Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to fajnie 🙂

Wiecie jak przezywam,ze Wiki zje pierwszy raz cos innego od mleczka ? :P jejku..... :P

A taka laska z mojej klasy ma tydzien starsza coreczke od Wiki i dawala jej juz ziemniaki, parowki , kaszke jej daje caly czas i codziennie daje jej serek :| chore jak dla mnie .... :/ no ale to jej sprawa.

NO TO NIEZLA TA TWOJA KOLEŻANKA FREDECZKO, ALE JA TEZ ZNAM TAKIE PRZYPADKI.
JEJKU JAK TAK OPOWIADACIE CO JUŻ DAJECIE SWOIM ŻABKOM TO AŻ ZAZDROSZCZĘ, ALE JA JESZCZE POCZEKAM. JAK LENKA SKOŃCZY 4 MIESIĄCE TO ZACZNĘ OD JABŁUSZKA 🙂 NA RAZIE NIECH DOI CYCA 🙂

WIOLKA MÓJ TEŚĆ TEZ MÓWI ZE JESTEM CHUDA I ZE ON NIE LUBI TAKICH CHUDYCH KOBIET HAHA A JA MÓWIE MU ZAWSZE ZE JESC MNIE NIE BEDZIE WIEC NIE MUSI LUBIEC:laugh: :laugh:

JA JUŻ WRÓCIŁAM ZE SPACERKU 🙂

MAŁY ŚPI NA DWORZE JA UMYŁAM PODŁOGI ALE COŚ SIĘ JUŻ CHMURZY I ZARAZ ZACZNIE PADAĆ 😠

IDĘ PIEC JAKIEGOŚ BLACHOWCA :P

CIASTECZKO SIĘ PIECZE AŻ PACHNIE W CAŁEJ CHAŁUPCE 🤪

TEN ZAPACH PRZYPOMINA MI JAK MOJA MAMUSIA PIEKŁA 😉 ZAWSZE TAK PACHNIAŁO JAK PRZYCHODZIŁA NIEDZIELA :laugh:

OJ KAJTUCHA ŁOWIENIE RYB TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ 🙂 SAMA KIEDYŚ ŁOWIŁAM 🤪 STOISZ Z WĘDKĄ NAD WODA I PATRZYSZ SIĘ NA SPŁAWIK CZY SIĘ ZANURZY :laugh: :laugh: JA TO RAZEM Z TEŚCIAMI ŁOWIŁAM ALE ZAWSZE ŚMIAĆ MI SIĘ CHCIAŁO BO TEŚCIOWA TO ZAWSZE HACZYK GDZIEŚ W TRZCINIE ZAPLĄTAŁA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Kurcze ja tam ciast niepotrafię piec, zawsze mi zakalec wyjdzie :laugh: :laugh:

A moje dziecko padło jak kafka o 17>30 i póki co już przespało swoją porę kapieli 😮 i jak się nie obudzi za 15 min to bede musia ja wziać wykompać na śpiocha 😮

Majka też miała skwaszona minkę na początku :laugh:

Kajtucha a czemu nie? Mój mężuś też sobie idzie na "rybki", dokładnie osmiornice i czasem wybierałam się z nim. Faceci czasem optrzebują chwil "po męsku" 😉 :P

• Mamusia
No ja to z nim na ryby raczej nie pójdę bo nie mam cierpliwości a i gapa ze mnie taka niesamowita jak z Agi teściowej z tą różnica że mi spławik wylądował na drzewie 🙂 ja mogę jechać się poopalac ale nie łowić a dziś byliśmy na zakupach w sklepie sportowym to mi mąż pokazywał wedke która mi kupi 🙂 dobre...pogielo go...
Ja takich ryb z jeziora nie lubię bo mimo wszystko czuje muł. Mogą być nie wiem jak bardzo obrobione odmoczone a ja i tak mam odruch wymiotny bo czuje. O patroszeniu się nie wypowiadam bo ja nawet ryby w rękę nie chwyce. Bleee... Od tego jest chłop 🙂