Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny.

Marcin wlasnie znowu wyszedl a ja teraz sobie chyba poogladam ciuszki na allegro 🙂 chociaz wiem wiem wiem :P mialam juz malej nic nie kupowac :P ale moze w lumpkach cos bedzie fajnego 🙂 :P to za grosze wiec mozna kupic :P ja dzisiaj podliczylam,ze poki co wydalam 1600zl a mam praktycznie cala wyprawke 😁 wiec jestem z siebie dumna 😁

oooo i sie troche uaktywnily nasze grudnioweczki 😁

Wiolka od 32tc to zostaje 8tc do konca a miesiac ma 4tc i kilka dni 🙂 wiec chyba od 31 no i tak tez pokazuje mi na suwaczku

• Mamusia
aaa to ja jutro wchodze w 8mies 😁 :P
a brzucha nima 😠 :P
ajj z checia bym wykorzystala tego mojego Marcina ale co ja poradze na to,ze nie moge? 😞

a on poobijany wrocil, bo jak sie okazalo wczoraj sie bil z jakims kolesiem 😠 ja na niego zaraz nakrzyczalam a on mowi ze tamten go pierwszy uderzyl i to niespodziewanie i co mial zrobic stac i go przepraszac? a moj kuzyn jaki podjarany zaraz. ahh Ci faceci, oni sa poprostu gorsi niz dzieci! teraz Marcin ma zdarte kostki na palcach i spuchniete ale mowi,ze wszystko na kamerach widac jak tamten pierwszy go walnal. i to za nic ( ciekawe ile w tym prawdy )

• Mamusia
Fredeczka proszę Cię bardzo, tabelki:
Idę film oglądać :P AgaK mnie dzisiaj też naszło na piwko oczywiście bezalkoholowe :laugh:

Wg "W oczekiwaniu na dziecko":
1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX

Wg encyklopedii Larousse:

1mc - 1-4tyg
2mc - 5-8tyg
3mc - 9-13tydz
4mc - 14-18tydz
5mc - 19-23tydz
6mc - 24-27tydz
7mc - 28-31tydz
8mc - 32-35tydz
9mc - 36-39tydz

• Mamusia
To i tak już końcóweczka więc co to za różnica :P
A wiecie jaki film dziś oglądałam 🤪 Kevin sam w domu 😁 😁 uwielbiam te filmy one zawsze lecą w święta i mam nadzieję że w te też polecą a jak nie to nic straconego mam nagrane obie części 😁 🤪 I tak mnie zmożyło na tym filmie że teraz chodze i ziewam.

Oj dziewuszki czy to ważne czy 7 czy 8 miesiąc, ważne że juz poaździernik , zaraz listopad i zaczniemy sie rozapkowywac... zobaczycie jak to zleci 🙂 ja juz sie nie mogę doczekać, zresztą ja Wy. jejku jakie to ekscytujące 🙂

• Mamusia
hahaha mittka Ciebie tez na swieta wzielo?? 😁 😁 😁 wiesz co ja teraz slycham?? :P wstyd sie przyznac haha http://dano2005.wrzuta.pl/film/29XAcOcgFi0/sumptuastic_-_dzien_jeden_w_roku jak dziecko gwiazdki doczekac sie nie moge 😉 ale to dlatego ,ze malutka pewnie juz z nami bedzie 🙂

Mittka a Twoja Dominika to też już nie może się doczekać, bo pewnie też będzie chciała mała w wózeczku powozić 🙂 🙂 🙂

Mój Kamilek myśli że od razu będzie mógł się z nim bawić :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: