Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

moj malusiu tez robil takie zadkie kupki i nie chcial jesc ... poszlam z nim do lekarza to pani doktor przepisala nam kwas mlekowy herbatke przeciw odwodnieniu i proszek do mleka ... na drugi dzien juz przestal tak srac no i zaczol jesc bardzo duzo - chyba chcial to wszystko nadrobic

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale jestem wściekła!!!
Chciałam pojechać na zakupy. Wyszykowałam obie dziewczyny, nakarmiłam aby mąż nie musiał na nas czekać. A ten jełop prosto z pracy pojechał oglądać jakieś materiały budowlane dla sąsiadki 😠 K*rwa zapomniał, że ma ze mną dziś jechać 😠

a gdzie to pouciekalyscie ... takie pustki ... wszystkie poszly obiad robic ... ja dzis mam placki ziemniaczane i mam jeszcze troszke czasu zanim pawl przyjdzie 🙂

• Mamusia
A ja wróciłam dopiero teraz zjadłam jeszcze zupke u koleżanki bo mnie wypuścić nie chciała 🙂
Ciasto było pyyyyszne napewno się odchudziłam 🤪

Wiola super się Maja śmieje,a moja Emila to się z Mai śmiała jak słuchała 🙂

AgnieszkoK daj znać jak wrócisz od lekarza,biedny Bartuś mam nadzieję że to nic poważnego 😞

PannoNikt,ale cie mąż załatwił nieóładnie z jego strony,ale pewnie sobie zapomniał

Ooooo PannoNikt zeźliła bym się nieźle jak by mi mąż taki numer wykręcił, współczuje 🤢 🤢 🤢

Dziewczyny mają długi weekend i pochowały kompy w kąt 😜

Szkoda słów na niego 😠

Picasso ale mi smaka narobiłaś 🤪
Mittko też bym chciała mieć taką koleżankę, bo mi się ostatnio nie chce gotować 😁
A sen miałaś niezły, mojemu mężowi też się śniło, że Marika chodzi i to jakieś 2 tygodnie temu.
Wiola 😁 Jaki ten Twój głosik zajebisty. Moja Majka musiała szybko gonić do łazienki, bo by się posikała 😁

Asiula napisał(a):
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".

Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!".
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...
Facet w szafie myśli: "Ja pierdolę! Ale wstyd przed Ryśkiem".

zajebisty jest ten dowcip, nie mogę ... 😁 😁 😁 😁

AŚKA ALE SIĘ USMIAŁAM, KAWAŁY ZAJEBISTE. POCZYTAŁAM MĘZOWI 😁 😁 😁 TEN O RYŚKU MNIE POWALIŁ NA KOLANA, NIE MOGE PRZESTAĆ SIE ŚMIAĆ. DOBRY JEST TEŻ TEN O KOCIE JAK GO FACET SZUKAŁ POD ŁÓŻKIEM 😁 😁 😁 😁

MY DZIŚ PÓŁ DNIA NA DWORKU. ŚLICZNA POGODA, TRZEBA KORZYSTAĆ. LENKA PIEKNIE PIJE Z NIEKAPKA. JESTEM Z NIEJ DUMNA. ZJADŁA TEZ CUDNIE OBIADEK MOJEJ ROBOTY , MOJA KOCHANA.

NA RAZIE MUSZE KOŃCZYĆ BO MUSZE ULULKAĆ LENKE BO ZACZEŁA MARUDZIĆ.

HEJ KOCHANIUTKIE 🙂

BYŁAM NA TYM POGOTOWIU I NIESTETY ODESŁALI MNIE Z KWITKIEM BO PEDIATRY ŻADNEGO NIE BYŁO JEDYNIE W NAGŁYCH PRZYPADKACH JEST WZYWANY 😞 WIECIE CO IDZIE SIĘ WŚCIEC 😠 😠 POJECHAŁAM WIĘC DO APTEKI I KUPIŁAM BARTUSIOWI FLEGAMINĘ DLA NIEMOWLĄT I PULMEX BABY DO NACIERANIA KLATKI PIERSIOWEJ I PLECKÓW 😞

JAKAŚ ZROBIŁAM SIĘ NIE DO ŻYCIA 😞

• Mamusia
KUZWA!!!!!! ZARAZ NIE WYROBIE I JEBNE SASIADOWI W RYJ!!!! OD GODZINY 16 WIERCI WIERTARKA W SCIANIE A POZNIEJ WALI MLOTKI8EM I TAK NA PRZEMIAN. O GODZINIE 16 MOJE DZIECKO AKURAT ZAPADŁO W SEN A TEN JEBAK ZCZĄŁ WIERCIĆ CO OCZYWIŚCIE POSKUTKOWAŁO OBUDZENIEM MOJEGO DZIECKA, BIEDNA TAK SIĘ PRZESTRASZYŁA, ŻE PRZEZ DOBRE POL GODZINY ZANOSIŁA SIĘ PŁACZEM!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 KIEDY W KONCU SKONCZYL WIERCIC ZACZAL WALIC MLOTKIEM, POZNIEJ ZROBIL SOBIE POL GODZINY PRZERWY WIEC JA SIE WZIELAM ZA USYPIANIE MAJKI I AKURAT KIEDY JA POLOZYLAM DO LOZKA I ZROBILAM BUTELKE TO TEN KURWISZON ZNOWU ZACZAL WIERCIC WIEC POWTORKA Z ROZRYWKI!!!!! JESTEM TAK WKLURWIONA ZE SZKODA GADAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

TERAZ ZNOWU WIERCI A ZA CHWILE JEST PORA KAPIELI I SPANIA MAJKI.

NIE WSPOMNE OCZYWISCIE, ZE NIE PYTAL MNIE NIKT CZY MAJA NIE SPI PRZYPADKIEM I CZY NIE BEDZIE JEJ TO PRZESZKADZAŁO!!!!!!!

NIE WIEM, DZWONIC CZY NIE, BO W SUMIE NIE MA CISZY NOCNEJ A BRAK KULTURY NIE UPOWAZNIA MNIE DO JAKIEGOS PORZADNEGO ZJEBANIA GOSCIA. POZA TYM SIE NIE ZNAMY 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

WIOLU W PONIEDZIAŁEK BĘDZIE BO ZROBILI SOBIE DŁUGI WEEKEND BO WCZORAJ W POLSCE BOŻE CIAŁO BYŁO 🙂 JAK MU DO PONIEDZIAŁKU NIE PRZEJDZIE TO NA PEWNO Z NIM PÓJDĘ DO NIEJ 🙂

NO A SĄSIADOWI ZDAŁO BY SIĘ JEBNĄĆ 😠 😠 😠

OJEJ, BIEDNY BARTUŚ. JA NIE ROZUMIEM PODEJŚCIA LEKARZY. MASAKRA CO SIĘ DZIEJE W TYM NASZYM PORĄBANYM KRAJU 😞

WIOLA WSPÓŁCZUJE. MAJECZKA SIĘ UMĘCZY BIEDNA. MOJA LENKA NIESTETY TEZ DO SNU MUSI MIEĆ CISZĘ WIĘC DOMYSLAM SIĘ CO PRZEŻYWASZ. POZA TYM JAK BYŁAM POD KONIEC W CIĄZY TO TEZ JAKIŚ SĄSIAD ROBIŁ REMONT, MYŚLAŁAM ZE URODZĘ PRZED WCZEŚNIE Z NERWÓW !!!!!!

• Mamusia
hej laski!

Dziś od rana byliśmy na zakupkach i na spacerku, a później mieliśmy gości i dopiero teraz mam chwilę 😉

Wiola no to miałaś przeprawę z teściami 🤢 Mnie jutro czeka pół dnia z teściową i już na samą myśl jestem wkurzona 😠
Co do sąsiada to wiem co czujesz bo mieszkam w bloku i co chwilę ktoś ma remont i można dostać kurwicy 😠
Uśmiałam się strasznie z filmiku z Mają, ale najbardziej z dźwięków, które wydawałaś 😁 😁 😁

AgaW no to Twój mąż ma niezłe pomysły 🤢
Brawo dla Leny, że pije z niekapka 🙂

AgaK a Twój ma jeszcze lepsze pomysły 🤢 😜 Dobrze, że się księciunio opamiętał.

Asia kawały wymiatają 😁 oczywiście Rysiek najlepszy 😁 😁 😁

PannoNikt kup mężowi lecytynę skoro ma problemy z pamięcią 😁 😜

AgaK no porąbani jacyś na tym pogotowiu! Mam nadzieję, że Bartusiowi szybko przejdzie i nie będzie się męczył!

Buziaki dla naszych dziewczynek, które kończą dziś pół roku 😘 😘 😘

Mittko no ja myślę, że paczka delicji też mnie odchudzi 😁 😁 😁

• Mamusia
witam wieczorkiem

oj ale u was się dziś dzieje...

Wiolka, współczuję tego hałasu, to się Majeczka umęczyła... mam nadzieję żę już będą cicho... no a ja na twoim miejscu to bym poszła zapytać grzecznie czy długo jeszcze będą hałasować bo dziecko nie chce spać.
No a śmiech Majeczki mnie po prostu powalił 🙂 słodziaśnie a Twój głosik... ach... aż mąż przyleciał z drugiego pokoju co to za "ping" 🙂
AgaK życzę Bartusiowy żeby szybciutko wyzdrowiał!!! Biedactwo ale na tym pogotowiu dali duuupy...
kurka nie pamiętam co jeszcze miałam

kurrrrrrwwwwwaaaaa!!!!! mały spał juz bo w dzień nic nie spał tu kurwa meza tel sie wtdarł bo kolega nie ma z kim piwa wypic i mu sie kurwa przypomniało o Arturze a ten kurwa debil glosu nie wylaczyl i koniec kurwa spania, zajebie zaraz jednego i drugiego

EWO POCHWAL SIĘ ZAKUPAMI 🙂

KAJTUCHA NO TAKIE SYTUACJĘ ROZWALAJĄ CZŁOWIEKA. JA NIE NAWIDZĘ MOMENTÓW GDY LENKA ZAŚNIE I NAGLE MĘZA TELEFON DZWONI JĄ BUDZI WRRR JA ZAWSZE MAM ŚCISZONE DZWONKI A JEMU DUDNI AZ JA CZASEM PODSKAKUJĘ 😠

AGAK W TAKICH SYTUACJACH TO TRZEBA MIEĆ TWARDĄ DUPE JAK SIE MA MIĘKKIE SERCE... ZDROWIE DZIECKA NAJWAŻNIEJSZE 🙂

A MOJE DZIECKO JUŻ ŚPI. GDYBY NIE TO ŻE JEST JESZCZE WIDNO TO PEWENI TEZ BYM Z NIĄ JUŻ SPAŁA A TAK TO MI SIE JAKOŚ NIE CHCE. GOTUJĘ SOBIE BARSZCZYK CZERWONY Z MAKARONEM Z GRZYBKAMI W ŚRODKU ( TAKIE CUDO W BIEDRONCE WYNALAZŁAM, ZAJEBISTE MNIAM MNIAM )

KUPIŁAM W KOŃCU BLENDER. MAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDĘ ZADOWOLONA http://www.allegro.pl/item1066170139_blender_electrolux_estm_4600_gratis_kurier_15zl.html

TERAZ SZUKAM KRZESEŁKA

• Mamusia
Aguś to takie jedzeniowe zakupki 😜
Daj znać czy będziesz zadowolona z blendera 😉
Z jakiego niekapka Lenka pije? z tego co ja mam?

Jejku znajomi byli z dwumiesięcznym synkiem, ja już nie pamiętam jak Piotrek był taki malutki 🤪 🤪 🤪 🤪 a to zaledwie 4 miesiące temu!

• Mamusia
AgnieszkoW daj znać jak już wypróbujesz blender,może i ja się wkońcu dorobie 😜

Kajtucha wiem o czym mówisz jak byście usłyszały sygnał sms mojego męża to same na zawał byście padły 😠

I dopiero co pisałam o moim debilnym sąsiedzie i chyba wywołałam wilka z lasu muzyka już na full leci,chyba ciężka noc przede mną 😠 😠