Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewuszki 🙂

A ja dzisiaj spałam wyjątkowo dobrze 🙂 Zaliczyłam już sklep i kupiłam taką małą paczkę pampersów 44 szt do szpitala. Niedługo będę mogła już spakować torbę i czekać...

Wczoraj miałam atak paniki, ryczałam i krzyczałam hehe, mój mąż nie wiedział co zrobić i w końcu parsknął śmiechem :laugh: A ja się darłam, że nie umiem nawet trzymać takiego małego dziecka, a kąpać to go na pewno nie będę :laugh: Dzisiaj to się z tego śmieję, ale wczoraj zachowywałam się jak wariatka!

Fredeczko gratuluję 8 miesiąca. Z tego wynika, że ja już też jestem w 8 hmmm... od którego to tygodnia?

Miłej niedzielki brzuchole 😉

• Mamusia
Witajcie moje drogie 🙂

pare dni mnie nie było ale już jestem, nadrobiłam forum a za chwilke bede jeśc obiadek-bo wstaliśmy o 12.30 😲
potem na lody... wielkie... czekoladowe... z bitą śmietaną...mmmmmmmmmmmmmm...

Akompf piękne zdjęcia!
Pozostałe brzuszki też cudowne-u mnie pojawiła sie taka blada linia Niegra ( czy jak to sie tam pisze ) no i pępek mi wyskoczył a w obwodzie brzuszka równo 100 cm.

Fredeczka gratulacje 8 m-ca

A kapuśniaczku też bym zjadła 🙂

• Mamusia
Witam aws mamusie. Jaki dzisiaj piekny dzien jak na Londyn ahh sloneczko swieci i w ogole. Ale wam zazdroszcze tych obiadkow u tesciow moich tutaj nie ma mojej mamy tez narazie nie wiec gotowanie mam na mojej glowie choc jak narazie mam lenia i niezbyt chce mi sie cos kuchcic 🙂:laugh: :laugh: moze pozniej. Jutro mam wizyte u poloznej wiec musze sie wyleniuchowac hahaha kazda wymowka jest dobra na leniuchowanie... Do uslyszenia pozniej...

AgnieszkaK1601 jak sie czujesz dzisiaj? Dalej maz Cie denerwuje ?
BUziaczki

• Mamusia
hej lasencje,ja wróciłam od mamusi i w kościółku byłyśmy moja zdolna mamuśka zapakowała mi trzy kotlety mielone do torebki i całą msze w kościele mi jechało tymi kotletami 🤪 normalnie masakra 😁

A Wy gdzie brzuchatki się podziewacie?? No tak świetują mamuśki a i dobrze wkońcu weekend jest 🙂

Witajcie laseczki 🙂

Ja dziś cały dzień od 11 spędziłam u mamusi mojej 🙂 Tatuś piekł pstrąga, a wcześniej mama zrobiła pierożki ruskie 🙂

Mittko to nieźle Cie mamunia załatwiła hah juz sobie wyobrażam jak siedzę w kościele koło cięzarnej od której pachnie kotletami mielonymi 🙂 🙂

Ewa Ty to jesteś udana 🙂 nie martw się, ja też czasem miewam takie wątpliwości czy sobie poradzę i w ogóle... zawsze bałam się brać na ręce małe dzieci, nie mam pojęcia jak ja będę kąpać maleństwo ochh... mam po prostu nadzieję, że tak jak mówią doświadczone matki -,,to" samo przyjdzie 🙂

Fredeczko gratulacje 8 miesiąca. Juz Ci niewiele zostało kochana 🙂

• Mamusia
chyba od 31 tc jest 8 mies. Nie wiem ale na suwaczku juz 8 pokazuje :P

A my z marcinem bylismy w kawiarni i zjadlam sobie mniaaaaam ciacho a pozniej zamowilismy kebaby i teraz on poszedl do mojego kuzyna.

Ja w nocy zaczelam ryczec jak bobr, o tą moja 18-stke :P ze nie bylo Marcina wkoncu sie wkurzyl ze spac mu nie daje i poszedl do pokoju obok. ajj przypomnialo mi sie po 2 miesiacach :P

Dobry wieczór Kobietki 😉
Ale tu pustki na naszym forum :P :P

A ja jutro 31 tydzień czyli 8 miesiąc zacznę 🤪 🤪

Do doktorka za tydzień więc się dowiem ile moja dzidzia waży 🙂 🙂 🙂
Dobrze że niedziela się kończy bo smutno bez Was 😞 😞 😞

No gdzie Wy się podziewacie Dziewczyny??? 😞 😞 😞
Jest mi tak smutno bez Was że topię smutki w butelce piwa 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cia_0035.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />