Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam was grubaski po przerwie 😉
nie napisze dzis zbyt duzo bo caly czas wymiotuje 😞 nie wiem co mi jest 😞

Nie nadrobie zaleglosci bo nie mam glowy dzis. Ale jeszcze zadna nasza grudnioweczka ani listopadoweczka nie urodzila wiec jak narazie spoko..:P

Co do moich obiecanek ze powstrzymam sie z zakupami dla dzidzi az do grudnia to kiszka.. Przedwczoraj kupilismy z mezusiem wszystko. 😉 😉 😉 😉

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaaa jeszcze na chwile sie pojawilam bo Marcina jeszcze nie ma :P

zjadlabym cos... najlepiej kanapeczke z jajeczkiem gotowanym i majonezikiem albo ketchupem... albo pierogi wigilijne :P ( uczepilam sie tych pierogow ale poprostu uwielbiam a mnie ostatnio len ogarnal i nie chce mi sie lepic a tych takich kupnych to nie przelkne poprostu :/ )

Julia gdzieś o tym czytałam, ale nie pamietam gdzie...

Fredeczko ja też mam smaka na takie pierożki, jejku, chyba mamusię poprosze, żeby mi zrobiła jeszcze przed porodem, bo na świeta to sobie na nie najwyżej popatrzę 😞

• Mamusia
no ja wlasnie niestety tez... 😞 a ja tak kocham dania wigilijne...

dobra dziewczyny zmykam po cos do jedzonka :P i czekam na Marcina. Jeszcze psa musi wyprowadzic... dostal cale wiadro jedzenia :P takie 10kg i jeszcze wystawalo z tego wiadra wiec trzeba go teraz czesto wyprowadzac :P

Nie powiedziałam dobranoc bo wiedziałam, ze wrócę jeszcze do Was zajrzeć 😁 Taki nałóg :P

Julia - dzięki 🙂 Ja Tobie też już wręczyłam obiecanego 😁

Fredeczka - lepiej niech Ci sie zachce polepić te pierogi, bo nigdy nie wiadomo kiedy już nie będziesz mogła 😁 na Wigilię to juz napewno nie 😁
Śliczna ta bluza ale ja musze przystopować trochę z ciuszkami. Siostra zapowiedziała, ze jeszcze od niej dostane trochę wiec nie opłaca mi się inwestować w ciuszki. Wolę kupić resztę 😁

Teraz już naprawdę uciekam. [size=4]Dobranoc wszystkim 😘 dobranoc AgnieszkoW 😘

Witam nocnie 🙂

U gina zajebiście, lekarz powiedział że podręcznikowa ciąża 🤪 Mały waży 2kg troche się zmartwiłam że mało a lekarz zaczął się ze mnie śmiać a to co pani chce 5 kg bobasa urodzić?:laugh: i powiedział że waga jest ok i żeby się tym nie martwić 🙂 potwierdził że na pewno chłopak i zapisał mi tylko Aspargin bo mnie kurcze łydek zaczęły męczyć w nocy i sama poprosiłam 🤨

Pisałyście o różnicy wieku, mój mąż jest 2 lata starszy ode mnie i myślę że tak jest fajnie 🙂 Ale wiem że różnica wieku nie ma znaczenia bo o 10 lat starszym facetem też byłam w związku i wiek nie gra roli jak dwoje ludzi chce być ze sobą, ale zapewniam że starszy nie znaczy wcale mądrzejszy 😉

ami jestem po studium kosmetycznym i o solariach właśnie to samo się nasłuchałam, niektóre panienki są pierdzielnięte na ich punkcie, masakra 🤢 🤢 🤢

Fredeczko pisałaś że teściu po miesiącu znajomości wziął ślub
u mnie będzie 1 grudnia jak się znam z mężem 🤪
a ślub braliśmy po 7 miesiącach znajomości na dodatek poznaliśmy się przez internet więc szaleni jesteśmy na maksa 🤪 I w życiu tak nikogo nie kochałam jak kocham jego, więc tak musiało być i już 🙂 🙂 🙂

Przebarwień i pryszczy nie mam na szczęście tylko te rozstępy pierdykane! 🤨

Najmłodsze mają najlepiej, wiem bo mam starsze siostry o 5 i 7 lat i wojny nie jedne były ach 😁 a najśmieszniejsze że lepiej się dogadujemy z siostrą tą 7 lat starszą niż one między sobą a tylko 2 lata różnicy:P

Mam zamiar wkładać rękę pod pupkę przy przewijaniu, te stare metody ciągnięcia za nóżki to strasznie nawet wyglądają 🤨

A mnie się Tupot małych stóp podobał:P

Może już spać pójdę bo 4 🤪 nie będę miała przynajmniej problemu później w nocy do dziecka wstawać:laugh:

Dobranoc Brzuszki 🙂

Witam sobotnio w ostatnim dniu października 🙂

Asiula to super że z maleństwem wszystko w porządku :laugh:
A skurcze łydek to normalka 😠 Ja też biorę Aspargin 😉

W ogóle jestem zdziwiona że z Ciebie taki nocny marek 🤢

Ja dziś niestety nie będę miała zbyt czasu aby z Wami tu posiedzieć ale i pewnie Wy wszystkie tak samo a poza tym jest weekend i pewnie mały ruch będzie na naszym forum 🙂

Miłego dnia Wam życzę 😉 😉 😉

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Nocke zaliczam do koszmarnych jak zwykle już się chyba przyzwyczaiłam :P
Byłam już na ryneczku dokupić jeszcze 4 znicze ledwo je przytargałam 🤨 Mnie też dziś nie będzie jade do teściowej na pierogi,mam nadzieje że będzie w dobrym humorze bo jak mi zepsuje mój to ją ukatrupie :P

Asila super że u małego i u Ciebie wszystko w porządku 🙂

• Mamusia
Witam sobotnio 🙂

ja też oglądałam "Tupot... " ale nie wiem jak sie skończył bo przysnęłam i podobno chrapałam nawet :P i M nie chce mi opowiedziec końcówki 😉

a jeśli chodzi o pierogi wigilijne z barszczykiem to dałabym sie pokroic i posolic za nie... niestety nie ma mi kto zrobic 😞

śniadanko zjedzone, pralka sie kręci a ja zmykam troche posprzątac a potem na zakupki 🙂

aha, miałam Was zapytac: jakie macie butelki dla maluszków? znajoma miała aventa i była niezadowolona bo uszczelki sie szybko przetarły i butelki przeciekały... poleciła mi nuka... znacie tą marke?