Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej kochane 🙂

A ja wróciłam od teściowej nie było tak źle najadłam się pierogów i fasolki po bretońsku 😁 no i pierożki do domu jeszcze dostałam 🤪 styknie na dziś :P
Córa zadowolona wystroiłam ją w nową kurtke i czapke i szalik szła dumna jak paw 😁 a jeszcze na dworcu naciągnęła mnie na modniarską torbe na ramie i już wogóle wyglądała jak dama 🤪

Widze że pustkami zawiało ze fiu fiuu 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Juz jestem!

PannaNikt - miłej imprezy! Swoją drogą nie widziałam jeszcze czarownicy w ciąży 😁 😁 😁 😁 no, oprócz mojej sąsiadki 😁 😁 😁 😁
Julia - Tobie również owocnego spotkania ze znajomymi!

Ciężki dzionek dzis mam, jakiś wszechogarniająca wścieklizna mnie dopadła, matka to mnie tak wkurza, że chyba ją zaraz zamorduję!

Właśnie wróciliśmy z grobów 50 km od nas. A jutro zaliczamy najważniejszy... mojego taty 😞 😞 😞 😞 😞 😞 i kilka innych.... Więc pewnie się nie pojawię wcale, chyba, ze wieczorem będę miała siłę.

Co do molestowania męża to sie musze dziś za niego zabrać 😁 😁 😁 😁 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Trafiłam dzis do superowego sklepu http://www.textilmarket.com.pl/ i kupiłam śliczne welurowe buciki 😁 sztuk 2 - fotek nie wstawiam ale są identyczne jak te: http://allegro.pl/item791700892_pierwsze_buciki_kapciuszki_bamboszki_welurowe_pl.html
ciemny róż i żółte :P za całe 4,99 zł 🙂
Fredeczko - w Złotowie jest taki sklep 😉 i rajstopki dokładnie takie: http://allegro.pl/item792507735_zikv_dzieciece_rajstopy_62_74_wola.html za całe 6,99 zł 😁 Mała rzecz a cieszy!!!!

Miłego wieczorku dziewczynki

Za długo pisałam posta i troche naskrobałyście w międzyczasie 😁

Mittka - pierogami szczujesz swoje koleżanki!? Wyślij mi kilka na maila 😁

Megulka - a ja nie lubie na slodko takich delicji 😁

Agnieszka84 - a za sałatkę to bym mogła oddać królestwo! 😁 😁 😁 😁
Dzis idziemy do braciaków jeszcze, a wiem, ze bratowa kroiła sałatkę rano więc może to nadrobię 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Cześć dziewczyny, przyszłam się tylko przywitać bo zmęczona jestem strasznie, cały dzień na nogach do tego doszły dosyc częste skórcze, 2 były tak bolesne, że myślałam, że rodzę i wszęłam panike ale przeszły. Idę odpoczywać. W razie wu będę pisać, że rodzę :P

Życzę wam miłego wieczorku!

Wiolka to szkoda ,że to fałszywy alarm 😞 choc z drugiej strony malutka sobie jeszcze podojrzewa w brzuszku 🙂

Akompf śliczne te buciki, szkoda że w poblizu mojego miasta nie ma nigdzie tego sklepu 😞

Mittko fajnie, że dzionek się udał. A niedlugo będziesz dwie laski stroić, Emilke i Dominisię 🙂 fajnie kurcze 🙂
Ja już się nie mogę doczekać jak moją małą wystroję i juz ją widze w sukienusi i opasce na główce 🙂

Ja już wykąpana , czekam na Mam talent.

• Mamusia
Hej!

Wow AŻ 4 strony do nadrobienia 😁

Mittka widze,ze cora naciagaczka :P

Akompf wiem,ze w Złotowie jest textil,czasami tam zagladalam ale z tymi rajstopami to sie teraz wkurwilam za przeproszeniem bo ja dalam za dokladnie takie same,identyczny 13zl!! :/ zdzierstwo... a najgorsze jest,ze lubie chodzic do tej babki do sklepu ale cena to mnie teraz powalila!

Wiolka,wrazie czego koniecznie przed wyjazdem do szpitala wejdz na brzuszek i napisz,ze rodzisz 😁

• Mamusia
Nie AgnieszkoW bo o tej co pisze nie jest z maliny tylko z liści malin,ona ma rozmiękczyć szyjke i przygotować ją lepiej do porodu,podobno też dobrze wpływa na przyszły pokarm i co wyczytałam na niej działa oczyszczająco więc polecam dziewczynkom z zaparciami 🙂

A ile w tym prawdy się przekonamy 🙂 może coś pomoże a napewno nie zaszkodzi 🙂