Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gosiag ja odliczałam dni do przyjścia @ i modliłam się, by nie przyszła 😁 Test zrobiłam cztery dni przed @ i wyszły dwie grube krechy... Ale podświadomie czułam już od razu, że jestem w ciąży 😉
Za to z Majką to dowiedziałam się o ciąży dopiero w 8 tygodniu, bo lekarz leczył mnie na zapalenie przydatków 😠

Gosiu2301 Ja bym brała ten antybiotyk, bo angina to nie żarty...

HEJ MAMUSIE WIECZORKIEM 🙂

WIOLU TO SUPER ŻE MAJECZKA OD RAZU UŚMIECHNĘŁA SIĘ DO TATY 🙂 MĄŻ TO CHYBA POPŁAKAŁ SIĘ ZE SZCZĘŚCIA 😉

A MOJE DZIECKO MA DZIŚ DZIEŃ BRUDASKA 🙂 BYLIŚMY NA ZAKUPACH I SIĘ TAK WYMĘCZYŁ ŻE PADŁ NAM W SAMOCHODZIE I NAWET JAK GO Z FOTELIKA PRZENOSIŁAM TO SIĘ NIE OBUDZIŁ 😉 🙃

witam wieczorową porą 🙂

a jednak byłam na spacerku, a teraz ,mała ryczy, że szok.
Wiolka fajnie że jest ekstra, a jutro znów trzęsienie u mittki 😁 😁 😁
lecę na serialik 😜

• Mamusia
a ja z panem policjantem rozmawialam iiiiiiii znowu mi sie humor po porozmowie z nim poprawil 🙂

tanczyc mi sie chce !! 🙂

a Wiki spi juz :P do poludnia na podworku w wozku spala, pozniej spacerek do wieczora.... caly dzien spala a teraz znowu spi :P

mamusia tez zmeczona tak szczerze mowiac..... 😉

Hej dzieeewczyyyynyyyyyyyyyyyy!

Ale sie ten nasz brzuszek zmienił! Rety! Na szczęscie nasze kochane grudniówki sie nie zmieniły 🙂

Zaglądam tu mega rzadko, a jak juz jestem to przeczytam wasze posty i zaraz musze zmykac... Basia ostatnio domaga się maksymalnej uwagi...

Wiolka - superancko, ze męzuś wrócił. W końcu pobędziecie razem, cała trójką a i pomoc będziesz miała 🙂
Mittka - to jutro wielki dzień? Też będzie gorąco?! 🙂

Fredeczka - karmienie łyżeczka to niezła frajda, nie odmawiaj sobie 🙂 Basia zaczyna odkrywac ile uciechy można z tego mieć plując kaszką i jabłkiem 🙂 A widzę, ze szczęsliwa jestes!!! Tak się cieszę! Możesz mi opowiedzieć co to za Policjant?

A moja kruszyna nadal nie podpiera się na rekach leżąc na brzuszku - mam zajebistego doła z tego powodu bo ma uz przeciez skończone 4 miesiące!!!! Ehhhhhhh... Ale na szczęście jest to jedyny powód do zmartwień jesli cbodzi o Basiulka. No może jeszcze to, że budzi mi sie często w nocy - nawet jak kaszkę na noc dostanie... A podaje w butli ze smoczkiem z większa dziurką - dzis wypiła ze 180 ml!!! A w dzień podaje kaszkę gęstszą a łyżeczce. Do tego jabłuszko na deser - tez łyżeczką. Herbatkę dostaje też jabłuszko z melisą Bobovity. marchewki gotowanej nie chciala wogole. Czy ona wogóle bedzie spała całą noc? Jak pójde do pracy to moge sie wykonczyć takimi nockami, juz teraz mam okropne bóle głowy...

Widzę, ze paczuszki do Was dochodzą. Ja juz dostalam trzy 🙂 Z Hippa, z Bobovity i wczoraj z Bebilonu. W dwóch pierwszych były słoiczki a w tej ostatniej saszetki z kaszką i mlekiem następnym. Bobovita tez lyżeczkę do karmienia dołączyła a Bebilon śiiniaczek.

• Mamusia
Moja też wreszcie padła,już tak ładnie zasypiała a teraz coś marudzić jej się wieczorem zachciewa 😜

Tak oczywiście Wam się pochwaliłam no to jak zwykle są problemy,więc się tak nie cieszcie bo nie wiadomo czy będzie to trzęsienie 😜 zepsuł im się samochód i teraz szukają wolnych miejsc i nie wiadomo czy przyjedzie juro czy we czwartek 😠 z jednej strony chciała bym żeby był już jutro a z drugiej może być ten czwartek bo przynajmniej nie będzie jechał we worek tylko dopiero w środe po świętach.Eh już mnie to wszystko drażni.

MITTKO ALE JEDNO JEST PEWNE ŻE NA PEWNO BĘDZIE 🙂

AKOMPF MÓJ BARTEK TEŻ COŚ SIĘ NIE CHCĘ PODPIERAĆ NA RĘKACH 😞 JUTRO IDĘ NA SZCZEPIENIE WIĘC POWIEM TO LEKARCE MOŻE POTRZEBNA BĘDZIE JAKAŚ REHABILITACJA 😮 ZOBACZYMY 😉

• Mamusia
Akompf to dobrze, że wszystko u Was gra 🙂

Fredeczko widać, że policjant skutecznie Ci humor poprawia 🙂

Mittko Ty nam już nie pisz, że mąż przyjeżdża bo wtedy zawsze się coś dzieje. No, ale najważniejsze, że będzie na święta 😉

Moja lekarka mówiła o zupkach, jabłuszku i marchewce, a nic o kaszce. Ja już nie wiem co dawać Piotrkowi, a co nie 😮

kurde, napisałam posta na cała strone i mi sie przez przypadek kliknęło na krzyzyk i sobie zamknęłam ;/

Napiszcie mi proszę kiedy podajecie te zupki, deserki, kaszki itd?
Ja podaję tak: rano cyc x2, spacer i znowu cyc, ok 16 kaszka łyżeczką, pózniej po godzince jabłuszko na deserek, kąpiel i kaszka w butli, w nocy cyc. Kiedy podawac zupki? Zastapić ta kaszkę czy jak? Gubię się w tym....

[URL=http://img11.imageshack.us/i/zdjcie0570.jpg/][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5261/zdjcie0570.th.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img231.imageshack.us/i/zdjcie0579.jpg/][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/2215/zdjcie0579.th.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img715.imageshack.us/i/dsc8579.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/771/dsc8579.th.jpg[/IMG][/URL]

Mittka, no własnie nie bardzo można zdjecia doddawac prawda?
z innego serwera dodałam. NA www.imageshack.us. dodajesz zdjęcia, generujesz i otrzymujesz kod do wklejenia na forum. ale nie pamiętam który, Sprawdziłam, chyba kod "forum".

• Mamusia
Akompf Basienka sliczna i dobrze dajesz jej jesc no a faktycznie moze martwic to ze nie podnosi sie jeszce...

A Pan policjant to przypadek :P

w noc przed wyjazdem do Koszalina snilo mi sie ze poznam kogos w autobusie no i poznalam pozniej szukalam go na NK wiedzac tylko gdzie wsiadl do autobusu i tak wchodzilam na profile ktos do mnie napisal zaczelismy pisac no i wlasnie to pan policjant a faceta ze snu z autobusu tez nalazlam 😁