Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc brzuchatki 🙂 Zajrze na chwilke. Chociaz obiecałam sobie ze w weekend mniej bede korzystac z komputera.
Byłam na spacerze w lesie i mam 2 siatki maslakow. Brakuje tylko chetnych do obierania.
Witaj Bti 🙂 Gratulacje 😁
Agnieszko26 ten sklep to otworzyli chyba specjalnie dla ciebie 😁 😁 😁
Życze wszystkim milej niedzieli.

O matko! Nadrabiałam 89 stron :laugh: :laugh: :laugh:

Gaduły z Was jak nie wiem.

A ja po wczorajszej imprezie urodzinowej. Dzisiaj nie robię nic, bo po dwóch intensywnych dniach padam na ryjek.

Tort, ciasta, sałatki, wszystko mi się udało 🙂 Urodzinki zaczęły się o 14 a skończyły o 22. Koło 24 skończyłam sprzątać. A było co... Dzisiaj doprowadziłam resztę do łądu i składu. Spaliśmy prawie do 11.
Dzidzia po tych dwóch dniach dała nieźle czadu w nocy, że jak przytuliłam się do męża to skopała go po plecach. Aż nie mógł uwierzyć, że taka kruszynka ma tyle siły 🙂

pannoNikt super , że wszystko się udało, jak widzisz my też pi imprezie tylko takiej brzuszkowej, szkoda, że Ciebie zabrakło, może następnym razem:laugh:
A dzisiaj to coś wszystkie grudniówki pospały sobie 😉

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

Melduje się najszczęśliwsza grudnióweczka świata!!!! Jesteśmy z mężusiem już w domku, właśnie poszedł się wykompać więc mam chwilkę. Ehhh z tej całej radości to i Maja nie przestaje fikać 🤪 🤪 🤪 jutro czeka nas ciężki dzień ale dzisiaj saaaaaaame przyjemności 🤪 🤪 🤪

Do napisania!!!!

BUzka

oooooooo Wiolka juz nie wytrzymała i musiała do nas napisać 😁 Super 😁 Zajmij się kochana mezuniem jak należy, po tych miesiacach rozłąki nalezy Wam się :P

Mittka - jak dasz sporo na tace to załatwisz wszystko 😁 (żartuję)

PannaNikt - jeśli dom stoi nie zalany i nie spalony to znaczy, że impreza sie musiała udać 😁

Bti7 - GRATULUJĘ!!!! Fajnie tak odetchnąc co?! 😁

Byliśmy dziś z braterstwem w Palmiarni Poznańskiej 😁 Ale wielkie rośliny tam rosną! 😁

Teraz siedze po obiedzie i ruszyć dupska nie mogę.. A rosołek droga Agnieszko to bym sobie zjadła :P nawet 3 talerze! a co!

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Moje simsy nie dzialaja 😞 jakiś blad wyskakuje ehh 😞

Akompf ja tak mam prawie na codzien 😉 http://www...com/watch?v=w7qVJiYBlbo jak kopa mocno zapoda to az tak odskakuje taka gulka 🙂

Wiolka to pewnie mezusia ma juz przy sobie ? :P

hehe Aga zdj meza dobreee :P a ja zla wczoraj bylam bo obudzilam Marcina a zapomnialam,ze podlaczylam baterie od aparatu pod ladowarke zeby mu fotke cyknac no ale za pozno juz bylo , wstal :P

MążAkompf moj tez za wodka nie przepada a zobacz, odbilo mu wczoraj i 0,7L sam wypil 😠
ooo nie ladnie, papieroski sie pali?? mam nadzieje,ze nie w domu! przy zonie i malenstwie... 😠

Ja piwa nie znosze. fuuuj! :P

hehe akompf pewnie to mleczko to sobie tak o nalal co? :P

MężuAkompf to pieluszki ale mysle ,ze dziewczyny mialy na mysli pampersy :P

Aga Wiolce to zostalo 2 mies :P

Bti gratuluje tytulu! 🙂 i milo,ze nas wkoncu odwiedzilas 🙂

Wiolka to teraz pewnie SZALEJE z mezem po calym mieszkaniu hehe:P

papa dziewczyny i do napisania 😁 :P

Wolka to cieszymy się razem z Tobą że masz męża przy sobie 🤪 🤪 🤪 Nawet się składa że masz termin porodu za dwa miechy od dzisiaj licząc więc musicie z mężem się postarać aby dzidzia wyszła trochę szybciej :P :P :P :P :P :P No ale nie za szybko :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Wróciłam z kościoła ksiądz nas olał spędził nas nie wiem po co pod kancelarie i powiedział że dziś ślub no i zebranie jako takie nie może się odbyć :P

Akompf akurat dzisiaj nie dałam nic na tace bo tylko 50zł w portfelu mi zostało a aż tak chojna nie jestem 😁

Wiola super że mężuś już w domu cieszcie się sobą 🤪

PannoNikt fajnie że imprezka się udała ty zmęczona a córa pewnie mega zadowolona 🙂 a nie zostawiliście czasem mi tam kawałka tego ciasta krówki 😁 chociaż w netto sobie kupiłam babke karmelową 🤪

Kurcze ale ja mam dziś lenia a obiecałam szwagierce że jej pazurki zrobię 😉 😉 😉 Jak mi się nie chce :laugh: :laugh:
No i jeszcze męża do pracy muszę odwieźć o północy :laugh:

• Mamusia
hejka! wróciłam od rodziców objedzona i jeszcze z wałówką :laugh:

Widzę, że grudniówki odsypiają wczorajszy wieczór na brzuszku hehe :laugh: Ja jestem nieprzytomna i coś czuję, że wcześnie w łóżku wyląduję.

Bti -gratuluję tytułu 🙂

PannoNikt super, że imprezka się udała. Córka pewnie była zachwycona 🙂

Wiolka szalej na całego, ale nie zapomnij o nas :P

AgaK szkoda, że jesteś daleko bo mi też by się przydało pazurki zrobić :P :laugh:

• Mamusia
Witam was wszytskie 🙂
Wpadlam tylko na chwile wiec nie chcialam zapomniec zajrzec tu do was 🙂 Zycze wam milej reszty niedzieli,, jade na male wakacje wiec nie ma mnie przez kilka dni 🙂 Trzymajcie sie grudnioweczki
😉 :P :P :P 😆 😆 😆 😆 😎 😎 😎 😎 😎 😎

Make a pregnancy ticker

Julio to miłych wakacji Tobie życzę :laugh: :laugh:
A mój mężunio tak ogląda sobie mój brzuszek a mały fika koziołki :laugh: :laugh: :laugh: No i mam blada linię negra 😉 😉 😉

Ja tez wróciłam z kościoła i teraz mogę do woli siedzieć przy kompie :evil:

Laski tak sobie myślę, że w tym tygodniu zaczyna się październik, a to pewnie ostatni miesiąc, który spędzimy w całości, bo w listopadzie tu już się pewnie zaczniemy rozdwajać 🤪

Ja właśnie wróciłam od rodziców tak jak Ewa obżarta - mamunia ciasto upiekła i grzybków z cebulką nasmazyła , wałówke naszykowała do domciu i jeszcze taki prezent wspaniały , dali mi moi wspaniali rodzice na wózek i moje marzenie co do X landera X3 się spełni JUPI powiedzieli, że są strasznie dumnie ze mnie , że maja córkę mgr hah i że ich wnusia musi mieć śliczny wózio 🙂 ale jestem hepi 🙂

Idę płukać gardło solą bo mnie pobolewa 😞