Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Akompf choć nie wiem jak wyglądałaś przed ciążą, to śmiało mogę powiedzieć, że ciąża Ci służy 😁

Fredeczka wybacz, ale padłam widząc Twój brzuch. Wcale się nie dziwię, że inni go nie widzą. Ja pierwsze na co spojrzałam to na cysie 😆

Mittko ja mam 97, a wzrostu 170 a powiedziałabym, że mój brzuch wygląda na wiele większy, ale to zapewne kwestia figur.

A ja kupiłam sobie polar na zimę. Do tego mam w szafie kurtkę przeciwdeszczową i myślę, że mi wystarczy, bo tu aż tak zimno nie jest 😉

Uuuuuuuu laski tylko 3 strony do nadrobienia miałam :P
I co ja mam Wam tu napisać? Chyba jedynie dobranoc, bo tak na prawdę padnięta dziś jestem 🙂 🙂 Od 4 nie śpię :P :P Miłej nocki grubaski (Fredeczka to Ciebie też się tyczy) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ale Wy jestescie 😞 nie ma z kim pogadać 😞 wszystkie sobie poszły 😞 łeeee

Mittka ja tez lubie takie filmy 🙂

To ja też uciekam lasencje 🙂

Akompf mi mój mąz nie chciał zrobic sesji buuuu 😞
A ja mam samowyzwalacz w aparacie i jutro sama sobie porobie 🙂

Dobranoc 🙂

• Mamusia
Dobry wieczór laski!

Juz wszytskie poszłyście spać kiedy ja nadrabiałam forum 🙃

Mittka ja też mam 98cm w brzuszku ale wydaje mi się, że mój jest jakiś większy 😮 cycole mi poszły na początku dosyć sporo, teraz mam 99cm hehe,tyle co w brzucholku :laugh:

Dziewczynki wszystkie macie przepiękne te brzuszki, Fredeczka nie przejmój się, że Twój jest taki maluśki, najważniejsze, że z Viki jest wszystko ok 🙂

Akompf zdjęcia są super, fajny klimat 😉 🙂

Wyprawkę do szpitala biorę w rozmiarze 62 bo w 56 prawie nic nie mam.

Gosiag te śpiochy to zeberka nie krówka heheh.

AgnieszkaW i Akompf ja też rzuciałam palenie z dnia na dzień, kiedy zobaczyłam 2 kreski na teście skończyło się rumakowanie :laugh: Cola i chipsy mogą dla mnie nie istnieć ale za to kawy się nie wyrzeknę za nic bo bym tylko spała i spała.

Dzisiaj zaczął mi się 8 miesiąc i zostało tylko 8 tygodni do porodu!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Wybraliśmy się z mężolem w końcu na jakieś dzieciaczkowe zakupy, typu waciki do uszu, pampersy i takie tam, nie mogłam niestety dostać rożka i laktatora z Aventa. Tutaj wszystko jest z Chicco, co sądzicie o tej marce? Nie mam za bardzo wyboru bo jest albo to albo NUK.

No nic dziewojki, jutro wstawię fotke brzusia bo mi mąż zrobił a teraz idę się do niego przytulić 🙂

Dobrejk nocki!

Cześć dziewczynki

Ja juz nie śpię. Mąż wyszedł, a mnie od godziny Ania kopie po pęcherzu i nie daje spać 🙂

Wiolka jak cudnie przeczytać w Twoich postach ,,idę się przytulic do męża" 🙂
No kochana 8 tygodni to jak z bata strzeli 🙂

Oj chyba jednak jeszcze pośpie, przecież to dopiero 6.45 rano 😠

A ja juz zjadłam 2 kanapki z wędlinką i chrzanem 🙂

Buzioł , do potem 🙂 śpijcie sobie smacznie dziewuszki co najmniej do 10 🙂

Dzień dobry dziewczynki 🙂 🙂 🙂

Jestem dziś nie wyspana 😞 Kręgosłup mnie boli a do tego znów skurcze łydek mnie łapały 😞

Wiola to czekamy na fotkę Twojego brzuszka 🙂

A co do tych firm u nas są obydwie dobrze znane ale którą Tobie polecić to nie mam pojęcia, choć NUK to jest dobra firma bo z CHICCO to tylko o wózkach słyszałam 🙂 Wybór należy do Was 🙂 No i gratuluję 8 miesiąca 🤪 Jeszcze trochę to my też będziemy już na tym etapie :laugh: :laugh: :laugh:

AgnieszkoW faktycznie szybko dziś wstałaś 🙂

Buziole na miły początek dnia 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

My jednak nie jedziemy na ten basen bo mnie mocno to przeziebienie wzielo 😞 ale jedziemy na male zakupki 🙂 no i Marcin do fryzjera.

Wiecie co? nie zalamujcie mnie z tym brzucholem 😠 a zwlaszcza Ty pannanikt :P mam nadzieje,ze jeszcze bedzie widac a jak nie ,to bede wypychac brzuchol do zdj zeby bylo widac ze w ciazy jestem 😉

No i ja zaczynam moje odliczanie....

9
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
! 🙂

Wiecie co ja nie pisałam tego wczoraj ale mój mężunio stwierdził że bardzo dużo brzuch mi urósł przez te 5 dni co go nie było 🙂 🙂 🙂 Jego pierwsze słowa jak mnie zobaczył były "Kochanie ale Ty masz wielki brzuch 🤪 " Samej śmiać mi się z niego chciało a szczególnie z jego miny :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Teraz pojechał na firmę się rozliczyć a potem nie wiem co będziemy robić :P :P :P

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

A moja nocka taka sobie jakoś tak spałam nieciekawie.
Moja córa jest taka kochana że zadzwoniła do babci i musze się zebrać i jechać do teściowej 😠
AA dziewczyny przyznać się która się zna na drzewach 🤪 córka musi zrobić zielnik i musimy nazbierać listki te podstawowe drzewa znam,ale zastanawiam się czy zbierać z tych nie znanych cholera człowiek tyle lat temu do szkoły chodził :P no nic jedziemy zbierać jak co to bedę porady u Was szukać 😁

Dziewczynki ale dałam czadu ze spaniem haha pobiłam śpiocha Akompf hahah wstałam dopiero gdyby nie telefon od męża to bym dalej spała oj zaszalałyśmy z Anią 🙂
A pogoda paskudna ;/

No Mittka wróżniamy drzewa :
Liściaste , iglaste hahah dąb , świerk 🙂 hahahha
Jej własnie się przeraziłam, że za 6 lat mnie to czeka 🙂

AgaK pociesz naszą Fredeczkę i przyznaj sie , że sobie brzuch wypychasz, że połknełaś arbuza hi hi

Skórka gratuluję 30 tki 🙂 zaraz będziesz odliczac jak Fredeczka - Fredeczko Tobie to już teraz z górki na pazurki 🙂

Ale mam dziś humorek. Jednak sen jest dobry na wszystko 🙂

Idę się ogarnąć bo dziś brat ma do mnie przyjechać i chciałam zrobić ciasto i schabowe na obiad... i jeszcze posprzatać troszkę... ehhh nie wiem czy się wyrobię.

Miłej soboty brzucholce 🙂

Fredeczka Ty się nie dołuj tylko ciesz z takiego brzuszka 🙂 Zawsze ciut wygodniej się z takim małym poruszać 🙂

Mittka, z drzewami za bardzo nie pomogę.

U mnie nocka do d... Spać nie mogłam a jak zasnęłam głupoty mi się śniły.

Niedługo mąż zabiera małą na basen a ja się biorę za porządki 😉

• Mamusia
Dobro jutro czyli dzień doberek!

U mnie nocka całkiem przyjemna :P 😉 trochę z rańca bioderko pobolewało ale nei aż tak tragicznie.

Fredeczka widzę, że mnie doganiasz heh, Skórka gratuluję 30tc.

Mittka pojęcia nie mam jak Ci podpowiedzieć, spróbuj coś wyszukać na necie (mądrala ze mnie co hehe).

Mężus robi obiad a ja się zabieram za porządki, miłej soboty dziewczynki!

To zdjęcie mojego brzusia z wczoraj, najpierw z boku: [img size=411]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/P1010138___kopija.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />