Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ewo musiałam już te cholerne okna umyć bo świata już nie widziałam 🤪

Agnieszko ale masz powalonego proboszcza. A później się dziwią że ludzie do kościoła nie chodzą.

Ja dzisiaj ubrałam Antka w ciepłą bluzę i na to polarek, cieńszą czapeczkę, bo jak wczoraj wróciliśmy ze spaceru to miał mokrą całąś główkę

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GOSIA JA TEZ OSTATNIO OKNA MYŁAM. ZOSTAŁO MI JESZCZ 5 🤪 I CHYBA ICH DO ŚWIĄT JUŻ NIE UMYJE, BO ZLE SIE CZUJE, CHYBA SIE PRZEZIEBIŁAM, A NIE CHCE SIE CAŁKIEM ROZCHOROWAĆ BO W ŚWIĘTA MAMY CHRZEST LENKI.

A CHYBA WAM SIE NIE CHWALIŁAM ZE BĘDĘ CHRZESTNĄ MOJEGO MĘZA BRATA SYNKA 🙂 CHRZCIMY W TEN SAM DZIEŃ, NA TEJ SAMEJ MSZY I RAZEM ROBIMY TEZ PRZYJĘCIE W LOKALU. MĘZA BRAT Z KOLEI BĘDZIE CHRZESTYM LENKI 🙂

A JA ODLICZAM DNI DO PONIEDZIAŁKU BO W KOŃCU WYJDĘ Z LENĄ. CO PRAWDA TYLKO DO LEKARZA NA KONTROL ALE MOŻE PANI DOKTOR POZWOLI NAM JUŻ WYCHODZIĆ. MAM NADZIEJE ZE TE ZAPALENIE OSKRZELI POSZŁO SOBIE W DIABŁY.
A DZIS U NAS OD RANA PADA 😠

• Mamusia
Agnieszko84 powalony ten ksiądz na maksa szkoda słów 😠

Szymek fajnie siedzi słodki z niego chłopczyk 🙂

No to AgnieszkoW gratuluję my z mężem razem mamy 5-cioro chrześniaków 🤪 z czego troje moich jkedno wspólne i jedno mojego męża 😲

A my juz po zakupach i spacerku,pięknie dziś ale teraz zaczynają chmurki napływać.A ja coś nie poznaje mojej królewny coś marudna od wczoraj poleży chwilke a potem jest darcieee.
A to moja królewna dziś 🙂
[img size=346]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/20032010253.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

MITTKO MÓJ MAZ MA JEDNEGO, 5 LETNIEGO CHRZESNIAKA, JA MAM JUZ 12 LETNIĄ CHRZESNICE 🙂 I TERAZ MI DOJDZIE MALUSZEK, WIEC W SUMIE BEDZIE TROJE 🙂
EMILKA WYGLĄDA SUPEROWO 🙂
MA SUPER KURTECZKE.

A POWIEDZCIE MI KOBIETY JAK BYŁO TERAZ TAK CIEPŁO TO ZAKŁADAŁYSCIE OSŁONKI NA WÓZEK, CHODZI MI O TE CO SIE NÓZKI ZAKRYWA, NIE O FOLIE.

JA JUZ TYDZIEN NIE BYŁAM NA SPACERZE PRZEZ TA CHOROBE LENKI I NIE WIEM JAK MAM SIE ZACHOWAC TERAZ :laugh: :laugh:

A CO CHRZEŚNIAKÓW JA MAM JEDNĄ CHRZEŚNICĘ A MĄŻ MA DWÓCH CHRZEŚNIAKÓW I JEDNA CHRZEŚNICĘ TYLKO TE CHRZEŚNICE TO BLIŹNIACZKI MOJEGO BRATA JA JESTEM U JEDNEJ A TOMEK U DRUGIEJ I TO JEST DOPIERO CIEKAWIE :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

TA W RÓŻOWYM TO MOJA CHRZEŚNICA- KAROLINKA A TA W NIEBIESKIM TO TOMKA- AGATKA 🙂 [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/2665aed170.jpeg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam Kochane grudniuweczki 🙂sorki ze niezagladam ale mam cos z kompem i tak po jednym poscie napisze i mi sie wyłacza komp 😞 😞dziekuje ze pytacie co z Marusia a wiec juz pisze od15marca jestemy na leczeniu kontrolnym a mianowicie musze jej naklejac co 24h plastry Hipafix przez 3 miesiace az do 21czerwca...pierwsza zmiana tragedia wszyscy płakalismy razem z Niunia tak ja bolało teraz jestesmy na cwancyku i juz jest lepiej z dnia na dzien 🙂mała ma jezyka o wiele ciemniejsze jej włoski odrastaja...juz niebedzie taka blondi jak sniezynka jak była...ale to tylko włosy dlamnie moga rosnavc nawet czarne 🙂pozdrawia was Martusia wszystkie kochane ciocie ma czkawke bo najadła sie pomidorówki...a ja tyje brzusio mi wysadziło nadymał sie i stwarniał...troszke mam stresa bo jeden termin 8tydzien minał super ze jest ok a teraz zbliza sie 13tydz a 13 w tym roku dla Nas strasznie pechowa 😞mam nadzieje i jestem pełna wiary ze teraz to sie nie poddam i bede walczyc o moje malenstwo,niepozwole zeby było inaczej i juz 🙂 🙂ale sie rozpisałam hi hi za to Wasze Śliczne dzieci juz nie takie malenstwa bo rosna jak na drozdzach 🙂super dzieciaczkinormalnie dziewvczyny róbcie kalendarz na 2011rok z ich roczku taki wspólny 🙂nietak dawno Wy sie rozpakowywałyscie a tu juz marzec pokolei leci 🙂a gdzie pazdziernik???

• Mamusia
ooo u grudniówek pora obiadowa bo pusto się zrobiło 🙂

AgaW dzisiaj dałam osłonkę na wózek, ale przez ostanie 2 dni nie dawałam bo było bardzo ciepło. Kombinezon już dałam do prania i pójdzie do oddania bo jest za gruby. Dziś Misiek był w rajstopkach i spodenkach, a na górze body z długim rękawem i kurtka. No i cienka czapeczka.

U nas tylko mąż jest chrzestnym jednego dzieciaczka, który ma na imię Milan bo ojciec jest fanem tej drużyny :laugh:

Emsi to super, że u Was już lepiej 🙂

A co do jedzenia to jadłam już wszystko łącznie z czekoladą i pomarańczami. Piłam nawet lecha bezalkoholowego z soczkiem malinowym 😉 Jadłam też gyrosa z frytkami i Piotrkowi nic nie dolegało.

• Mamusia
Cześć laski, wróciłam od teściów. Moje dziecko nie lubi tam siedzieć, jakaś taka osowiała była ani jeść ani spać ani gadać. Szybko się zmyłam nad morze i prawie 3 godziny z nią łaziłam, nogi to mio w zadek wchodzą 😆 😉 :P

Doruniu strasznie się cieszę, że z Martusią lepiej i że ty świetnie się czujesz!

Muszę wam się przyznać, że dzisiaj puściłam dymka, tylko parę buchów od koleżanki ☺️ ☺️ ☺️ ja piernicze ale zajebiście smakowała mi ta fajka,jak nigdy, niestety ale i tak nie wróce to tych śmierdzieli bo zapaliłam o 13 a do tej pory mam wrażenie że śmierdze. Fuj!

Idę się żdrzemnąc z moja Małą bo dzisiaj spałam tylko 4 godzinki 🤢

Do później!

• Mamusia
a ja wlasnie skonczylamn sprzatac...

poklocilam sie z mezem i powiedzialam wszystko co mi lezy na sercu i chyba wzial to sobie do siebie bo sprzatal razem ze mna...

maly lubi sluchac odkurzacza.. gada do nieg jak najety 🙂

dorunia super ze z cora lepiej i ze tez sie dpobrze czujesz..

agaw nie jedz grzybow !!

czekam az podlogi wyschna bo nie moge sie na razie ruszyc i zamowimy dzis pizze bo mam smaka...

NIE JADŁAM TYCH GRZYBÓW. MĘZOWI UDUSIŁAM Z CEBULKĄ I TYLKO NA SMACZKA 2 PRZEKĄSIŁAM 😞

WIOLKA JAK JA CIE ROZUMIEM KOBIETKO, WIEM DOSKONALE O CZYM MÓWISZ. JA TEZ BYŁAM NAMIETNĄ PALACZKĄ. RZUCIAŁAM JAK SIE DOWIEDZIAŁAM ZE JESTEM W CIĄZY. TEZ CZASEM MARZE O DYMKU ALE TAK JAK TY NIE BEDE PALIC I JUŻ BO TO ŚMIERDZI I JEST NIE ZDROWE. POZA TYM MÓJ MĘZUŚ NIE PALI I TO TEZ JEST DLA MNIE BODZCEM DO TEGO BY NIE PALIĆ, BO JEMU PACHNIE Z BUŹKI A MI SMIERDZIAŁO PETAMI:laugh: :laugh: I DLATEGO WIEM JAKA JESTEŚ DZIELNA BABECZKO I DAM CI ZA TO OKLASKA 🙂

AGA84 MOJA LENA TEZ LUBI SZUM ODKURZACZA I SUSZARY DO WŁOSÓW.

EMSI UCAŁUJ OD NAS MARTUNIE I NIE MARTW SIE O DZIDZIE, NA PEWNO TYM RAZEM BĘDZIE DOBRZE 🙂

MY MAMY KĄPIEL ZA SOBĄ 🙂

WIOLKA A MOŻE BYŚ TAK POCHWALIŁA SIĘ GORSETEM 😉

MAJA WIE CO NA RZECZY LEŻY :laugh: :laugh: MAMA TEŚCIOWEJ NIE LUBI TO PO CO MAJA MA BABCIĘ LUBIĆ :laugh: :laugh: OCZYWIŚCIE ŻARTUJĘ 😉 :laugh:

I POWINNAŚ PO DUPIE ZA TEGO DYMKA DOSTAĆ 😠 😠

DORUNIU TO SUPER ŻE U WAS WSZYSTKO W PORZĄDKU A TY SIĘ TAK NIE STRESUJ KOCHANA TYM RAZEM WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE I URODZISZ PIĘKNA ZDROWĄ KRUSZYNKĘ 🙂