Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja mam 4 rodzeństwa, u nas to dopiero jazdy były :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Pierwsza siostra jest ode mnie o 15lat starsza, druga 13, trzecia 6 i to ta lała mnie a ja lałam mojego o 3 lata młodszego brachola :laugh: :laugh: :laugh: Wojna domowa była na pożądku dziennym, a szyby leciały w domu w tępie błyskawicznycm ale teraz trzymamy się kupy i wspominamy wszystko nieźle rycząc ze smiechu :laugh: :laugh:

• Mamusia
Nie ma wątpliwości Akompf nie ciągnij malutkiej za nóżki wiem że tak jest najwygodniej,ale od tego już dawno staramy się uciekać.Ja napewno nie będę ciągnęła jej za nogi lepiej podłożyć rękę pod pupe albo poprzewracać na boczki.No ale każda będzie miała swój rozumek jeśli tak Ci będzie wygodnie to tak czy siak będziesz tak robiła tylko trzeba uważać żeby mała nie wyrwała ci nóżki jak ją będziesz trzymać.

Anja spróbuj vanish do kolorów. Ja tak usuwam przebarwienia z ubrań, nie ma chloru i nie zniszczy ubrania...najwyżej nie wybawi plamy.
Albo zostaw tunike na całą noc w misce z proszkiem i wodą a potem do pralki...

A skąd miałaś bigos , bo ja dzis gotowałam, ale nie przypominam sobie , żebys była u mnie i się poplamiła haha

A ja już wróciłam dziewczynki ale jestem zawiedziona pobytem u teściowej nie to że coś z teściową ale mieli kłopoty z oczyszczalnia przydomową i nie miała czasu nawet posiedzieć ze mną bo coś tam się zatkało i przeczyszczali wszystkie rury 😉

A ja dziś byłam u mojej teściowej i ona jakaś wkurwiona (wybaczcie łacinę,ale to określenie najtrafniej opisuje jej dzisiejszy stan hahah) wróciła od drugiej synowej jakaś podminowana, ale dlaczego to nie chciała powiedziec 🙂
Za to zawiozłam jej gar kapusty kiszonej , niech sobie kobita poje 🙂

Ja juz wykąpana sobie siedze w fotelu i oglądam Tupot małych stóp na TVN 🙂

Ewuniu witaj spowrotem na forum, cieszę się , że wróciłaś do nas w dwupaku 🙂
Jak troszku się ogarniesz to napisz co tam się działo z Tobą i Piotrusiem 😘 😘

Ja mam ostatnio smaka na sok pomarańczowy, mogłabym go pic litrami i taki prosto z lodówki, zimny najbardziej mi smakuje 🙂

A pisałam Wam, że mój mąz nie lubi bigosu więc narobiłam mu kanapek jak wrócił z pracy a on na to żebym mu troszkę nałożyła to spróbuje i tak oto zjadł 2 talerze mojego bigosiku i aż mu sie uszy trzęsły haah

• Mamusia
AgnieszkoW to wielkie ukłony dla Ciebie i Twojego bigosu 😁 skoro mąż się skusił to musiał być baardzo pyszny 🙂

Eh ale bym zjadła kapuchy kiszonej,ale takiej kwaśnej że eh 🙂 aż mi się kubki smakowe uaktywniły i ślinka pociekła :P

Też oglądam tupot,ale chyba mało interesujący jak dla mnie 🥴

Wiesz co Mittko właśnie sobie pisze na GG z bratem że beznadziejny ten film o tych pingwinach haha

A bigos superaśny, ale jak zwykle jak mi wyjdzie coś dobrego to zrobie mało 😞 no ale kto by pomyslał ze mój męzu tak się będzie zajadał 🙂

A jak masz ochotę na kapustkę taką kwaśną to zapraszam serdecznie 🙂

Dziewczynki, ide do meża sie poprzytulać...
Bo mi tylko smaka robicie z tym bigosem, a sok pomarńczowy to już wogóle. Basiunia uwielbia go 😁 Szczególnie ten nektar pomarańczowy SunFruit z Biedronki 😁

Dziewczyny zagadka na noc: kupujecie cukier waniliowy czy wanilinowy? Sprawdźcie w szafkach 😁

Akompf ale rebusa mi dałas na dobranoc, a tak mi sie nie chce wstawac z fotela 😞 no ale strzelam bez zaglądania do szafki że waniliowy 🙂

A co do tego nektaru z Biedronki to ja tez uwielbiam go 🙂 jutro jedziemy z męzuniem na zakupy to zrobię sobie zapas.

A na razie mam z Fortuny bo ze sklepu spod bloku , też dobry.