Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kajtucha super słodkie ciuszki 🙂 No i świetnie wyglądacie z Szymkiem 🙂

Mittko ale śliczna Emilka i jaką ma fajową czapę 😉

Fredeczko jeszcze raz miłego weekendu!

Piter miał dziś na sobie body z długim rękawem, półśpiochy i na to kombinezon i upocony był znowu 🤢 muszę kupić coś cieńszego bo ten kombinezon za gruby.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilka slicznie wyglada 🙂

Kajtucha strasznie podoba mi się to body z muszką! Jest genialne!

A my dzisiaj byłyśmy tylko na 1 spacerku hehe, moja mała sobie pospała 40 min więc nic jak zwykle nie zrobiłam oprócz zjedzenia obiadu 🤢 \

A to moja miska piśka z mamusia :P 😉 [img size=424]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/__uig.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

MÓJ SMOKUŚ ŚPI JESZCZE SOBIE NA DWORZE 🙂 DZIŚ AŻ BYŁO SZKODA WRACAĆ DO DOMKU 🙂

A JA PORAŁAM DYWANIKI POSPRZĄTAŁAM KUCHNIE I PRZEDPOKÓJ 🤪 I JESTEM PADNIĘTA :laugh: :laugh:

KAJTUCHA SUPER CIUSZKI ALE TE BODY Z MUCHĄ SĄ ZAJEFAJNE 🤪 🤪

MÓJ BARTEK MA W TEJ CHWILI NA SOBIE BODY KRÓTKI RĘKAW, PAJAC I KOMBINEZON I CZAPECZKA I MAM NADZIEJE ŻE NIE JEST MU ZA GORĄCO 🤢

ALE EMILKA CUDOWNIE WYGLĄDA 🤪 🤪 ALE MA TĄ PIĄSTKĘ ZACIŚNIĘTĄ JAKBY CHCIAŁA DAĆ MATCE W DZIÓB ŻE ZDJĘCIE JEJ ROBI :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

WIOLU PRZEŚLICZNIE WYGLĄDACIE Z MAJECZKĄ 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Wiola wow jakie Wy śliczne Majeczka wygląda na tym zdjęciu niebiańsko 🤪

A właśnie kajtucha body z muchą najlepsze 🙂
A ja dziś mijałam taki sklep z dziecięcą odzieżą i tam były superowskie body na wystawie.Jedne były dla chłopca z napisem kawaler do wzięcia,a drugie dla dziewczynki z napisem "biedroneczko leć do nieba bo braciszka mi potrzeba 🤪 :laugh: i tak się zastanawiałam ktorej dziewczynce to kupić 🤪 :laugh: może Majeczce albo Lence 😉 :laugh:

Kajtucha a jednak pozytywnie zaskoczyła Cię teściowa 🙂 Bardzo mi się podobają te body z myszką!

Wiolu ślicznie wyglądacie!

Mittko rozkoszna jest Twoja Kicia-Emilka 😉

Mittko fajne te bodziaki :laugh:

Mojego kolegi z klasy synek miał body z napisem: wykapany tatuś i do tego narysowana duuża biała kropla 😉

A ja upiekłam biszkopt, będzie z kiwi i z galaretką 😉 No i sprzątam, póki obie dziewczyny zajęły się sobą 😉

Ubrałam Kamila i wygoniłam teściową z nim na balkon, zdążyłam obrać ziemniaki obsypać rybę Vegetą i ryk nie z tej ziemi 🤢

Wisi mi na cycu a obiad sam się robi 🤪 🥴

Kajtucha body z muchą super 🙂

Wiolu śliczne zdjęcie 🙂

Ciekawe jaki jest powód że takie kupy są a mleko je "leczy" 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
Wiola obydwie wyglądacie ślicznie 🙂

Mittko super body, podoba mi się napi -szef piaskownicy :laugh:

A ja objadam się kanapkami z pastą, na którą przepis podała któraś z Was jak byłyśmy w ciąży -jajka, serek topiony i żółty starty ser. Powinien być jeszcze szczypiorek, ale nie mam :P I tak jest pycha!!!

hej laseczki 🙂

Wiloka slicznie razem wyglądacie, Majeczka przecudowna 🙂

Aga sliczne ubranko na chrzest Lenki 🙂

A moja Lenusia wychowuje sobie tatę, jak on ją odłoży to ona w płacz, hehhhheeee:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

uciekam na kąpanie, zajrzę później:P

NIE BYŁAM U MAMY BO ZASNEŁAM Z LENKĄ JAK JĄ KARMIŁAM I OBUDZIŁAM SIE PO 2 GODZINACH 🤪

EWO ŁAP OKLASKA BO TEZ ZA DUZO ICH NIE MASZ A JESTEŚ PRAKTYCZNIE CO DZIEŃ NA FORUM 😘

MITTKO ZE NIBY MOJA LENA MA UBRAĆ TAKIEGO BODZIAKA??:laugh: ALE SĄ NAPRAWDE SUPER I ZAPISAŁAM SOBIE TĄ STRONE DO ULUBIONYCH BO NA PEWNO JEJ JAKIEGOS ZAKUPIĘ 🙂

WIOLU ALE JESTEŚCIE ŁADNE Z MAJECZKĄ 🙂 A MOJA LENKA TO LALECZKA ALE CZAKI HAHA (BYŁ TAKI FILM) TAK JĄ Z MĘZEM NAZYWAMY JAK JEST NIEGRZECZNA HAHA

AGUŚ K ZAJEBISTE BUCIKI 🙂 ALE JA TEZ WOLE TAKIE CICHOBIEGI. A MÓJ MĄZ TEZ JEST NISKI ALE JAK CZASEM ZAŁOŻE OBCASY - NA JAKĄS IMPRE TO TAK JAK TWÓJ NIE MA ŻADNEGO SI DO TEGO A NAWET CZASEM MNIE NAMAWIA I PYTA CZEMU NIE NOSZE OBCASÓW.

KAJTUCHA ŚLICZNE UBRANKO DO CHRZTU 🙂 A BODZIAK Z MUSZKĄ RZECZYWISCIE POWALA 🙂

MARTUSIA MOJA LENA TEZ NIE LUBI SPAC W FOTELIKU, W OGÓLE NIE LUBI W NIM SIEDZIEĆ POZA JAZDĄ AUTEM.

FREDECZKO UDANEGO WEEKENDU. ZYCZE CI ABY SIE SPEŁNIŁ TWÓJ SEN I ZEBYŚ SPOTKAŁA W AUTOBUSIE JAKIEGOS ZAJEBISTEGO FACETA - NAJLEPIEJ WOLNEGO, MŁODEGO, PRZYSTOJNEGO KIEROWCĘ AUTOBUSU TO NA PEWNO BEDZIECIE MIAŁY Z WIKI DARMOWY PRZEJAZD.

OKI, IDE SIE WYKAPAĆ PÓKI LENKA CHCE BYC U TATY NA RĄCZKACH.

MY PO KĄPIELI CYCU ALE MOJE DZIECKO NIE MYŚLI O SPANIU :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
LEŻY NA ŁÓŻKU I SIĘ WKURZA ŻE GO NIKT NA RĘCE NIE CHCE WZIĄĆ 😉 😉 😉

• Mamusia
o mamuśki nadrobiłam dzisiejsze posty bo jakoś nie miałam czasu zaglądnąć.

My też dzisiaj zrobiliśmy z Antkiem mały napad na lumpka i kupiliśmy super dżinsy, koszulkę i dwie pary skarpetek. No i oczywiście dwa śliniaki bo ślinianki u Antka też dają się we znaki 🤪

Agnieszko buty fajne ale ja też preferuję cichobiegi, choć też lubię na wysokim obcasie.

Kajtucha ale Szymek będzie elegant 🙂

A dziewczyny i dzieciaki na zdjęciach - wyglądacie superowo.

• Mamusia
Kończyłam posta i mi się dureń jeden skasował i spowrotem 😠

U lekarza wszystko w porządku. Pediara jest w szpitalu prywatnym, więc przebadano ją dokładnie na wszelki wypadek. Nati nie ząbkuje, ma po prostu okres podgryzania wszystkiego i ślinienia się, ale czy marudzenia też? Morfologia w normie, nawet aż za dobrze. Kupa ok, a wyniki z moczu jutro, bo moje dziecię się uparło i przez ok. godzinę nie chciało zrobić siku. A wszystko było na poczekaniu. Ale mamusia była sprytniejsza i przed samym wyjściem ze szpitala wymasowała jej pęcherz 😁 i zrobiła od razu 🙂 Naczekałam się jak głupia tylko, bo od kupy musi minąc 30min, żeby siku było czyste. Nie wiem co ma siku do kupy, jak to dwie oddzielne drogi. Rozwojowo jest też wszystko ok. Bioderka ok, siadanie ok, do stania tez się z chęcią podniosła za ręce, i leżenie na brzuszku bardzo ok. Pediatra powiedziała, że Nati jest bardzo silna... pewnie po tym swoim durnym tatusku, który mi dzisiaj nadepnąl na odcisk 🤢
Co do rozszerzenia diety to dostałam całą rozpiskę, nie będę Wam pisac co, bo za dużo tego, ale jest wszystko, mleko matki, kaszki, zupy, deserki, soki naturalne, czyli wyciskane w domu, np. sok ze startego jabłka. A czy się do tego zastosuję to nie wiem, bo jak mi ostatnio mymłała cycki to przestałam jej dawac jabłko, żeby każda chwilę wykorzystac na cycka. Ale moje dziecko dzisiaj chyba ze strachu przed pediatrą postanowiło najeść się dzisiaj za te kilka dni niejadków 😁 A i jednak mam jej dawać żelazo, tylko po kij, skoro hemoglobina jest w normie i o anemii nie ma mowy. I weź tu zrozum Turków...

• Mamusia
Czyli nic innego jak skok rozwojowy. Szkoda tylko, że czas mi nie przypasował, bo w następną niedzielę lecimy do Pl, ja zostaje do 2 maja, mąż-wąż wraca po 10 dniach 🙂 Wiec może Dziewczyny jakiś wspólny spacerek po Ostrowie Tumskim we Wrocku 🙂 Oczywiscie jak pogoda dopisze. Ja z tej ciepłoty w zimnicę, ciekawe jak Nati zniesie zmianę klimatu 🤢

Rany Julek wąż się postarał i AŻ zebrał pranie z suszarki. Szkoda, że nie weźmie się jeszcze za prasowanie.
Więc idę odpoczywać prasując 🤢

• Mamusia
Oj Martusia to wygląda na to że z Natalką wszystko dobrze,ale rzeczywiście wszystko to pokręcone sama nie wiem czy bym się połapała 🙂

AgnieszkoW no tak zaproponowałam bodziaka dla Lenki :laugh:

A my już smacznie śpimy mamuśka ogląda Lejdis :laugh: