Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

I ja po spaniu 🙂

A ja już pisałam że oliwki używać nie będę bo któraś napisała bardzo brudzi ciuszki i ja tak twierdzę choć bardzo lubię zapach oliwki szczególnie tej Bambino :P :P

Oj Fredeczka jak tornado przeleciała przez nasze forum :laugh:

Ja mam kosmetyki dla Bartka firmy Johnsons baby i do tego krem bambino do buźki jak na dwór będziemy wychodzić 🙂 🙂

A co do pupci i mam sudokrem i zasypkę i jest to nie prawdą że zasypki nie można zmyć i wcale się nie bryli 😉

A i jeszcze ja mam taki płyn do mycia ciałka i włosów 2w1 Johnsona więc szamponu ani mydełka kupować nie będę 🙂 🙂 🙂

Akompf kurcze ale masz sny 🤪 Ja to w ogóle nie mam snów o mojej dzidzi 😞 No może miałam z 2 razy ale to było jakiś czas temu 😉 😉 😉

No coś Ty Mittka , naprawde Ci się śniliśmy?? Ale czad 🙂 a co Ci się śniło??
Jejku zobaczcie, to swiadczy tylko o tym, że my się naprawdę bardzo tu zżyłyśmy mimo iz na żywo się nie spotykamy... to jest niesamowite 🙂

• Mamusia
AgnieszkoW mój mąż też ma takie pomysły, ostatnio mówił, że zrobi mi platformy z poduszek pod głowę i nogi, a brzuszek będzie wisiał :laugh:

AgaK i jak samopoczucie po drzemce?

Ja mam dzisiaj dzień przesyłek, właśnie listonosz przyniósł mi strój mikołaja hehe. Ale Piotrek będzie fajnie wyglądał 😉

A Ewo dziękuję bardzo fajnie 🙂 🙂 Dostałam troszkę weny do pracy w domku i robię małe porządeczki aby cosik na jutro wszystkiego nie zostawić a może i nawet dziś zrobię wszystko :laugh: :laugh: :laugh:

no i nadrobiłam te 20 stron 😉

Ja już po zakupach, kupiłam okrycie kąpielowe dla maleństwa 🙂

Co do kosmetyków, to moim skromnym zdaniem umiar najważniejszy. Ja zdecydowałam się na serię Oilatum 🙂
Do pupy za to sudokrem.

Gosiag pochwal się bryką 🙂
Julia i Ty pokaż co upatrzyłaś. Cena 130 funtów jest super, bo niestety, ale tu wózki wcale nie są takie tanie 😉