Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny nie zalamujcie mnie!!

dzisiaj moj kuzyn powiedzial,ze ja jestem jak paczek 😠 tak jak paczek rosne i rosne i rosne i rosne i rosne 😠 a powiedzial tak, bo kazalam nie mowic na siebie kluseczka. To najpierw powiedzial "pasztecik" a pozniej to z tym paczkiem wymyslil 😠

Dobrej nocki :*:*:*

Dobry wieczór grudniówki 😉 😉

Ale puściutko tu na naszym forum, tylko 10 stron do nadrobienia przez cały dzień :P :P

A my dziś praktycznie cały dzień poza domem 🙂

Ja byłam u teściówki z synkiem a Tomek na budowie 🙂

Później pojechaliśmy do znajomych a tam była dziewczyna z dwu miesięcznym synkiem :laugh: Ale taka kruszynka z niego jak na chłopaka :laugh: :laugh:

Mittka to limuzyna dla Emilki już w domku 🙂

Mi siara nie leci ale jak nacisnę to coś tam poleci 😉

A Wy znów o swoich dupach krytycznie piszecie 😠 Zaraz dostaniecie po tych tyłkach :P :laugh:

• Mamusia
Czesc dziewczynki.. Hmm licytacja przegrana ale luzik bo ja przeznaczylam na taki jeden wozek 200funtow i mnie przebili w ostatniej sekundzie na 205 i nawet nie zdazylam sie odegrac bo to wszystko dzialo sie w ostatniej sekundzie, wiecie jak to z licytacjami 😁
Ale za to bylismy z mezem ogladac kilka lozeczek i... wiem mowilam ze kupie dopiero w listopadzie ale kupilam juz teraz bo...sama nie wiem tak juz czasem mam.:laugh: :laugh: :laugh:

Julia, pochwal się łóżeczkiem, bo ja właśnie szukam jakiegoś fajnego a w miarę taniego 😉
A jaki to był wózek??

Ja dziś z nudów jadłam i jadłam a potem co chwila zerkałam na siebie jaki ze mnie tłuścioch...
Muszę trochę ograniczyć podjadanie, bo to nic dobrego nie wróży 😉

• Mamusia
kochana lozeczko kupilam uzywane z John Lewis za 70funtow z materacem tylko ze materac chce kupic nowy ale i tak £70 to nie duzo bo nowe kosztuja najmniej £100 ale narazie nie mam jak sie pochwalic bo moj stwierdzil ze za szybko na skrecanie wiec musze poczekac ale moze uda mi sie go namowic wczesniej 😉 😉 😉 POza tym znalazlam swietne wozki na ebay.co.uk nowe, nie uzywwane za £200

No właśnie, ja zastanawiam się również nad kupnem używanego łóżeczka, bo normalnie ceny mnie przerażają 😠
Co do wózka na szczęście problem mam już głowy. Kupiliśmy quinny buzz 3, a po córce mamy jeszcze drugi chicco, jest w sumie jak nowy, bo kupiliśmy go jak miała dwa lata i prawie w ogóle nie używała 🙂