Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No tak mi się wydaje, że nie mam złego koloru, taki niespotykany jak na naturalny. Miałam juz nawet kilka takich sytuacji w życiu, że nieznajome kobiety pytały się mnie jakiej farby używam 🙂

Idę na miasto, zobacze co w tym nowym sklepie dziecięcym słychać 🙂 hahah

• Mamusia
Ja z farbowaniem włosów przeszłam koszmar mój naturalny kolor to ciemny blond chciałam sobie rozjaśnić na jasny i wyszedł mi czerwony musiałam iść do fryzjera żeby coś z tym zrobił przearbował mi na brązowy. Miałam też czarne włosy. Teraz mam jasny brąz. Z farbami jest tak że nie wiadomo jaki naprawde wyjdzie kolor, zawsze jest jakieś ryzyko bo zawsze wychodzi inny kolor niż na pudełku.

• Mamusia
Aga jak masz ładny kolor to szkoda niszczyć włosów 🙂 Ja przez kilka lat farbowałam włosy na taki kolor jak miałam naturalny bo najbardziej mi się podobał, ale od farb się zmienił.
Teraz często latem mam jaśniutki blond, a na jesień/zimę przyciemniam 😉 Teraz mam jeszcze mokre, ale wyglądają na rudawe...

Skórka super ogrodniczki 🙂

Megulka to może zrobisz mi parę ruskich bo mam ochotę? :laugh:

W ogóle wiecie jakie jaja... odezwała się do mnie na gg koleżanka, z którą nie widziałam się jakieś 5 lat i umówiłyśmy się na czwartek na plotki 🙂 Tak ją tknęło bo jej się śniłam hehe. Po 5 latach to się nagadamy... :laugh:

Skórka - sliczne ciuszki, boskie te ogrodniczki!

Ja farbowałam włosy od 15 roku zycia, i miałam już wszystkie kolory oprócz czarnego. W wiekszości śliwka, miedziane, fiolety i inne takie. Jak poznałam swojego męża przestałam farbować. I mam takie jak na zdjeciach - mysie 😁 hehehhe

Ale czuję ogromną potrzebe ścięcia włosów... tylko trochę mi szkoda 😁

Megulka - ja tez bym sobie podjadla, ale ja z mięskiem zamawiam 😁

GosiaG - mam podobny termin wiec chciałabym przed albo po Wigillii, a najlepiej to jeszcze po Sylwestrze 😁

Ogarnęłam kuchnię, robię pranie... muszę pokojem się zająć a jeszcze łazienka mi została...

To straszne jak szybko się męczę i prawie nie mogę się schylać z takim bębenkiem 😁 bo później mnie znowu zgaga męczy 😠 i brzusio pobolewa....

Aha.. jutro echo serca...

dziewczyny, kiedyś słyszałam, że w 3 trymestrze mogą powrócić objawy z 1 trymestru więc może u was się zaczęły 😁

chorusy szybko się wyleczyć, bo musimy się na kolejną imprezę brzuszkową umówić, tym razem w pełnym składzie:laugh:

Akompf kochana ty się nie przemęczaj, sprzątanie nie ucieknie 😉

Idę zabrać się za ta pizzę, zapraszam 😉

Ewa placek ze śliwkami od mamy, żeby od teściowej ci czasami nie zaszkodził:laugh:

A ja u siebie wprowadzam zakaz kupowania ciuszków, bo mam ich tyle, że na pewno nie zdążę ich ubrać bo mała wyrośnie:laugh:

Ewa jak już to będę kupowała jakieś sukienki takie żeby jej na wiosnę ubrać, może jakieś przeceny mi się trafią
ale śpiochów i pajaców już nie będę kupowała, bo dostałam dużo od mojej i męża siostry, nowych to w sumie tylko 4 kupiłam, żeby do szpitala mieć:P