Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A Wiolka mój to dopiero jedzie.Jednak będzie w nocy więc dziewczynki łóżka do podłogi poprzykręcać 🤪 😁 😜

No moja laleczka śpi i mam nadzieję że się nie obudzi bo sąsiedzi jakiś remont robią i się trzaskają 😠

Wiolka nie przejmu się bajzlem nacieszcie się sobą a potem przyjdzie czas na sprzątanie 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ok, dzięki mamuśki 😉

to jeszcze jedno pytanko -jakiej wody używacie??? gotujecie taką z kranu czy mineralną??? no i skąd wiecie czy temp. jest dobra? na opakowaniu piszą żeby zalać wodą 50 stopni, a później ostudzić do 37 😮 używacie jakiegoś termometru czy tak na czuja?? sory, że tak pyta, ale jestem zielona 🤢

JA JAK ROBIŁAM BARTKOWI MLECZKO CO MI SIĘ TAK PRZY CYCU DENERWOWAŁ TO ROBIŁAM MU MLECZKO NA WODZIE Z KRANU ALE OCZYWIŚCIE PRZEGOTOWANEJ 🙂 I TEŻ ROBIŁAM NA CZUJA 🙂

Witam wieczorną porą...

Ale ze mnie głupia matka 🤨
Zazwyczaj po szczepionce dawalam dziecku od razu po przyjściu do domu calpol i w ogóle nie marudziła...
Dzisiaj miała aż trzy szczepionki a ja durna pipa nie dałam jej calpolu i biedna mi się teraz łzami popłakała i choć zmęczona to nie mogła zasnąć 😞 😞 😞

• Mamusia
My rozłożyliśmy spacerówkę, ale stwierdzamy, że Piter jest na nią jednak za mały 😁

PannoNikt nie mów tak! Jesteś najlepszą mamusią na świecie 🙂

Mój Misiek jak zwykle pospał pół godzinki i pobudka na dopitkę z cyca 😉

Mittko oj super tak wyczekiwać na mężusia 🤪

Na razie malutka śpi... zobaczymy jaką będzie mieć noc ☺️

Ja na spacerówkę się nie przerzucam, ale fakt faktem już niedługo z gondoli mi Marika wyrośnie. Na szczęście mam jeszcze fotelik, więc jak nie będzie nadal gotowa na spacerówkę, to będę wozić ją w foteliku 😉

Hej laseczki!

Mittka - przytulaśnej 😉 nocy
Panna Nikt - nigdy nie mów, ze jestes głupią matką! Jeśli sama nie bedziesz wiedzieć o tym to kto ma wiedzieć?! 🙂 Buziaczek dla Mariki!
Wiolka - szklanki mi brzęczą w szafkach? Mąż wrocił? 🙂 (żarcik)
Kajtucha - Ty to "nocnego marka" urodziłaś 🙂 hehehhe chyba bym padła na ryjek jakby mi Baśka do północy urzędowała 🙂

Ja Basi robię herbatkę na wodzie przegotowanej. Ale zamierzam kupić baniak mineralki 🙂

A wczoraj i dziś się skumałam z koleżankami na spacery i mam nadzieję, że bede miała do kogo sie odezwać w końcu 🙂 bo pogoda ma byc coraz ładniejsza (kiedys napewno)...

Wczoraj dzwonił do mnie kolega z pracy, że dziewczyna, która mnie zastępuję ciągle jest na zwolnieniu albo na urlopie i nie da sie tak pracowac. Proponują mi powrót do firmy (byłaby dodatkowa pensja) ale musiałabym Basię zostawiac u teściowej, wydaje mi sie, że Basia jest za mała jeszcze i mnie bardzo potrzebuje. Kasa potrzebna ale chyba nie jestem gotowa... Basia tym bardziej...

Dobranoc babeczki! :*