Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja już w łóżku, wykapana i pachnąca 🙂 musiałam się wykąpać bo to był pretekst żeby wyjść z pokoju bo ta krowa zaczęła wywody na temat Żydów a ona jest rasistka jakich mało a ja zupełnie nie więc nie miałam zamiaru słuchać to wymyśliłam że idę się kąpać 🙂
kończę na dziś pięć żegnam się z wami kochane, dobranoc, dobrej nocki! Buziaki

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Mamusie 🙂

Ja tak nie po kolei trochę będę pisać 😉

Wiolu martwisz się, że Maja nie je w nocy... czemu? Moja Marika przesypia całe noce bez jedzenia. Mleko dostaje ok.20.00 a 6-7rano daję jej mleko na śniadanie...

Ja wiem co to płatki ryżowe, ale moja mała jeszcze mleka nie spożywa, ani danonków, żadnego nabiału, ale to z wiadomych względów. Za to do zupek wprowadziłam jej makaron 4 dni temu i nic jej nie jest 🤪

Picasso piękny ząbek ma synuś

Ewo wyściskaj Piotrusia ode mnie z okazji ukończenia 9 miesiąca...

Kurcze, nasze dzieci kończą już 9 miesięcy, 18 miesięcy temu zachodziłyśmy w ciążę... jak ten czas leci... Pamiętam jak wybierałyśmy imiona... AgnieszkaW miała w podpisie Anię a Emmax Dianę... Są dwie Lenki 😁 😁 Albo pamiętam jak w pewnym momencie Wiola chciała zmienić imię Mai, bo źle jej Chorwaci wymawiają 😁 😁 Albo tysiące postów o jedzeniu było 😁 😁

AgnieszkoK oby gorączka poszła sobie całkowicie precz...

Mittko no i znowu rok szkolny rozpoczęty 😉 Dobrze, że już czujecie się ok 🙂

pannonikt teraz jest podobnie rozmawiamy o jedzeniu dla maluszkow
pokazujemy ubranka tak samo jak bylismy w ciazy i co tam upolowalismy
pokazywalysmy brzuszki a teraz swoje pociechy
fajnie tak powspominac
dobra ja uciekam spac do jutra 🙂

• Mamusia
Hej laski!

Wczoraj zasnelam razem z Wiki a teraz nie mam zamiaru nadrabiac.... od kilku dni probowalam sie dodzwonic do marcina i jego smiesznej narzeczonej myslalam ze sie z nim dogadalam a tu dupa dzisiaj sie dowiedzialam ze oprocz tych 200zl ktore dal wiecej na wiki nie dostane!! co za skurwiel pierdolony!! wiec dzisiaj jak dam rade to jade do sadu .... chuj chuj chuj chuj chuj!!!!!! :/

Nocka ok .... spalysmy od 19 do 7 rano ...,.

• Mamusia
Dzień dobry babole!

Alez miałam sen!!!! Do tej pory się nie mogę otrząsnąć, rany!!! 😁 😁 😁

PannoNIkt boi do tej pory po wieczornej kaszce jeszcze zanim ja szłam spać, czyli kolo 23/24 dawałam jej w butli albo mleko albo kleik, ostatnio wcinała mi nawet 200ml przez sen aż nagle jej sie odwidziało i jak tylko przykładam butelke to od razu się budzi i ryczy 🤢 martwie się po prostu czy nie za mało zjada. Wczoraj jej dałam 150 gęstej kaszki o 21 i juz nic wiecej. No nie wiem......

Milego dnia dziewuszki!

WITAM

JA WYSIADAM, MOJE DZIECKO 4 RAZY DZIŚ SIE BUDZIŁO W NOCY. MASAKRA JAKAŚ !!!!!!

FREDECZKO POWTÓRZĘ PO WIOLI, DLACZEGO TY KOBIETO JESZCZE NIE ZAŁATWIŁAS TEGO WSZYSTKIEGO FORMALNIE?? CO TO JEST 2OO ZŁ NA DZIECKO?? PAMPERSY I CHUSTECZKI ... A RESZTA??

KAJTUCHA JA TEŻ BYM NIE ROZMAWIAŁA Z TWOJĄ TEŚCIOWĄ W TYM TEMACIE. NIE ROZUMIEM RASISTÓW...

WIOLA CO CI SIĘ ŚNIŁO??

PANNO NIKT CZAS PŁYNIE STRASZNIE SZYBKO, ZA SZYBKO...
WCZORAJ UKŁADAŁAM CIUSZKI LENKI, JEJKU JAK ONA SZYBKO Z WSZYSTKIEGO WYRASTA..

MIŁEGO DNIA KOBIETKI

HEJ MAMUSIE 🙂

U NAS W NOCY GORĄCZKA ZNÓW WYSTĄPIŁA 😞 NA DODATEK JEŚĆ NIC NIE CHCE TYLKO CYC 😞 ALE DOBRE I TO 😞

FREDECZKA JA JUŻ SIĘ RAZ MIAŁA PYTAĆ CZY ZŁOŻYŁAŚ WNIOSEK ALE JAKOŚ Z GŁOWY MI WYLECIAŁO 🙂 POWINNAŚ DOSTAĆ KOPA W DUPĘ ŻE TEGO JESZCZE NIE ZROBIŁAŚ 😠 😠
DZIEWCZYNY MAJĄ RACJE CO TO JEST 200 ZŁOTYCH NA DZIECKO 😠 😠 😠
ZASUWAJ DO TEGO SĄDU I TO JUŻ 😠 😠 😠 😠

OJ TAK PANNO NIKT CZAS LECI ZA SZYBKO 😁 😁 😁 NAJWAŻNIEJSZE ŻE NASZ DZIECI SĄ ZDROWE 🙂

A JAK TAM MARICZKI OCZKO ??? DAJE NA DŁUŻEJ PRZYKLEIĆ SOBIE PLASTEREK NA OCZKO ???

WIOLA A CO TOBIE SIE ŚNIŁO ŻE AŻ TAKA ROZDYGOTANA JESTEŚ 😁 😁????

Dzień Dobry!
jejku ciężki dzień mnie czeka, noc normalnie koszmar, mały wiercił się a ja go tuliłam przez cała noc 🥴wiec jestem bardziej zmęczona niz jak sie kładłam 😞
wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej do szkoły, ku.... oni porąbani sa zajęła im ta rozmowa 3h!!!!!!!!!!!! pieprzenie o płatnościach, spóźnianiu się, wypełnianie ankiet, a w ankietę to całe CV wpisać, gdzie się pracowało czy ma się szkolę i ile klas, liceum studia, czy jest sie głuchym czy ślepym! a chodziło o to żeby wychwycić kto na jakim poziomie języka jest i jak przydzielić do grup 🙂Norwedzy tak maj a więcej gadaja a robić nie wiele 🙂 jak jakis norweg cos robi np malowanie pokoju to zajmie mu to 2tyg a polak zrobi to 3dni 🙂taka róźnica 🙂 ato że
brudasy jakich mało to już nie wspomnę na zewnątrz wypizdrzeni a w domach syf 😁
FREDKA kobieto fruń do tego sadu 🙂 Kobieto powiem Ci jedno do ludzi trzeba mieć ograniczone zaufanie a szczególnie do facetów 🙂 Faceci to świnie i to najświętsza prawda, jeśli jest dobrze to pięknie gadaja a jak coś nie tak to będa gadać niestworzone rzeczy 😞
mam kilka przykladów wsród znajomych, faceci zachowyja sie jak typowe samce zrobic to jest komu a konsekwencji poniesc to już nie! mój daleki kuzyn zrobił 2 laskom dzieciaki i jak alimenty płacić to się wypiera że to jego dzieci 😞a najgorsze jast to że jego rodzina jest po jego stronie 🙂
a ta Marcina laska to jakaś chyba upośledzona jest, po twojej sytuacji powiina jakieś wnioski wycignać 🙂 co ona myśli że jak on ja puści kantem to jej alimenty zapłaci 🙂
WIOLA a Majeczka jak zjadła 150ml kaszki na noc to dużo bo Mateusz mi tyle nie zje 😞
myślę że ona sama wie ile potrzebuje, chociaż wiem że się martwisz a w ciagu dnia coś je?
Mateusz ostatnio mi cały dzień nic nie zjadł a na drugi dzień jadł jak oszalały 🙂ale cieszę się żę jest drobny bo jest szansa żę nie będzie gruby jak tata 😁

• Mamusia
AgaK domyśl się co mi się śniło 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😜

Edyta moja zjada o 7/8 200ml gestej kaszki
11- deserek, jakies owoce ze zbozami czy jogurt 190gr
14/15- obiadek, cyzli jakis sloicyek tey 190gr
18- znowu kaszka 150ml
no i przed snem kaszka kolo 20/21 tez 150ml
Do tej pory dawałam jej jeszcze w nocy mleko lub kleik ale teraz nie che.

Jak myslicie to wystarczy???

Znałam jednego norwega ale jak ma w domu to nie wiem, ale wipindrzony to zawsze heheh.

oj Wiolka dużo ta twoja Majeczka wcina 🙂no w porównaniu z Mateuszen, ja tak godzin się nie trzymam!
Mateusz je z rana 2 razy cyca
ok 10 dostanie kaszki jakies 100-150ml(jesli zje) czasem jest to jogurt lub danonek mega
okolo 13 ma obiadzik i czasem zje pol sloicza duzego czasem 5lyzeczek 🙂czasem je to co ja 🙂no i uwielbia makaron, kasze gryczana, ryż,
okolo16 dam mu jakiś owoc lub gotowy deserek z owockami
o 19tej daje mu kaszke lub danonka albo jogurt to zalezy co rano jadl
a pozniej cyc i pomiedzy posiłkami cycus bo pic zadnych soczkow nie chce, no ewentualnie wodę bo uwielbia, ale cyca daje mu często wiec nawet jak mniej zje to myślę ze cycem zapełni żołądek 🙂
a w nocy to już mu nie daję jeść, pierwsze jedzonko tak kolo 6tej lub jeszcze później!
dzieci w tym wieku chyba już nie musza jeść w nocy 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka spoko 🙂

Haha Wiola ale musiał być fajny sen,a za to mnie Ty się śniłaś 🤪 heh

Fredeczko zasuwaj do tego sądu bo jak widać Marcinek się nie zmieni (palant jeden) 😠 😠

O jak ja bym chciała żeby moja nie jadła w nocy,a ten pierunek się budzi i musi zjeść a w dzień też sporo zjada 🤢

Miłego dnia dziewczynki 🙂

• Mamusia
A takie pierdoły 🙂 śniło mi się że na jakiejś mszy byłyśmy i jeszcze aga84 i Ty wręczałaś komuś kwiaty i jakieś Ci zostały,chciałaś odłożyć ale miałaś ubrane kimono 🤪 i nie mogłaś się schylić i kombinowałaś na wszystkie strony 😁 aż w końcu rzuciłaś tymi kwiatkami mówi€ac coś pod nosem 😜 a potem nie wiem co było bo to takie pierdoły że masakra.Skąd to się w głowie takie rzeczy biorą to nie mam pojęcia 😜

Hej!
Ja tylko z pocieszeniem dla Wiolki! Wiola, nie martw się! Pociesz się tym, że moja mała je jeszcze mniej niż Twoja Majka. Czasami mnie już ch*** strzela, ale co mam zrobić! Jak zje cały słoiczek zupki przez cały dzień i kawałek chleba, to się ciesze. Ona ostatni posiłek je o 18,00 i to jest czasami jedna malutka paróweczka i to wszystko.
Byłam z nią u lekarza i waży 7600gram

Dopiero teraz doczytałam co Majka je!
Kobieto ja to bym się cieszyła jakby moja tyle jadła. 200 ml kaszki to jest baardzo dużo.Moja to może zje z 5 łyżeczek i to tyle. Pije Maja mleko, bo moja wcale!
Widze, że Edytka ma podobny problem jak my, z tym, że ona karmi piersią... A napisz mi kochana ile twój Smyk waży?
Moja czasami w nocy też wypijała ok 200 ml kaszki mannej w nocy na śpiocha, ale teraz też jej się odwidziało i nie pije.
Musimy się chyba przyzwyczaić do tego, że są niejadkami, nic innego nam nie pozostaje.