Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Laski, widzę iż dzisiaj na tapecie jedzonko.
Moja Madzia je około 5-6 razy w ciągu dnia kaszki półpłynne 120-150 ml
Deserek mały lub duży zależy...
Obiadek - słoiczek - w każdym razie zjada 150-180
No i w międzyczasie chrupki, wafelki, ciabatki... I herbatkę bądź soczek.
A waży pewnie teraz około 7500. Jutro idę sprawdzić.
Fredeczka, mykaj do sądu...nie ma co zwlekać.

Ok. Madzia wstała...spadam.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

FREDECZKO BRAWO DLA WIKUSI 🤪 🤪 🤪

PERSY JA NIESTETY NIE MOGĘ OGLĄDNĄĆ MADZI BO MI SIĘ TEN FILMIK ZACINA 😞

KAJTUCHA TO FAKTYCZNIE SPRZĄTA TWOJA SMOCZYCA 😁 😁 😁 😁 SZKODA TYLKO SŁÓW 🤢

KURCZE, SUPER FREDECZKO, A JA ZAPOMNIAŁAM WAM SIĘ POCHWALIĆ ZE MOJA LENKA TEZ JUŻ TAK STOI JAK WIKI FREDECZKI OD JAKIŚ 2 TYGODNI

U MAMY BYŁO FAJNIE, ODPOCZEŁAM SOBIE 🙂

EWO A GDZIE TY WŁAŚCIWIE PRACUJESZ? CZYM SIE ZAJMUJESZ?? I NIE SMUTAJ, JESZCZE ZOBACZYSZ JAK PIOTRUŚ WSTAJE 🙂

PERSY BUTÓW TO JA MAM DLA LENKI 4 PARY , 3 Z BEFADO I JEDNE Z BOTI 😉
IDE KĄPAĆ LENKE

• Mamusia
O to gratulacje dla Wiki,zdolna dziewczynka 🙂

Persy Madzia super zasuwa ze swoją zabawką i jaki ma super dywan z piankowych puzzli 🙂

A ja dla Emili mam tylko trampki w których obecnie chodzi i takie półbuciki skórkowe,ale one już na takie chłodniejsze dni się nie nadają,muszę się wybrać po jakieś butki dla niej.

Ewo brawo dla Piotrusia że sam wstał i nie smutaj jeszcze wiele rzeczy zobaczysz sama jak Piotruś robi pierwszy raz 🙂 Łap buziaka na pocieszenie 😘

No moja wykąpana i śpi 🙂

• Mamusia
No i mam mojego pieska w koncu w domu! Tesciowa go przetrzymywala u siebie i nie chciala i mi jej oddac! Pizda...Teraz fakt faktem bede musiala Majkę wziać w nosidełko mimo ze spi i isc z psem ale przypuszczam, ze nawet sie nie obudzi.

łoooo rany znowu mnie wkurwila, wystarczy jeden telefon i podnosi mi cisnienie do 200!!!! Powiedziala ze zaraz go znowu wezmie bo co to bedzie jak ktos mnie zobaczy wieczorem ze dziecko nosze zeby z psem wyjsc. Kuzwa gowno mnie obchodzi co ktos powie przeciez jej samej w domu nie zostawie!!!! Kurwajegomac

• Mamusia
Moje kochane wreszcie Was nadrobiłam i bardzo się ciesze że znowu jakieś spotkanko na tapecie i to nawet blisko. My też sie wpisujemy na listę 🤪 Do Wrocławia mam nawet nie daleko tylko będę musiała wygospodarować czas wolny dla mojego i robimy wypad. Już sie cieszę 🙂

• Mamusia
Fredka gratuluję zdolnej córki! No to i ja się pochwalę że mój Szymek też stoi sam. Dziś właśnie na dywanie się bawiliśmy że puszczał się stojąc przede mną, chwilę stał i rzucał się w moje ramiona. To jest dopiero siłacz... Jak chodzi to też się pierun puszcza chwilę stoi i zaraz opiera się o moje kolana 🙂

JEZU LASKI DZIŚ TEZ WALCZYŁAM Z BARTKIEM ABY ZASNĄŁ 🙂 ALE JUZ ŚPI 🙂

GOSIUG TO SUPER ŻE PISZESZ SIĘ NA SPOTKANKO 🙂 IM WIĘCEJ NAS TYM LEPIEJ 🙂

PRZEZ CAŁY DZIEŃ NIE BYŁO TEMPERATURY 🙂 ZOBACZYMY CO NOCKA POKAŻE 🙂 OBY NIE WYSTĄPIŁA 🙂

TERAZ SIE BIORĘ ZA DRUKOWANIE ZDJĘĆ I IDĘ ZJEŚĆ JAKĄŚ KOLACJE BO PRZEZ TEGO MOJEGO MAŁEGO URWISA JESZCZE NIE JADŁAM 🙂

• Mamusia
Nie no ja nie wytrzymam z ta baba!!! Po 22, Majka juz dawno spi snem kamiennym i wlasnie mialam isc z psem kiedy ta zadzwonila i ja obudzila! Zadzwonila zeby zapytac czy bylam z psem! No jebnieta! Teraz musze czekac conajmniej godzine zeby mloda znowu porzadnie zasnela i nie obudzila sie jak bede wychodzic na te 3min. Ale jestem wsciekla! 😠 😠 😠

JUZ JEST PO PÓŁNOCY A JA DALEJ CZEKAM AŻ SIĘ ZDJĘCIA WYDRUKUJĄ I PISZĘ SAMA DO SIĘ 😁 😁 😁 😁 😁

ALE MNIEJSZA Z TYM 😜 😜 😜

KOBIETKI A ŻE JUŻ 3 WRZEŚNIA TO JA JAKO PIERWSZA ZAPALAM WIRTUALNY ZNICZ DLA SYNKA NASZEJ GOSI2301 😞
DZIŚ MIJA 1 ROCZNICA ODEJŚCIA JEJ ANIOŁKA 😞 (*) DLA DAMIANKA 😞