy poleciały, pojechał byłam chuda a teraz jestem marudnym wielkoludem heheheeh.

Za tydzień 8 miesiąc 🤪