Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A I ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ŻE DZIECIACZKI SĄ PRZECUDNE 😁 😁 😁 😁

AGA84 GDZIEŚ MI UMKNĄŁ POST JAK PISAŁAŚ O BABCI ALE JUŻ GO ZNALAZŁAM 🙂

KUŹWA CO ZA KONOWAŁY TAM PRACUJĄ 😠 😠 ONI UMYJĄ RĘCE A STARSZY CZŁOWIEK MUSI SIĘ MĘCZYĆ 😞 AGUŚ DLA TWOJEJ BABCI DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AgaW no zdecydowanie za długa podróż. Prowadził nas nasz brat, który ciągle powtarzał, że za 20 minut będziemy na miejscu. Już mieliśmy zawrócić, ale jednak dojechaliśmy. Za 2 miesiące jedziemy 400 km nad morze więc wiemy czego się spodziewać.

AgaK biedny Bartuś musi pić takie niedobre lekarstwo! No, ale dla jego dobra więc musi być dzielny i dać radę 🙂

AGUŚ84 NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE 🙂 🙂 🙂

EWO TO SUPER ŻE WYJAZD SIĘ UDAŁ 🙂 🙂 🙂
ALE MUSIELIŚCIE SIĘ UMĘCZYĆ W TAKI UPAŁ A SZCZEGÓLNIE PIOTRUŚ 😞

WCZORAJ GORĄCO, DZIŚ CHŁODNIEJ, JUTRO ZNOWU GORĄCO. W ŚRODĘ DESZCZ A W CZWARTEK MA BYĆ 32 STOPNIE 🤢 I JAK W TAKĄ POGODĘ MA CZŁOWIEK NORMALNIE FUNKCJONOWAĆ 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
u mnie na termometrze na dworze 20 stopni ale ciągle kropi, a jak na złość mały zasnął przed chwilą to słoneczko zaczęło się przebijać i padać przestało...
a ja nienawidzę takiej podogy jak jest parno i duszno, mimo padającego deszczyku... słabo mi na dworze...

FAJNE ZDJĘCIA EWO 🙂 🙂 🙂

MÓJ BZIBZIOŁEK ŚPI W WÓZECZKU NA DWORZE BO I U MNIE SŁONECZKO SIĘ PRZEBIJA 🙂 🙂 🙂

KURCZE DOBRZE ŻE JUŻ NIE GORĄCZKUJĘ BO NIE WIEM JAK BYM DAŁA SOBIE RADĘ 😞 ALE JA NIGDY NIE MIAŁAM 40 STOPNIOWEJ GORĄCZKI 🤢

Cholera jeszcze was nie nadrobiłam 😜 ale zrobiłam pranie powiesiłam i idę drugie wstawić zaraz 🙂 jakaś wena do roboty mnie złapała 😁

U mnie 30 stopni na termometrze 🤪 Kamil śpi w samych bodach i otwarte okno mamy bo byśmy się zgrzali że hej!

Zdjęcie dałam na naszej klasie 😉 Kiecka kończy się 7 cm przed kolanem i jak się schylałam albo siadałam to mi pończochy było widać 😮

Ma któraś z was kubek niekapek AVENT albo sam ten dzióbek? Co o nim myślicie bo nie wiem jaki kupić Kamilkowi 🥴

hejka 🙂

oj kiepsko z wami tylko 7 str od wczoraj 😜

agak to dobrze ze z wami lepiej, ale taka angina chyba panuje, bo moja sis w ubiegłym tyg miała i tez 40 st, gorączki 🙂

zdjęcia dzieciaczków super

aga84 zdrówka dla babci 🙂

Lenka śpi a mamusia buszuje po kompie 🙂

miłego dnia 🙂 🙂 🙂