Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

PIKASSO DARIA BĘDĄC W CIĄŻY MIAŁA STWIERDZONE ŻE MALUSZEK MA WYTRZEWIENIE JELIT 😞
TO JEST TO ŻE BRZUSZEK DO KOŃCA SIĘ NIE ZAMKNĄŁ I JELITKA SĄ NA WIERZCHU 😞
DARIA MIAŁA PLANOWANĄ CESARKĘ GDZIEŚ NA KONIEC WRZEŚNIA ALE ŻE WCZEŚNIEJ ODESZŁY JEJ WODY DLATEGO JUZ ZROBIONĄ JEJ CESARKĘ 😞
NIESTETY MALUSZEK URODZIŁ SIĘ ZA WCZEŚNIE I MA ZA MAŁY OTWÓR W BRZUSZKU ABY MOŻNA BYŁO JUŻ ZOPEROWAĆ BRZUSZEK I SCHOWAĆ JELITKA 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

daria napisała dziś tak:
"My już odlatujemy powoli ;( już coraz gorsza stabilność oddechowa ;( wczoraj już musiał dostawać osocze bo pojawiły się jakieś krwawienia ;( a ja już praktycznie nie funkcjonuje ;("

KURCZE DZIEWCZYNY MÓJ BARTEK ZNALAZŁ NA PODŁODZE TAKĄ TOREBECZKĘ Z KULKAMI CO POCHŁANIA WILGOĆ W KARTONACH JAK SĄ BUTY I WSADZIŁ SOBIE DO BUZI I JESTEM PRZEKONANA ŻE POŁKNĄŁ KILKA TYCH KULEK 😞 NIE ORIENTUJECIE SIĘ CZY TO MOŻE ZASZKODZIĆ JEMU 🙂

A JA JESTEM NA SIEBIE WŚCIEKŁA ŻE TAKIE GÓWNO BYŁO NA PODŁODZE 😠 😠 😠

oj zdarza się 🙂nie jesteśmy w stanie przed wszystkim uchronić naszych dzieciaków, a chociażby sprzątał co pol godz to male dziecko i tak znajdzie coś czego nie powinno 🙂 cieszę się że mogłam jakoś pomóc 🙂

BARTEK JAK NA RAZIE BAWI SIĘ W NAJLEPSZE 🙂 WIĘC CHYBA NIC MU NIE JEST PO TYCH KULKACH 🙂

OJ WIOLU BIEDACTWA NASZE KOCHANE 😞 TAK BYM CHCIAŁA JAKOŚ POMÓC ALE JESTEM BEZSILNA 😞

A JA DRUKUJĘ JUŻ OSTATNIE 50 SZTUK ZDJĘĆ 🙂

OJ NAZBIERAŁO SIĘ TEGO TROSZKĘ 😁 😁

• Mamusia
witamy was wszystkie kochane mamusie i ich pociechy mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie 😉
nie mam neta a za tydzien wracam do pracy wiec nie mialam zbytnio czasu, koniec mojego macierzynskiego ;/
Aguska nie zapomnialam o was wiele razy zastanawialam sie co tam u was...
buziaki gorace dla was wzystkich..
A tak na marginesie to czy macie jakies sprawdzone sposoby na odstawienie dziecka od piersi??
Ja mam z tym problem,,, probowalam przez sen z najroznieszymi butelkami jakie istnieja na swiecie ale bez skutku, nawet jak czekalam az zglodnieje to i tak to nic nie dalo bo byly tylko krzyki i nic poza tym ;/
oki zagladne tu do was za jakias chwilke... Pozdrawiamy was wszystkie i wasze cudenka 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej grudniuweczki 🙂 Agus jak Bartus ?????mam nadzieje ze jednak niezjadł tych kuleczek i wpore to zauwazyłas i nic mu nie jest????Wiolcia Majeczka sliczna taka czarnulka 🙂 🙂unas dzis rocznica Gosi Damianka i nienajciekawsze wiadomosci od Darii małego Bartusia 😞

JULKA TRZEBA BYŁO SIĘ UPOMNIEĆ ABYŚ W KOŃCU DO NAS NAPISAŁA CHOĆ CZEŚĆ 🙂

ALE FAJNIE ŻE WPADŁAŚ 🙂 A CO SIĘ DZIEJE Z NATALKĄ ???

ZDRÓWEŃKA WAM ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘 😘