Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiolka i Olka, super zdjęcia, naprawdę! Persy Ty się tak rzadko pokazujesz na zdjęciach a masz tak śliczna buzię!!!
Szkoda że Wiolka nie wracała kilka dni później bo ja będę w Wawie w niedzielę to byśmy się we trzy spotkały.

Jeny dziewczyny jak mnie kręgosłup boli... Mniej więcej na wysokości znieczulenia przy cc. Jak mam wyciągać małego z łózeczka to jestem chora bo po prostu ledwo go podnoszę... Mam wrażenie że zrobił się taki ciężki... To już drugi dzień jak Szymek chce być tylko i wyłącznie u mnie na rękach i po prostu już nie mogę. Jak go trzymałam na rękach pionowo jak zasnął to łzy miałam w oczach.

Pakowanie zostawiłam do jutra... Szymek spakowany. Tylko my...

Dobranoc

WITAM
FREDECZKO A GŁOWA CIĘ JUŻ NIE BOLI ?? BO O PLECACH TO PIERWSZE SŁYSZĘ. I MAM NADZIEJE, ŻE ZA CZĘSTO W TYCH SZPILKACH NIE CHODZISZ !!!

PERSY , WIOLKA WIDZĘ, ŻE SPOTKANIE SIĘ UDAŁO.. NO ALE JAK BY MOGŁO BYĆ INACZEJ 🙂 ŚWIETNE ZDJECIA 🙂 SUPER WYGLĄDACIE Z DZIEWCZYNKAMI, NO I OCZYWIŚCIE TA BLONDYNA ZE ZDJĘCIA WYMIATA 😁

EWO WIDZĘ ŻE PO WOLUTKU SIĘ OGARNIASZ W NOWEJ SYTUACJI. SUPER 😉

KAJTUCHA WSPÓŁCZUJE CI TEGO WYJAZDU ...

MIŁEJ SOBOTY

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Kajtucha jak juz Szymka spakowalas to reszta to pikus 😜 wspolczuje tego bolu plecow, mnie tez czasem lapie ale na wysokosci ledzwi 🤢

Fredeczka ja tez uwielbialam szpilki ale jakos przez ciaze nie nosilam i teraz zeby je ubrac to musi byc jakies swieto 😁 😁

U nas nocka w miare, mloda sie jeszcze wieczorkiem budzila co 10 min bo pewnie jej bylo za goraco. No i mamy masakre bo odechcialo jej sie pic z butelki przez sen!!! Juz 3 dni jak nie chce tak pic, normalnie p0owtorka z rozrywki, najpierw tak odrzucila cycka, pozniej butle w ciagu dnia no i teraz juz nawet przez sen.
Ostatbnia kaszka byla o 20 a os 23 do 24 probowalam jej wcisnac ta butelke. W koncu sie poddalam i dalam jej mleka strzykawka, wypikla moze 100ml 🤢 🤢 🤢

Ide polozyc mala i chyba sama sie zaraz glebne.

Milego dnia!

hej dziewczynki ...
co za poranek mialam obidzil mnie wiki skaczac mi na glowe 🙃
a za oknem ciagle leje 🤢
teraz on sobie spi a ja dlaej czuje jego kolana na mojej skroni 😲
ide zrobic sobie jakies sniadanko bo cos glodna jestem

kajtucha to dobrze ze dziecko jest spakowane bo sobie to wiesz co spakowac a bolu plecow wspolczuje
ffredeczko chcesz zeby wkoncu ci sie cos stalo ... mialas nie zakladac szpilek

• Mamusia
Hej dziewczynki!

Wiki zrobila juz pobudke. dostala mleko, pozniej ze mna jadla kanapki a teraz wcina ogora kiszonego :P

AgaW o bolu plecow nawet moze nie pisalam bo to jest moj wieloletni problem a w szpilkach chodze codziennie ....... :/

Wiolu jak dobrze ze wrocilas!! 🙂 ale Ty masz przeboje z ta Majeczka....

• Mamusia
pikasso bez przesady, nic mi nie bedzie . pozatym jestem bardzo wytrzymala na bol.

Wiki tez mi czesto skacze po glowie. najczesciej rano. ona o 6 sie budzi i musze ja brac do siebie do lozka, zasypiamy a wtedy jak Wiki sie obudzi i widzi mnie obok to juz nie placze tylko zaczyna szalec :P

i wlasnie sie znalazl czoraj zagubiony smoczek,

OBY CI NIC NIE BYŁO FREDECZKO 😉 MASZ DOPIERO 19 LAT, CAŁE ŻYCIE PRZED TOBĄ ... JA BYM JEDNAK ZREZYGNOWAŁA Z TYCH SZPILEK NA RZECZ ZDROWIA, ALE OCZYWIŚCIE WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE 😉

PICASSO TO FAJNĄ MIAŁAS POBUDKE 🙂

WIOLU JAK NA NIEJADKA TO MAJA WYGLĄDA SUPER 😁

• Mamusia
cześc dziewczynki

jeszcze nie nadrabiałam bo byłam na zakupach z M i nabyłam maszynę do lodów 🤪 🤪 już dwa tygodnie koło niej chodziłam i w końcu M dostał pare groszy extra i kupił mi! Ach jaki on jest cudowny. Ide wstawic obiadek i sprzątnąc trochę a potem bede kręcic lody. Zapraszam chętnych! 😜

do napisania potem

fredeczko ja w pracy chodzilam albo w klapkach lub takich papuciach jak po domu 😁
po prostu bylo nam wygodnie w nich a jak przychodzil towar to zakladalismy adidasy lub trampki zebysmy mogly po drabinie wejsc lub sie nigdzie nie poslizgnac 🙃

• Mamusia
Hej Mamusie,
u nas nocka standard taka sobie - Madzia budziła się kilka razy. Wstała o 6.00. Dziś i jutro są duże targi dziecięce na Torwarze. Zamierzam się wybrać.
Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...
Fredeczka, dbaj o siebie, szkoda zdrowia!
Majeczka, faktycznie jak na takiego niejadka to dobrze wygląda...waży więcej od Madzi 🙂
Kajtucha, jeśli będziesz jutro w Wawie to możemy się spotkać. 🙂 🙂
Ania, życzę owocnego kręcenia lodów 😜
Idę robić obiadek dla Madzi.

• Mamusia
Anju zazdroszcze krecenia lodow!:P

Persy a jakie sa ceny na tych wielkich targach dzieciecych ? moze nabedziesz cos do odsprzedania ? :P potrzebuje kurteczki na jesien dla Wki rozm 80-86cm :P rozowa albo biala albo jakas w kwiatki, czerwona nawet :P albo z hello kitty :P tylko zalezy jakie ceny a tak to bym odkupila od Ciebie 😉

presy super sprawa takie targi ... tez bym takie cos chciala u siebie ale miasto za male ... chcialam kiedys jechac na targi slubne do czestochowy ale dzien mi nie pasowal bo bylam juz z kims umuwiona a ona nie przepada za takimi rzeczami