Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć Kochane 🙂
Wczoraj poszłam sprzątać,by odreagować i już nie wróciłam 😁
Dziś zaczęłam Was nadrabiać, przeczytałam o naleśnikach i poleciałam do kuchni. Zrobiłam kakaowo-cynamonowe 🙂 Ale nie zjadłam ani jednego 😞 Bo ani mleka ani jajek nie mogę....

Dziewczyny, Wasze blogi sobie będę czytać wieczorem, bo teraz mąż mnie pogania.
Napiszę tylko jedno... Dzisiaj miała ciężki dzień, bardzo emocjonalny... i wszystko zakończyło się sukcesem.
Mam Nutramigen!!! A do okulisty idziemy w poniedziałek!!!!
Kurwa jak chcą to mogą ruszyć dupska i pomóc dziecku.

Teraz nie pozostaje nic innego, jak nauczyć pić małą mleko.
Do Waszych postów postaram się odnieść późnym wieczorem a póki radość mnie rozpiera to posprzątam kuchnie 🙂

• Mamusia
Moja juz śpi, dzisiaj taka wykończona tą wczorajszą nocką, że szybciutko zasnęła, ciut za szybko 😮 😮 😮 ale nie mogłam jej juz przytrztymywać.

Emmax mi tez Majka puściła parę razy taką fontanne, zdarza się więc wyluzuj 🙂 Może kaszka jest za gęsta?

PannoNikt to wspaniale!!! Jak to się stało, nakrzyczałaś na jakiego s konowała????

PANNONIKT TO SUPER ŻE SIĘ UDAŁO ZAŁATWIĆ MLECZKO 🤪 JA TY SIĘ CIESZYSZ TO MY TEŻ 😁 😁 😁 NO TAK JESZCZE BĘDZIESZ MIAŁA ZAPAŁ Z TEJ RADOŚCI TO PRZYJEDŹ DO MNIE JESZCZE POSPRZĄTAĆ 😁 😁 😜 😜

MY PO KĄPIELI I ZARAZ ZROBIĘ MLECZKO MOJEMU SKRZATKOWI A SPAĆ TO DOPIERO KOŁO 21 ZNAJĄC JEGO ZDOLNOŚCI BO WCZEŚNIEJ NIE ZAŚNIE 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

moj mlody juz spi od 30min ale wstanie na amciu jeszcze bo nigdy bie chodzil tak wczesnie spac zawsze kolo 22 ... jak pierwszy raz podalam mojemu kleik ryzowy zwykly to tez fontanna poszla wiec naprawde sie nie przejmuj

MY JUZ PO KAPIELI, LENKA SPI PRZY CYCUSIU ALE NA RAZIE JEJ NIE ODKŁADAM DO WYRKA CO BY SIE NIE OBUDZIŁA 😆

DZIS W DZIEN DOBRY TVNMÓWILI O ŻŁOBKACH
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,34078,news,,1,,kto_opiekuje_sie_dziecmi_w_zlobkach,aktualnosci_detal.html

PANNO NIKT SWIETNA WIADOMOSC
TO JUZ PRZESTAWIASZ MARICZKĘ NA MODYFIKOWANE?? CZY BEDZIESZ JEJ MIESZAĆ ZE SWOIM??
A JA MAM POSPRZATANE, ALE W SZAFKACH BY SIE PRZYDAŁO CIUCHY POSKŁADAC 😜

EMMAX A JA DESEREK DAJE JAKIES 2,3 GODZINKI PO OBIADKU
KASZKI JESZCZE NIE DAWAŁAM, ZACZNE JAK LENA SKOŃCZY 6 MIESIECY
I NIE GADAJ GŁUPOT BO POMOGE LASKOM CIE SKOPAC 😁 😁

SZUKAM BLENDERA NA ALLEGRO, CO SADZICIE O TYM http://www.allegro.pl/item1054836762_blender_reczny_3w1_optimum_rk_1235_250w_gw_2lata.html

I KRZESEŁKO DO KARMIENIA MUSZE KUPIC, BO PÓKI CO SADZAM MAŁĄ W WÓZKU , NIEDŁUGO BEDZIE CAŁY BRUDNY 😮 MOZECIE MI COS POLECIC? JAKIES FAJNE KRZESEŁKO??

MI TEZ SIE PODOBA TO DZIECKO, FAJNIE SIE SMIEJE... CHOĆ Z DRUGIEJ STRONY-CZY ONO SIE NIE MĘCZY?? KURDE , ŻEBY GO BRZUSZEK NIE ROZBOLAŁ OD TEGO ŚMIECHU - CHORA JESTEM CO??

POŁOŻYŁAM MOJE DZIECKO. MAM NADZIEJE, ŻE BEDZIE SPAĆ. JAK JĄ KŁADŁAM TO SPAŁA JAK KAMIEŃ. OBY DAŁA MAMIE OBEJRZEĆ NA WSPÓLNEJ 😁 😁

Agaw blender wyglada na fajny, ale w praniu pewnie wyjdzie czy fajny 🙂
program o żłobkach widziałam, co za małpa, a ta dyrektorka jeszcze że niby nic, i tak to jest oddać dziecko w obce ręce, ale co zrobić jak nie można zostac i samemu wychowywać, bo chore przepisy w kraju i matke 5 msc dzieciaków do pracy wysyłają 😠 😠 😠 😠

a moje dziecko nie chce się kąpac na leżąco tylko wyczaiła że można siedzieć i trzymać się rekami wanienki, no i to że nogami mozna chlapac to juz wiedziała, ale, że rękami to dzisiaj zajarzyła i mam całą sypialnie mokrą 😁 😁 😁

EMMAX U MNIE DOKŁADNIE TAKA SAMA SYTUACJA, DLATEGO PRZEPROWADZIŁAM SIĘ Z KĄPIELKĄ LENKI I OD TYGODNIA PLUSKAMY SIĘ W ŁAZIENCE. WKŁADAM WANIENKĘ DO WANNY I JĄ KĄPIE. NIECH TAM CHLAPIE ILE WLEZIE 🙂

NO , TO NAPRAWDE JEST CHORE... DALI BY KOBIECIE CHOCIAZ DO ROCZKU POSIEDZIEĆ Z DZIECKIEM W DOMU...

ZAJEBISCIE WIOLA. WIEDZIAŁAM, ŻE TYLKO W POLSCE JEST TAK ZJEBANIE 🤢

JA JESZCZE KĄPIE W WANIENCE. TAK MI WYGODNIE I MNIEJ WODY IDZIE (MUSIMY OSZCZĘDZAĆ 😁 😁 😁). A TY PODKŁADASZ MAJI COS POD DUPKĘ W WANNIE ??

eee z tym macierzyńskim to szkoda gadać, zostaw teraz takie małe dziecka na 8 godzin + dojazd, chore i tyle 😠 😠 😠 😠
kurde jakichś kabel mi się w TV odłączył i nie mam tv a chciała you can dance odejrzeć 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
A My też już w wannie się kąpiemy w wanience się nie mieściła 😜 a do wanny wkładam takiego misia gąbkowego i Emila sobie leży na nim i zadowolona jest.AgnieszkaK kiedyś Bartusia zdjęcie wklejała jak się kąpie na takim czymś 🙂

A co do blenderów to też szukam i markowy nie zawsze znaczy lepszy 🙂
Co do krzesełek to sama nie wiem jaki wybrać,przy Dopminice miała drewniany i było fajnie,ale to dla dzieci które już siedzą i nie wiem co robić

JEJKU, MOJE DZIECKO NADAL ŚPI. JESTEM W SZOKU 🤪
W TAKIM RAZIE POPIŁUJE SOBIE PAZNOKCIE I MOŻE POMALUJĘ JESLI SIE NIE OBUDZI
A POTEM OBEJRZE YOU CAN DANCE 😜 😜 😜 EMMAX SORKI 😁 😁 ALE JAK CHCESZ TO ZAPRASZAM , OBEJRZYMY RAZEM 🙂

AGA MAM TAKIE SAMO CO DZIEWCZYNY 🙂 🙂

OJ TO JA BARTKA KĄPIE TEŻ JUŻ DAWNO W WANNIE 😉 😉 😉 MI TAK JEST WYGODNIEJ 🙂 A PODKŁADAM TAKA GĄBKĘ DO KĄPIELI MALUSZKÓW 🙂 POKAŻĘ WAM JESZCZE RAZ BARTKA WŁAŚNIE NA TEJ GĄBCE 🙂