Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

BARTUŚ SIĘ JUŻ OBUDZIŁ 🙂
GORĄCZKI NIE MA WIĘC IDĘ TROSZKĘ Z NIM NA SPACEREK BO LEKARKA MÓWIŁA ŻE JAK NIE BĘDZIE GORĄCZKI TO TROSZKĘ GO PRZEWIETRZYĆ 🙂

A ODEZWĘ SIĘ WIECZORKIEM BO JESZCZE DO TEŚCIOWEJ POJADĘ BO DZWONIŁA ŻEBYM NA KAWKĘ WPADŁA 🙂

DO WIECZORKA MAMUSIE 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Piotrus duuuuzo zdrowka i caluski od Majeczki i cioteczki! 😘 😘

A ja zjadłam fryty, Majka po brokulce i polowie zoltka 🙂 pierwszy raz dalam jej jajko i zasmakowalo co bardzo mnie cieszy. Wogole brokuly to jedyne co majka je ze smakiem 😁 🙂

AgaK fajnie ze Bartusiowi spadla goraczka 🙂 ciuszki fajne.

Ja tu nie mam ciucholandow 😜

A JA JESTEM TAK WKURWIONA NA SWOJĄ TEŚCIOWĄ ZE GŁOWA MAŁA. AZ SOBIE DZIŚ ZAPALIŁAM PAPIEROSA BO SIE DOWIEDZIAŁAM OD SZWAGIERKI ŻE TAKICH RZECZY STARA SMOCZYCA NA MNIE NAGADAŁA ŻE PO PROSTU SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI A JUŻ JĄ ZACZYNALAM LUBIĆ ... JA PIERDOLE , NIE WYROBIE PO PROSTU... WYBACZCIE DZIEWCZYNY, ALE SIE DO POSTÓW NIE ODNIOSE BO PO PROSTU NOSI MNIE ZE SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJGORSZE JEST TO ŻE NIE WIEM CO Z TYM ZROBIĆ CZY UDAWAĆ ZE NIC NIE WIEM CZY JEJ POWIEDZIEĆ... JAK POWIEM TO SKŁÓCE SZWAGIERKE I JEJ FACETA BO TO OD NIEJ A OD SYNA SMOCZYCY ONA WSZYSTKO WIE ... KURWA MAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
AgaW olej tą smoczyce nie warto psuć sobie zdrowia i wywal te papierochy!!!! skąd Ty je wogóle miałaś 😠 moja teściowa jak my jesteśmy to obgaduje dwóch pozostałych synków a raczej ich kobietki i daje sobie głowe uciąć że jak nas nie ma to obgaduje mnie przy nich ale wali mnie to niech sobie gada co tam chce 😜 mało ją teraz widuje to jest spoko 🙂

Emila wsunęła pomidorówke od babci bo wczoraj mi rodzice przywieźli bo nie byłam wstanie funkcjonować

OD SZWAGIERKI MIAŁAM FAJKĘ, NIE BEDE PALIĆ, BO MYŚLAŁAM ZE SIE PORZYGAM, ALE PARE BUCHÓW ZROBIC MUSIAŁAM

DUŻO NAGADAŁA ALE NAJGORZEJ ZABOLAŁO MNIE TO ŻE DAŁAM SOBIE DZIECKO ZROBIĆ I ŻE POLECIAŁAM NA MAJĄTEK MOJEGO MĘŻA ...
ZAZNACZAM ŻE LENKA URODZIŁA SIĘ PÓŁTRORA ROKU PO SLUBIE...

JUŻ POWIEDZIAŁAM O WSZYSTKIM MĘZOWI, ALE SIE WKURZYŁ... PRZYTULIŁ MNIE I POWIEDZIAL ZE ON TAK NIE MYŚLI I ŻE WSZYSTKO Z MATKA WYJAŚNI...
JUŻ TAM WIĘCEJ NIE PÓJDE

• Mamusia
AgaW no najważniejsze, że mąż jest po Twojej stronie. Kurde jak ona mogła tak powiedzieć, szkoda, że nie możesz jej tego wygarnąć. No, ale lepiej nie narażać szwagierki.

Ja dawałam Piotrkowi jajeczniczkę, ale mu nie smakowała. Spróbuję dać mu jajko na twardo.

SZWAGIERKA DO SMOKÓW NIE CHODZI JUZ OD DAWNA WŁASNIE PRZEZ TO ŻE PODOBNE BZDURY O NIEJ SMOCZYCA WYGADYWAŁA DO SWOJEJ SIOSTRY... DŁUGA HISTORIA.. MOJE SMOKI TO STRASZNE PLOCIUCHY. OSTATNIO SMOK OBGADAŁ MOJEGO TATE ... NA TO JAKOŚ PRZYMKNEŁAM OKO, ALE JUZ TEGO CO USŁYSZAŁAM TERAZ NIE ZDZIERŻĘ ...
SMOCZYCA PEWNIE I TAK SIĘ DOMYSLI ZE TO SZWAGIERKA MI POWIEDZIAŁA 😞 BOW IE ŻE MY RAZEM SIE TRZYMAMY..

ZRESZTĄ OLAĆ TO...
NIE BĘDĘ JUŻ CHODZIŁA DO SMOCZYCY I TYLE.

Z TEGO WSZYSTKIEGO NIE ZŁOŻYŁAM ŻYCZEN NASZEMU MAŁEMU SOLENIZANTOWI
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJCUDOWNIEJSZEGO PIOTRUSIU 🙂 DUŻO ZDRÓWECZKA :*

• Mamusia
O ja no przecież dziś święto Piotrusia! Wszystkiego najlepszego nasz Piotrusiu! Buziaki dla Ciebie aniołku 🙂
Agaw kurna co za sucz z tej smoczycy... Dziewczyny mają rację, nie narażaj szwagierki jeśli ona tego nie chce. Lepiej niech mąż to załatwi.
Ja tak patrzę że to dziś środa. Kurde już tyle tu wytrzymałam... Przy dziecku czas leci jak z bata strzelił. A ta krowa mnie tak wpienia że szok! Stoi nade mną i mi mówi jak mam obiadek małemu gotować...
Nie wiem czy znacie takie coś jak płatki ryżowe na mleku ale kupiłam dziś małemu i ugotowałam i tak się zajadal że prawie łyżeczkę pożarł 🙂

to fajnie ze malemu smakuja te platki ryzowe wiem o co chodzi ale ja ich jakos nie lubie a w sklepie jakos nie umiem ich znalesc 🤢 wiec jak na razie zostaje owsianka i kaszka manna ... musze poszukac jeszcze kasze jaglana to tez mu zrobie ...
agaw tak to jest z tymi smoczycami chca byc mile i tak pokaza rogi ,,, niekiedy najlepiej wcale sie nie wtracac i nie starac sie o nic bo moze byc jeszcze gozej a sprawe niech maz zalatwi tak chyba bedzie lepiej