Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mój pradziadek nie kupił nigdy szaf, za to ubran miał mnóstwo. Niestety wisiały gdzie popadło. Podobno zawsze był elegancki. Coś kosztem czegos. Chyba był wyjątkiem 🙂 [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/F3Hqp2-b304cfcae45ac3fac08d37e2b3fa9fcb.png" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ewa takie kartony to w marketach za darmo dostaniesz. Po co kupować 🙂A Twój mąz udany haha 🙂 nauczy się jeszcze. Mój brat ma 1,5 rocznego synka i tak sie zna na wszystkim że poezja 🙂 Po prostu kwestia czasu ... no i przede wszystkim zainteresowania ze strony faceta.

• Mamusia
Mąż mojej koleżanki jak się spodziewali bliźniaków i robili zakupy i kupowali ciuszki,ona wybiera i wkłada do wózka a on tak paytrzy na nią i po chwili pyta "a co ty ubranka dla lalki kupujesz? " haha no miała taki ubaw.Faceci jakoś nie potrafią sobie tego na początku wyobrazić 🤪

• Mamusia
No faceci nie mają wyobraźni do takich rzeczy. No, ale nie mogę narzekać bo mój mąż jest rehabilitantem i miał okazję pracować z maluchami, nawet takimi miesięcznymi więc wydaje mi się, że w kwestii przewijania, kąpania itd. będzie sobie radził lepiej ode mnie.

Z tego co wiem to jutro ma być trochę chłodniej 🙂 🙂 🙂
Agusiaw akurat Wrocław jest dziś najgorętszym miastem w Polsce także musimy to wytrzymać bo ja mieszkam 100 km od Wrocka ale ogólnie w całej Polsce jest dziś gorąco 😉 😉 😉 😉