Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No to super Aguś że Cię tak teściowa rozpieszcza 🙂

Moja też nie jest pod tym względem zła. Też zawsze cos do jedzenia itd ale ja znowu nie lubię takiego nadskakiwania ehhh...

Właśnie wróciliśmy z mężem do domku, byliśmy na budowie u nas. Zrobiłam szybką pomidorówkę, bo mi z wczoraj został rosół.
A teraz namawiam męzulka na przejażdzkę nad jęziorko, ale tak się rozsiadł w fotelu , że nie wiem czy juz wstanie haha

No to ja juz jestem w 6 miesiącu a myślałam ze 6 miesiąc zaczyna się w 24 tygodniu , oj jak ten czas zasuwa 🙂

A Wy co porabiacie kobietki?

Na pewno przetrwa Emmax , choćbym miała na nim zostać sama to będę do Was pisać posty 😞 😞 😞 ale mam nadzieję , że jak juz urodzimy to wtedy będziemy wymieniały się doświadczeniami, spostrzeżeniami i wątpliwościami. Będziemy sobie doradzać i zawsze będzie temat do rozmów.. potem jak nasze dzieci będą szły do 1 klasy to będziemy sobie pokazywac na allegro plecaki, jakie wybiorą sobie nasze pociechy 🙂

Buźka za kolejny oklask 🙂 tylko od kogo i za co ???

Zjadłabym loda 🙂

Widzę że też AgnieszkoW się budujecie. My z mężem też chałupkę stawiamy tzn już postawiliśmy, zadaszyliśmy, okna też już wstawione, w środku potynkowane i zostało nam centralne jeszcze i woda do poprowadzenia po chałupce. Z tym że my budujemy się bez kredytowo. Jeżeli cosik grosza więcej w padnie to w chałupkę ładujemy.

Tak budujemy. Właśnie jesteśmy na etapie dachu. Tyle że jest dość skomplikowany i do tego kładziemy karpiówkę, ale mam nadzieję , że dzadzą sobie radę 🙂
Za rok chcemy juz mieszkać , a co wyjdzie to zobaczymy.
Też się za wiele nie zadłużaliśmy bo mieliśmy troche grosza, poza tym mamy jeszcze własne 70 metrowe mieszkanie, które chcemy sprzedac aby wykończyć domek, a wykończeniówka oczywiście najwięcej pochłania.

No nie ja sobie nie wyobrażam aby nasze forum przestało istnieć 😞 😞 😞 Może później będziemy miały mniej czasu aby tu zaglądać ale przetrwać musi 😉 😉 😉 😉 😉

Mittka moi teście tez się budują choć jeszcze 10 lat temu jakby ktoś im powiedział że będą mieli swój domek to by kazali temu komuś w głowę się postukać. Także i Ty może jeszcze się wybudujesz :P :P :P :P

• Mamusia
ja też Wam zazdroszczę budowy domu... ja muszę się zmieścić na 40 mkw 😉 Nie narzekam bo cieszę się z tego co mam, ale jednak malutko mam miejsca, na 170 mkw to bym się chyba zgubiła :laugh:

Bujaczek bardzo fajny, też muszę poszukać na allegro.