Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No a jednak moja się wyspała i jęczy teraz hehe, podjadła 100ml ale dobre i to, dam jej jeszcze przed pójściem spać.

Persy nie wiem, ja mam plastikowe ale nie miałam drewnianegio więc nie jestem w stanie porównać. Chyba drewniane jest bardziej stabilne.

Dziewczyny, ale dzisiaj szalejecie z tymi postami!!

Persy bardzo fajnie K. wygląda w krótkich włosach!!!
AgnieszkoW będziemy przechodzić na Nutramigen... coś uczula małą z tego co ja jem... Nie dam rady już tak długo ciągnąć diety bez nabiału, zwłaszcza, że przy Majce też taką stosowałam 🥴

Ja już też od dłuższego czasu kąpię się z małą albo dwie moje dziewczyny się kąpią i Majka trzyma Marikę między nogami 😉
W przyszłości zamierzam kupić coś takiego:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod/dp/B0011EZ9WS/276-5010930-1756820?ie=UTF8&node=42772041

Persy jeśli chcesz coś na dłuższą metę, to polecam drewniane, które rozkłada się na stoliczek i krzesełko. Jak Madzia podrośnie będzie miała od razu miejsce do rysowania, klejenia itp 😉

PANNO NIKT I TAK DŁUGO KARMIŁAŚ MARICZKĘ 🙂 DZIELNA Z CIEBIE KOBIETKA 🙂

PERSY JA TEZ SZUKAM KRZESEŁKA. RZUCIŁO MI SIE W OCZY TAKIE
http://www.allegro.pl/item1050605530_krzeselko_do_karmienia_rt_2_rocker_plus_4_kolory.html

JA JESZCZE OGLĄDAM YOU CNA DANCE WIĘC JESTEM BO MAM KOMPA I TV PRZED OCZYMA 😉

• Mamusia
witam wieczorowo!

Chyba telepatycznie wyczułam o czym rozmawiacie bo dzisiaj pierwszy raz kąpałam się z Piotrkiem 😁 Byliśmy już kiedyś razem pod prysznicem, a dziś w wannie 😉 Było super, nalałam dużo wody i Piter sobie pływał 😉

AguśW też jestem na etapie szukania blendera i jednak wybrałabym tego PHILIPSA. Tak jak napisałaś taki sprzęt kupuje się raz na wiele lat i lepiej mieć coś porządniejszego.

Wiola super się kąpiecie 😉 muszę wypróbować taki patent!

PannoNikt super, że w końcu przepisali Ci to mleko. Oby teraz było wszystko ok z Mariką.

Persy zdaj relację z basenu. Ja się zbieram, ale chyba jeszcze trochę poczekam.

Co do krzesełek to się nie znam, dostałam w spadku plastikowe i nie będę kupowała innego.

Dzisiaj obejrzałam cały film -od początku do końca bez przerw -chyba pierwszy raz od porodu 🤪

Kajtuchy coś nie ma, może za bardzo się wczuła w udawanie depresji 🤪 żartuję oczywiście 😁

Dobranoc!

• Mamusia
Moja dziewczyna wróciła po ostro zakrapianej imprezie, kiedy ja już spałem. Korzystając z kropelki przykleiła mi do tyłka masę cekinów i teraz za nic na świecie nie mogę się ich pozbyć. Dlaczego to zrobiła? Bo jest prawdziwą maniaczką Zmierzchu i chciała, żebym pobłyskiwał w świetlne tak jak główny bohater Edward.

Aaaa 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Boże Wiola co to jest? Dobre na maksa!!!
A ja załatwiłam to zwolnienie, tylko miało kosztować 50zł a kosztowało 100! No ale 200zł wydam w miesiącu a dostanę z zusu jakieś 400-500zł więc warto, zawsze parę groszy do przodu. Jutro wam opowiem o lekarzu bo normalnie psychol jak na psychiatrę przystało...

Wysłałam tatę do lidla po te pampersy w promocji i cudem załapał się na ostatnie dwie paki. No i moje zapasy to 1,5 paczki Dada, pół paczki pieluch z rossmana babydream, i 5 jumbo pack pampersów 🙂 teraz to moje dziecko może srać ile wlezie 🙂

moje dziecię dopiero zasnęło o 23! Masakra! W dzień spał łącznie 7 godzin więc nie chciało mu się spać a ja zasypiałam na siedząco...więc spadam, pa!
A, ja mam drewniane krzesełko! Teraz karmie małego w leżaczku.
Dobranoc

dziewczynki moje dziecie cos sie przestawilo z spaniem na 23 .. mam nadzieje ze do gustu nie przypadnie mu chodzenie spac jeszcze pozniej 🤢
z wiktorem jeszcze sie nie kapalam a tym bardziej nie mam gdzie bo mam prysznic inaczej to bym musiala nalac pelen brodzik wody ... narazie siedzi jeszcze w wanience 🙃
a to do anny co sie wklada fajnie to wyglada ale co dalej z tym sciaga sie czy co bo to pozniej bedzie przeszkadzac 🤢
wiolu sietnie sie kapiecie 🙃
na kolacje mialam nalesniki - mamie gwizdlam make i jajko bo mleko to sobie wydoilam sama 😁 a wszystko przez to ze tak mowilyscie o nich 😜
PannoNikt swietnie ze masz juz mleczko - teraz powinno byc o wiele lepiej
ja bym wolala kupic krzeselko to drewniane bo dluzej posluzy niz te plastiki - jest takie wielofunkcyjne niz te plastikowe tylko do jedzenia
ciekawe jak tam kajtuszce poszlo u tego psyhiatryka 😮 bo cos sie nie odzywa 🤢
dobra uciekam lulu bo juz pozno buziaki na dobranoc 😘 😘 😘

HEJ MAMUSIE 🙂 🙂 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ ALE BARTUSIA KASZELEK CO CHWILE ŁAPAŁ I SIĘ KRĘCIŁ ALE NAWET NIE PŁAKAŁ 🙂 🙂 🙂
TERAZ JEST JUŻ ŚPIĄCY BO NIE ŚPIMY OD 6 ALE NIE PADA NA DWORZE WIĘC IDĘ ZRAZ WÓZEK WYCIĄGNĄĆ, UBIORĘ GO CIEPLUTKO I PÓJDZIE SPAĆ DO WÓZIA 🙂 🙂 🙂

AGAW26 FAJNE TO KRZESEŁKO ALE JA TO TEŻ JESTEM ZA TYMI DREWNIANYMI 🙂 🙂 🙂

A DZIŚ MÓJ MĘŻUNIO DO DOMKU WRACA 🤪 🤪 🤪

WIOLKA CO TO ZA CYTAT ??? ALE FAJNY, UŚMIAŁAM SIĘ 🤪 🤪 🤪 🤪

KAJTUCHA SUPER ŻE UDAŁO SIĘ ZAŁATWIĆ TO ZWOLNIENIE 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

u nas nocka spoko,mała dobrze spała o 6:30 wzięłam ją do siebie zjadła i pospałyśmy jeszcze do 8 🙂

AgnieszkoW super to krzesełko,tylko kurcze u mnie nie ma miejsca na takie sprzęta i chyba kupie drewniane.

Miłego świętowania Wam życzę 🙂

• Mamusia
hejka!

dziewczyny poszły sypać kwiatki na procesję 😁 😁 😁

u nas nocka całkiem znośna, pospaliśmy do 9 🙂 Teraz szykujemy śniadanko. Chcieliśmy gdzieś wybyć, ale niestety pogoda lipna i siedzimy w domu 😞 Moglibyśmy fajnie spędzić długi weekend, a tu dupa blada 😠

Gosiu dla Twojego synka [*]

hej Lesencje 🙂

u nas nocka ok, lenka obudziła sie po 24 wzięłam ją do nas i spała do 7, dostała cyca i jak już zasnęła to smoczyca nas obudziła, dzwoniła na obiad zaprosić, jakby wczoraj nie mogła, więc na 13 wybywam do smoczycy na obiad a później jadę do siory na urodziny 🙂

no więc mnie dzisiaj na brzuchu nie będzie, a Wam życzę miłego dnia 🙂
do wieczorka albo do jutra 🙂

a co do krzesła, to ja mam spadkowe drewniane ale bardzo podobaja mi sie te plastikowe, i na tym, że mi się podobają moja wiedza się kończy, ale te drewniane sa stabilne, no ale gdybym miała kupić to ja bym kupiła to plastikowe 🙂

Witam Kobitki 🙂

U nas nocka nawet nawet 🙂

PannoNikt super że dostaliście mleczko 🙂

Wiola super kąpiesz się z małą 🤪 Ja Kamilkowi wkładam wanienkę do wanny i tak kąpię 🙂

Ja kupuję drewniane krzesełko jakoś nie mam przekonania do tych plastikowych 🤨

Kajtucha rozwaliłaś mnie "kupili czerwone łóżko żeby zrobić rodzeństwo dla Kamilka" 🤪
A dzisiaj spałam na podłodze nie pytajcie dla czego 🤢 🤢 🤢

Życzę Wam miłego dnia 🙂 😘