Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A też nie wiedziałam że są płatki ryżowe 😜 musze też poszukać bo moja lubi takie wynalazki zresztą moja to chyba wszystko lubi 🤪 😜 po za tym od kilku dni widze że więcej zajmuje się sama sobą a wczoraj to mnie Dominika zadziwiła zajęła się Emilą wieczorem wtedy kiedy ona jest najbardziej marudna bo ja byłam słaba i mi się drzemnęło 🙂

• Mamusia
AgaW ja też się podzielę z Piotrkiem 😜 😁
Chociaż z nim to ciężko, kiedyś się chwaliłam, że zjadł z 10 łyżeczek kaszki. To był jednorazowy wyczyn i dalej nie chce nic mlecznego. Za to kiełbaski drobiowe i szynkę z indyka to wcina aż mu się uszy trzęsą. Mięsożerny z niego chłop i tyle 😁

Mittko super, że masz pomoc ze strony Dominiki 🙂 Takie są zalety dużej różnicy wiekowej między dziećmi 😉

HEJ LASKI 🙂

OJ AGAW TO TEŚCIOWA POLECIAŁA PO BANDZIE PO CHUJU FEST 😠 😠 ALE BABSZTYL 😠
BRAWO DLA MĘŻA 🙂 I NIECH POROZMAWIA Z MAMUSIĄ JAK NAJSZYBCIEJ 😠 😠 😠

BARTULEKS NIE MIAŁ JAK NA RAZIE GORĄCZKI 🙂 ALE TO MOŻE DLATEGO ŻE PODAJE MU PROFILAKTYCZNIE SYROP JAK NAWET NIE MA GORĄCZKI 🙂
ZARAZ IDĘ GO WYKĄPAĆ BO WCZORAJ PRZEZ TĘ GORĄCZKĘ DAŁAM MU SPOKÓJ 🙂

DOBRA DZIEWCZYNKI, DZIĘKUJE ZA WSPARCIE,ALE SKOŃCZMY JUZ TEMAT MOJEJ SMOCZYCY.. NIECH SIĘ PĘDZI ( CZY JAK TO SIĘ TERAZ MÓWI W GWARZE NASTOLATKÓW 😁 😁 )

EWO MOJA LENKA TEŻ LUBI MIĘSKO. MAJĄ COŚ WSPÓLNEGO NASZEGO DZIECI, A MOGE NAWET OŚMIELIĆ SIĘ POWIEDZIEĆ, ŻE MAJĄ DUŻO WSPÓLNEGO 😉

I TEŻ IDĘ ZARAZ KĄPAĆ LENKE

• Mamusia
Hej laseczki!

A ja byam z modą na spacerku i akurat trafiłam na kolerzanki w kawiarni i się przyłączyłam na ploty 😁 😁 😁 Jakaś nowa laska się tu przeprowadziła z bliźniakami więc ferajna już ogromna mniej wiecej w tym samym wieku. Chłopiec słowaczki 2 miechy młodszy, węgierki córeczka tak samo, mojej sąsiadki dziecko 2 tyg. młodsza od majki, chłopak czeszki cos koło 2 miechów starszy, 2 sąsiadki dziewczynka w wieku Majki, no i ta nowa z bliźniakami 11mjesięcy 😁 😁 😁 jeszcze jest jakaś dwójka ale tych to nie znam. Zawładnęłyśmy kawiarnia.Fajnie było 😁 😁 😁

Idę kąpać Majkę, dać jej jesć i jak ją uśpie do się odniosę do waszych szanownych moje drogie postow 🙂

• Mamusia
A no dobrze AgnieszkoK jak na razie chętnie się szykuje do szkoły,zobaczymy jak długo 😜
A tutaj Emila z chęcią pomaga siostrze się pakować do szkoły 🤪 😁
[URL=http://img820.imageshack.us/i/01092010317.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/3610/01092010317.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

JA JUŻ WYKĄPAŁAM BARTKA 🙂

NO PROSZĘ MITTKO TO JA MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE MASZ DWIE ZDOLNE CÓRY 🙂

WIOKA TO FAJNA MACIE PACZKĘ 🤪 🤪 🤪 🤪

TO SIE DOŁĄCZAM DO MIĘSOŻERNYCH DZIECIACZKÓW BO MÓJ BARTEK TEŻ SZYNKI CZY KURCZACZEK GOTOWANY 😁 😁 ŁO TO MUSI BYĆ 🤪 🤪 🤪

wiolu to teraz jest was niezla gromadka ... tylko nie opuszczaj nas dla nich nas tez jest nawet duzo z dzieciaczkami 🙂
mitko ciekawe czy emilka bedzie taka chetna do ksiazek jak bedzie szla do szkoly 😁
a my idziemy sie kompac troszke jeszcze pobroic i spac bo cos padnieta jestem

• Mamusia
My po kąpieli, jeszcze jej nie kładę spać, spróbuje jak najpóźniej dac jej jeść bo w nocy juz nic nie je, tylko rano dopiero 🤢 ostatnio nawet strzykawką pogardziła 😞 😞 no co ja zrobie 🤢

Taki kocioł z dzieciakami to fajna sprawa 😁 😁 😁 😁

Mittka ale Emilka ma już dużą kite!!! Fajnie ze Dominika się nmią zajmuje a widać Emilka się dowdzięcza i pomaga w pakowaniu 🙂

Ja tu nawet nie mam co szukać tych płatko ryżowych 😮

No i chyba będę się musiała zbierać bo panienka marudzi 😉

A JA WALCZĘ Z USYPIANIEM BARTKA 🙂
JAK NA RAZIE 2:0 DLA BARTKA 😁 😁 😁 😁 😁 😁

MARUDZI NIESŁYCHANIE ALE JAK DAJE MU CYCA ŻEBY ZASNĄŁ TO WSTAJE I LATA PO CAŁYM ŁÓŻKU 🙂