Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie Ewo , ja w poniedziałek planuje porobic jakieś zakupy dla Niuni, ale nie wiem co z tego wyjdzie.

A dziewczynki kupujecie pościel do wózka?? Ja własnie przeglądam na allegro. Ja kupię.

http://www.allegro.pl/item751542939_4_el_posciel_do_wozka_satyna_bawelniana_lux.html

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Rety jakie Wy juz jestescie przygotowane... a ja mam tylko ciuszki i to nie wszystkie, kupowalam ot tak sobie jak widzialam cos fajnego, ale ja czekam bardziej do listopada wtedy zaczne kupowac...

Co to mojego pytania o ktora pisala o papryce nadziewanej to pytalam bo chcee wstawic wielkiego oklaska bo wczoraj mialam na cos smaka i nie wiedzialam na co ale jak przeczytalam o papryce no to... od razu wzielam sie za gotowanie
Akompf masz oklaska za wspomnienie o tej potrawie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Co do studniowki to widze ze jednak mialam zaleglosci w postach bo ja opuscilam ale coz....

Make a pregnancy ticker

• Mamusia
Musze sie was cos spytac.... Jak to u was tam jest z waszymi facetami.. Ja pod koniec ciazy zaczynam miec coraz wieksza ochote:laugh: :laugh: :laugh: najsmieszniejsze jest tylko to ze moje malenstwo zaczyna skakac porzadne fikolki zawsze jak idziemy z mezem do lozka :laugh: :laugh: :laugh: haahah maly zazdosnik albo zazdrosnica, ale rozmawialam z polozna i powiedziala ze to w niczym nie przeszkadza, ze maluszek jest dobrze osloniety wiec nic mu nie grozi wiec nie mam czego sie bac 🙂 ☺️ ☺️ ☺️

Make a pregnancy ticker

• Mamusia
ufff...to dobrze:P :P :P :P :P
Za mile slowo dam Ci az oklaska no...
Zrobilam kolacje i zaraz chyba znikam bo moj maz sie przebudza...hm..slodziak:P
a Tak ogolnie to juz nie moge sie doczekac grudnia 😆 😆 😆 😆 😆 to moja pierwsza ciaza wiec czeka mnie wielkie wyawanie hehe ale juz nie moge sie doczekac

Make a pregnancy ticker

• Mamusia
Hej dziewczyny.

Kurcze,mama frytki smazy a ja juz sie objadlam ;( ale jeszcze cos chyba zmieszcze 😁

Mi zostaly do kupienia:
czapeczki zimowe 2x
rajstopki 3x
te gaziki spirytusowe chyba ,ze bede uzywac tego co jedna z was pisala 😉
sol fizjologiczna
no i jeszcze jedna paczka pampersow.

Ktoras pisala o tych mega pakach z tesco ale ja jednak najpierw przetestuje ktore moge kupowac dla mojej malej.

sliczne posciele do lozeczka!

Julia ja bym chyba na Twoim miejscu nie czekala do listopada :P no ale kazda z nas sama wybierze co i kiedy.
Jednak mysle,ze listopad to juz czas jak powolutku powinnysmy przygotowywac sie,ze w kazdej chwili moze nas zlapac 🙂

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

Wróciłam i jak na sobote to musiałam 11 stron nadrobić 🤪
Widze że tylko AgnieszkaW była by w stanie mi pomóc z tymi liśćmi :P no coś tam nazbierałyśmy ale tylko te które znam :P no i mam jeszcze dwa liście które kompletnie nie wiem z jakiego drzewa są 😁 Wiola w internecie można poszukać,ale trzeba by znać nazwy drzewa 😁

Fredeczkaa kombinezon śliczny
I reszte zapomniałam co kto pisał :P
A Wiola super brzusio coś jak mój 😁

Dobry wieczór dziewczyny 🙂 🙂
Kuźwa ale jestem wściekła 😠 Mój dziś sobie popił a teraz gdzieś polazł 😞 😞 Wszystko praktycznie sama musiałam robić w tym pokoju i już nie mam sił 😞 Nawet telewizora nie mam podłączonego bo już nie jest w stanie nic zrobić 😞 I zdążyłam się przez niego napłakać 😞 😞 😞

• Mamusia
fredeczkaa tylko ze ja mam termin na 26/12/09 to prawie koniec grudnia wiec moze sie wyrobie bo jak narazie to sama nie wiem co sie dzieje.. Bede poraz pierwszy mama hehe moje pierwsze malenstwo wiec sama za bardzo nie wiem kiedy powinnam sie przygotowywac, wiem ze napewno lozeczko w polowie listopada a wozek to juz w grudniu tak jak pisalam kiedys tam a z ciuszkami, dam rade jak...Poza tym jak wpadne w szal kupowania to pozniejnie bede mogla sie juz skupic na niczym innym jak porod a mam jeszcze na co cale 12tyg...:laugh: :laugh: :laugh: Za to mam chyba juz z 6paczek pampersow hehe z tego to jestem przygotowana a reszta zajme sie w przyszlym miesiacu

Rety samo pisanie wprowadza mnie w wielkie szczesie i zagadke bo przeciez nie mam zielonego pojecia na temat porodu.. Poza tym musze zaczac robic cwiczenia bo nie chce byc nacinana 🙂

Make a pregnancy ticker

• Mamusia
AgnieszkaK1601 glowa do gory i nie placz !!! Pamietam ze szczesliwa mamusia to witaminki dla dzidziusia. Ja tez czasem plakalam ale zawsze myslalam ze po co to wszystko ja sie wyplacze i co? To nic nie zmienia a dzidzia sie tylko stresuje..
Za to moj maz zostal wykorzystany i teraz sobie smacznie drzemie 😘 😘 😘

Make a pregnancy ticker

Tylko Mittka on całą robotę w połowie zostawił i musiałam sama resztę zrobić 😞 😞 😞 A jeszcze ile mam do zrobienia 😞
Ale co ja będę Wam tu zanudzać o moich kłopotach 😞 😞

Co do wyprawki to już w październiku mam zamiar nabyć wszystko chyba że się coś nie uda to jeszcze w listopadzie dokupię ale to już jak wiadomo ostatni dzwonek 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Dobra dziewczynki na mnie juz pora ide ogladac film szykowac kolacje i budzic meza bo drzemie od ponad godziny...
Ah mam dwa dni wolnego od pracy w poniedzialek polozna heeh nic tylko sie rozleniwic... Buaziaczki dla was wszystkich... Milego wieczorku..
AgnieszkaK1601 nie przejmuj sie facetow nikt nigdy do konca nie zrozumie 🙂

Dzięki Julia 🙂 🙂 Ja normalnie rzadko płaczę no ale w tym stanie to już hormony zadziałały bo tak to bym mordę wydarła na niego, choć i tak wydarłam tylko potem puściły mi nerwy i zaczęłam płakać :P :P :P