Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Julia to mąż na pewno zadowolony z Twojej wielkiej ochoty 😉 To ponoć normalne, że teraz ma się największą ochotę na figielki.

AgaK trzeba mu to było zostawić i tyle. Ach Ci nasi faceci...

Mittka na pewno wyjdzie Wam super zielnik!

Fredeczko to zostały Ci już tylko pojedyńcze rzeczy do kupienia. Ja też się zbliżam do końca 😉 Pisałam o tej mega pace, ale licząc, że zużyję ok. 10 pieluch na dobę to starczy zaledwie na 10 dni hehe. Jednak pieluchy to będzie wydatek.

A tak zmieniając temat to moja teściowa powiedziała nam ostatnio, że ma dla nas cały worek pampersów, to pojechaliśmy po nie i okazało się, że to inne pieluchy. To chyba po prostu najpopularniejsza firma i na wszystkie pieluszki mówi się pampersy hehe :laugh:

A ja własnie wróciłam od teściów. Bylismy z męzem na herbatce miętowej 🙂

Mittka miło mi, że mogłam Ci pomóc, choc tak naprawdę, to wcale Ci nie pomogłam 😞

Julia ja też mam ochote na figielki ale coś mój męzus ostatnio nie bardzo 😞 boi się że skrzywdzi dzidzię wariat i muszę go brać siłą hahah

AguśK nie przejmuj sie tak bardzo,pamiętaj że masz Bartusia w brzuszku, jak mąz wytrzeźwieje to wtedy mu nawrzucaj bo z pijanym nie ma sensu rozmawiać. Buziak na pocieszenie 😘

Ja tak jak AgaK do końca października zamierzam miec juz wszystko dla malutkiej kupione.

• Mamusia
Dobry wieczór mamuski!

AgaK nie przejmój się, szkoda, że po prostu tego nie zostawiłaś do jutra, pamiętaj, że musisz teraz o siebie bardzo dbać. Ja się teraz nie ruszam jak nie muszę :P

Co do ochoty to u mnie jest zajebista ale kurcze nie bardzo mogę i nie wiem czym to jest spowodowane 🤢 🤨 🤨 🤨 muszę podpytać mojej gin o co chodzi 🤢

Co do wyprawki to do końca października będę miała wszystko, taki mam plan 🤪

Niestety jak bolało mnie gardło [rzez ponad tydzień to teraz dostałam zapalenia krtani i nic nie moge mówić i potwornie mnei boli gardło, dostałam penicylinę bo juz żadne domowe sposoby na mnie nie działały, mam nadzieję że nie zaszkodzi mojej kruszynce 😞

Dobranoc grudnióweczki!

Kurcze i jeszcze przez to wszystko komp siada i dopiero teraz mogłam Wam odpisać 😞 Wiem że mogłam to zostawić ale nie miałabym gdzie spać bo wszystko leżało na łóżku a do tego jeszcze niedziela jutro i trzeba było troszkę sprzątnąć 😉 Dziękuję Wam za wsparcie 🙂 Jak zwykle jesteście kochane 🤪 Gorące całuski dla Was 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Jak będzie za mało tych całusów to piszcie ja jeszcze dołożę :laugh: :laugh: :laugh:

Teraz zmywam się do wanny :P Miłych i kolorowych snów Wam życzę :laugh: Dobranoc 🙂 😉

• Mamusia
Witajcie kochane 🙂

Widze że Agnieszka84 już na nogach,no ja też już po 7 nie śpie bo oczywiście kiedy jest weekend i można pospać to moje dzieciątko wstaje tak wcześnie 😠 a w tygodniu kiedy trzeba do szkoły wstać to jest problem 🙃

A ja dzisiaj do mamusi na obiadek,jak zwykle ominie mnie gotowanie uwielbiam to 🤪

Witam Was niedzielnie kochane grudnióweczki 🙂 🙂

No pogoda za oknem nie pała optymizmem ale cóż w domku też można fajnie spędzić czas :P :P :P

Teraz idę wstawić rosołek 🙂

Będę zaglądać do Was 😉 😉 😉

• Mamusia
dzień dobry w niedzielny poranek 🙂

Nadrobiłam zaległości i stwierdzam że mamy mnóstwo wspaniałych brzuszków. Ja też postaram się zrobić zdjęcie mojemu.

Wczoraj byłam na małych zakupkach no i oczywiście jak zwykle nie wróciłam z pustymi rękami. ńa razie wszystkie zdobycze się suszą ale jak wyschną to się nimi pochwalę.

AgnieszkoK ja też ostatnio myślałam że mojemu zrobię jakąś krzywdę, ale stwierdziłam że z pijaqnym to nie warto się uganiać, bo i tak nic nie dotrze do zachlanej łepetyny.

• Mamusia
A u mnie słoneczko przyświeca 🙂 mmm AgnieszkoK rosołek ja też u mamusi będę miała rosołek 🤪 normalnie popadłam w nałóg rosołkowy 😁
Kurcze co ta moja mała wyprawia w tym brzuchu tak fika że cała się trzęse jak galareta 😁

Agnieszka84 daj znać czy coś ciekawego jest na targu w dąbrowie może i ja bym się wybrała 🙂

Oj te nasze dolegliwości :laugh: :laugh:
Na plecach nie śpię bo kręgosłup mnie boli, a na bokach to potem biodra mimo że łóżeczko mięciutkie :P :P :P :P

Pewnie wszystkie tak i ja uwielbiam jak mnie moja dzidzia kopie i fikołki robi :laugh: :laugh: One wszystko wynagradzają 😉 😉 😉 😉

Witajcie dziewuszki 🙂

Oj to prawda. Dobrze przespane noce to teraz będzie rzadkość 🙂
Ja na szczęście w porównaniu do po przedniej nocy tą nawet przespałam.
Ja na razie nic nie kupuję, bo na koncie mam pustki. Urodziny małej trochę spłukały nas i pewnie pod koniec października będę kupować to czego nie mam. A jest jeszcze tego sporo. Pewnie część zamówię przez internet, bo chodzić za tym wszystkim to pewnie nie będzie mi się chciało 😉