Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej dziewczyny już sobota 🙂 🙂

Moja nocka hmmm... 2 godziny z niej wyjęte bo o 2.00 jechałam po mojego T a o 4 poszliśmy spać 😉 😉 A starszy synek zamiast sobie dziś pospać już o 7.30 nas obudził :P :P

AgnieszkoW to bardzo smutna wiadomość 😞 😞

• Mamusia
Hej laseczki 😁

A ja o dziwo dobrze spałam tylko to przekręcanie z boku na bok jest koszmarne 😞

AgnieszkoK moja córa też wstała o 7:30 woła mnie ale ja oczywiście udaje że śpie no to włączyła sobie bajki i jakieś 30 minut spokoju miałam :P

AgnieszkoW to przykre zwłaszcza że jest to śmierć bezsensowna moim zdaniem wogóle nie powinno nas tam być 😠

A ja dzisiaj po moją limuzyne jade i pewnie dlatego taka podjarana jestem 🤪 :laugh:

• Mamusia
dzień dobry Skarbki 🙂

a ja zle spałam, obudziłam sie o 1 na siku i do 4 jeszcze sie kręciłam 😠
niewygodnie mi było, raz gorąco, potem zimno, potem plecy zaczęły bolec a jak sie już ułożyłam i zasypiałam to była 4 i mały zaczął swoje harce, ehh...

lece wysuszyc włosy i do sklepu bo w lodówce światło a w szafce zielona herbata 🙃

melduje sie pozniej

miłej sobótki 😘

hej dziewczynki

Macie rację, jest to bezsensowna śmierć. Ja nie wiem dlaczego polscy żołnierze wyjeżdzają i giną nie za swój kraj... nigdy tego nie pojmę...
Szkoda mi tego chłopaka, miał dopiero 23 lata, zostawił żonę i synka... wciąż o nim myślę....
Tego drugiego też mi żal, tyle że Szymka znałam osobiście i jakoś tak bardziej dotknęła mnie jego tragedia...
Ochhh 😞

No ale trzeba żyć dalej....

Moja mała kluseczka całą noc przespała, ale nie dziwię się jej po takim dniu szaleństw i kopniaków to chyba się zmęczyła 🙂 ale juz znowu zaczyna szaleć 🙂

Miłej soboty grubaski 🙂

Fredeczko to zostało 8 tygodni albo mniej albo więcej :P :P :P

Mój mały tak mnie skopał dziś rano że cała prawa strona mnie boli i wnioskuję że jest poprzecznie ułożony czyli pośladkowo ale zobaczymy w poniedziałek u doktorka 😉 😉 😉 😉

AgnieszkoW ja tak samo nie mogę pojąć dlaczego zabierają naszych polskich żołnierzy do dalekiego i obcego kraju aby walczyć nie za naszą wolność 😞 Dla mnie to jest też bezsensu 😞

Żal mi jego rodziny bo to wielka tragedia 😞

Mittka ach te nasze pociechy kiedy by mogły spać to wstają szybko a kiedy trzeba do szkoły to koniem nie wyciągniesz ich z łóżka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
O tak Agnieszko,jak wolne to oni spać nie mogą a jak do szkoły to zbiera się z tego łóżka jak ślimaczek 😁

Wiecie co rozmawiam właśnie z kolegą który jest niedaleko chatki Mikołaja 🤪 ale niestety nie ma możliwości zajechania bliżej,powiedział że może następnym razem.Hehe chyba się zabiore z nim 😉 :laugh: