Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JA SPADAM MAMUŚKI SPAĆ 🙂

TYLKO NIE WIEM CZY ZASNĘ BO CHRAPIE MÓJ PIJAK JAK CHOLERA A NIE MAM DRUGIEGO POKOJU 😞

DOBRANOC KOCHANE ZGRABNE I SEKSI MAMUSIE :laugh: :laugh: :laugh: 😘 😘 😘 😘 [img size=291]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/5-419b72525f2296a71bedb171b53a51c8.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej, ale u grudniowek ostanio ruch!

Moja Basia śpi, wciąż walczymy z jej skórą.
A ja pokłóciłam się z M znów. Powiedział za dużo i kazałam mu się wynosić. To ubrał się i wyszedł. Jest u Mamusi, wiem bo przysłała mi smsa. U nas to albo skrajnie dobrze albo skrajnie niedobrze. Nie wiem co to będzie. Ale mam Basię i nic więcej się nie liczy.

Pozdrawiam Was serdecznie

• Mamusia
Fredeczko poszło o tak zwane wszystko i nic. Coś go dziś ugryzło i odgrywał się na mnie, w nerwach wypalił: idź gdzieś żebym nie musiał na ciebie patrzeć! no i się zaczęło...od słowa do słowa wypominanie różnych pierdół. No i wyszedł. Ostatnio często nie jest u nas dobrze, nie wiem co będzie.Ale obserwując Ciebie jestem pewna,że nawet sama sobie poradzę! Tak trzymaj! Jesteśmy za młode i za piękne żeby tkwić w związkach bez przyszłości, choć ja wciąż mam nadzieję,że się dogadamy.

A u Basiulki jak w kalejdoskopie, raz lepiej, następnego dnia masakra. Atopowe zapalenie skóry na całego.

Obejrzałam Twojego faceta ze snu, niezłe ciasteczko 🙂

agnieszkaw26 skubanie i patroszenie kurczakow to nic przyjemnego jak sie wklada dlon do brzucha :P mama zawsze to robi 🙂

dzieki znow za oklaska ... zaraz kogos znajde kto ma malo to podaruje 🙂
np anja25

a to moj mailek [email protected] jak mozna oczywiscie 🙂

my dzis bylismy na szczepieniu - masakre ile dzieci ile placzu az chcialam uciec ale dalam rade ... malusiu plakal tylko przy szczepieniu jak go ubieralam to przestal no i w domku jakies min ... od 2 godz spi - ciekawe jak sie czuje - szkoda ze nie umie mowic ...
miezy juz 62cm ale w takie ubranka juz sie dawno nie miesci i ma 5900g

ta lekarka co zaczyna wymyslac bo wie ze go karmie kozim mlekiem to przepisala mi teraz kwas foliowy bo niby mleko ma bardzo malo witamin i skierowala go na badanie krwi aby sie przekonac ... ja gdzies przeczytalam ze takie mleko jest bardzo zblizone do kobiecego ... wiec o co jej chodzi - jak bym mogla to bym powiedziala co mysle na ten temat ale to mowiac jedyny pediatra ktorego znam i jest dobry ... reszty bym musiala szukac 20km od domu a nie mam samochodu ...

dobra starczy tego pisiu pisiu ide lulu - powiedzialam co mi lezy na serduszku ... ide lulu - spokojnej nocki kochane mamusie i malusie 😆

• Mamusia
Kajtucha bardzo mi sie podobaja te kompklety!!
Jutro Ci napisze które dokładnie i na jaki adres masz wzsłać a ty mi napisz ile mam Ci przelać i na jakie konto 🤪

Ami tak to już jest w poważnym związku, raz lepiej, raz gorzej, my tez mieliśmy straszne kryzysy i prawie się juz rozwodzilismy ale jakos to pzetrwaliśmy i mam nadzieje, że się to nie powtórzy, póki co, odpukać, już 2 lata jest spokoju i mamy cudowną córcie więc jak Ci zalezy to walcz o związek i się nie poddawaj! Mam nadzieję, że Basieńce będzie wkrótce lepiej. Majce juz wyblakły te krostki ale niestety dalej są i jutro będę dzwonic do krowy pediatry i pytac co dalej.

Pikasso fajnie że mały tak ładnie rośnie! Wiesz co a może posłuchaj tez lekarki, przeciez kwas foliowy mu nie zaszkodzi zrobienie badania krwi również. Ciesz się, że ta lekarka sie wogóle przejmuje i wysyła was na badania bo ja niestety znam takie które maja wszystko głeboko w poważaniu 🤢