Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gosiu a tak delikatnie się zapytam czy myślicie już dalej o następnym maleństwie czy na razie dajecie spokój bo jednak rany duchowe no i te fizyczne są jeszcze świeże??? 😉 😉 😉

Będzie dobrze Gosiu 🙂 powiedz Kamilkowi, że rodzeństwo będzie miał 🙂 no bo przecież będzie, prawda ?
Ode mnie też masz oklask dla dodania otuchy i wielkiego buziaka 😘 😘 😘 😘 😘

Gosiu bardzo Ci współczuję całej sytuacji, ale wierzę, że jak tylko się zdecydujecie na dziecko to tym razem będzie wszystko dobrze, a wizyty u gin nigdy nie są przyjemnością a po takim nieszczęściu tym bardziej, ale na pewno już z Tobą jest wszystko ok skoro mówisz, że nic już się nie dzieje, więc musi być dobrze 🙂

oklask na odwagę, a relację koniecznie zdaj 🙂

Witajcie Grudniówki!

AgnieszkaK - gratulacje trzydziechy! Maleństwo juz jest prawie w Twoich ramionach! A może zrób sobie budyń albo kisiel i wcinaj powolutku ;D
Anja - śliczne zdjecie na NK 😁 A brzusio faktycznie okrąglutki ale sporo mniejszy i od mojego :P
Emmax - ide zrobić kakao, paste z makreli tez bym zjadła ale nie w zestawie z kakao 😁 hheheheh ale już wciągnęłam mężową jajecznicę wieć sobie makrelę podaruję 😁
Gosia - również wyslałam Ci zaproszenie na NK 🙂 Trzymam kciuki za Ciebie.
Ktorej z dziewczynek jeszcze nie mam w znajomych? Też muszę nadrobić zaległości...
Ewa - jeszcze 3 miesiace i sie przyzwyczai 🙂 Ale później to do Piotrusia będziesz wstawała 😁

Muszę iść się umyc i ubrac w końcu 😁 Dziś proza zycia - męzuś w pracy a ja bede sprzatac mieszkanko 🙂

Gosieńko, daj sobie trochę czasu, a może dojrzejecie do decyzji o drugim dziecku, teraz to wszystko jest jeszcze takie świeże, a z czasem na pewno będzie inaczej, a decyzja sama przyjdzie 🙂

Akompf a ja dzisiaj nie mam nic do sprzątania:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
miałam się zabrać za pranie ciuszków dla małej, ale nie zdążyłam ich posegregować a jutro zapowiadają brzydką pogodę więc sobie odpuszczę w tym tygodniu:laugh:

A muszę się wam do czegoś przyznać, zdenerwowałam się na swoje dziecko, przed 6 rano tak mnie kopała, chyba z godzinę, że aż mnie brzuch zaczął boleć, ale nagadałam jej i przestała:laugh: :laugh: :laugh: czuje respekt przed mamusią :evil:

Emmax - no to zazdroszczę 😁 Ja leniuchuję od zeszłego tygodnia więc się troche nazbierało. Tez w sumie bym musiała poprac te ciuszki 😁 Ale chyba sobie odpuszczę dziś.

AgnieszkaK - hasło zarąbiste!

Emmax - a ja sie nie mogę doczekać, aż moja Baśka da mi niezłego kopa, bo na razie to tak delikatnie i niesmiało mi fika. Momentami mocniej ale szału nie ma.

Aga niezły slogan, tymi wołami czerwonymi trzeba napisać, żeby Pan Akompf doczytał i nie czuł się za bardzo wyróżniony:laugh:
Gośka, u nas zawsze otrzymasz wsparcie, bez względu na wszystko, wszystkie wierzyłyśmy, że to co Cię spotkało to jakaś wielka pomyłka, niestety stało się inaczej, w Twoim życiu już zawsze pozostanie tęsknota za tym maleństwem, ale zobaczysz jeszcze wszystko się poukłada, teraz masz Kamilka, a na kolejne dziecko przyjdzie odpowiedni czas 🙂

Witam Grudniówki 🙂
Jejku mam do nadrobienia 60 stron!!! 🤪
Wczoraj cały dzień spędziłam na wsi u rodziny męża (tylko 120 km musieliśmy jechać 🤪 )i po powrocie byłam tak zmęczona że komputer sobie odpuściłam ☺️
Przeziębienie ustępuje dobrze że są te babcine sposoby:P
Mam takie brązowe ręce od orzechów włoskich że masakra 🤪 🤪 🤪