Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

PannoNikt a otworzyli w Aberdeen jakieś polskie sklepy? Bo jak byłam tam 3 lata temu to nie było nic 😞

Ja byłam w mieście , zimno jak nie wiem. Zaszłam do lumpka i kupiłam sobie 2 pary spodni ale takie niestety jak już urodze 😞 kurcze na cięzarne nic nie mają w tych lumpkach 😞

Wierzę Ci, bo ja jak tam byłam to gdzie nie przeszłam to słyszałam polskie głosy 🙂

http://www.allegro.pl/item746594388_super_zestaw_dla_dziweczynki_rozmiar_62.html fajna aukcja. Jak bym nie miała juz tyle ciuszków to bym kupiła 🙂

Witam Grudniówki 🙂

OJ miałam trochę do czytania tych stron:P

Brzuch mi się układa w stożek, pępek nie wyłazi i nie zbrzydłam w ciąży 🤪 Och te zabobony 🤪
Chociaż wszyscy mi mówili odkąd dowiedzieli się ze jestem w ciąży że będzie syn no i mieli rację :laugh:

Pisałyście o bliźniętach więc siostra cioteczna mojego męża będzie mała bliźnięta a termin ma na luty 🙂 polecałam jej brzuszek ale ona mało co przy kompie siedzi więc raczej jej tutaj nie spotkam 🤨

Śliczne macie brzuszki 🤪 ja mam 110 cm 🤪
wskoczył mi dzisiaj 29 tydzień od następnego piątku odliczanie jejku 🤪 Mąż bardzo chce być przy porodzie i ja też tego chcę, nie wyobrażam sobie że miało by go nie być 🤨 a śnią mi się właśnie koszmary że zaczynam rodzić a jego nie ma 🤢 🤢 🤢
Ubranka mam na 56 sporo ale na 62 więcej.

Dzisiaj na obiadek mam zupkę brokułową mniam:P
Idę ją odgrzać i kawę zrobić mężusiowi bo zaraz z pracy przyjdzie, później zaglądnę może wstawię zdjęcie swojego brzuchala 🙂 [img size=157]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Kamil-0d60a7a81cc5d897fe1f64225aaf526a.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Mój mąz nie bardzo chce byc przy porodzie, a ja nie zamierzam go do tego namawiać. Zalezy mi jedynie na tym, aby był w szpitalu jak już będę po wszystkim.

Mittka brzunio sliczny 🙂

AgaK czapusia śliczna 🙂

• Mamusia
Witam 😁

Dziewczyny 53 strony!!! nie nadrabiam :P nie chce mi sie a pozatym mam zeszyty do przepisania 😉

Tak na chwile wpadlam zeby wam napisac co i jak :P nie zgadniecie z kim sie wczoraj spotkalam... 😠 moja "tesciowa" dzieciaki odwiedzila. Udawala dobra "babcie" pytala jak sie czuje, czy nam sie uklada czy to czy siamto a po kiluk minutach czy Marcin by nie przyjechal jej porabac drzewa 😠 powiedzialam,ze on i tak pozno wraca z pracy wiec nie sadze. A jak jemu o tym powiedzialam, to powiedzial,ze ona swojego Krzyska ma to on niech porabie jej to drzewo. normalnie... ahh brak slow :P a co tam u was? 😁 co sie dzialo od wczoraj ? :P jakies ciuszki czy cos?? :P