Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Emmax na pewno sobie poradzisz 🙂 🙂 🙂 Dużo kobiet ma wątpliwości czy sobie poradzą a potem okazuję się że lepiej dają sobie rady niż nie jedna która zapewnia że da sobie rade. Także brzusio do góry i uśmiech na twarzy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Wróciłam, ale padam na paszczę. No i brzuszek mnie boli.

Gosia, trzymam kciuki za Ciebie i Twoje MALEŃSTWO 😞

Co do siary to ja mam "kropelkowanie" od 3 tygodni 😉

Byłam dzisiaj w sklepie "Świat dziecka". Ceny ciuszków, nie mówiąc o wózkach zabiły mnie. Chyba wzięte z kosmosu. Masakra.

A w najnowszym magazynie M jak Mama jest sporo przydatanych artykułow.

• Mamusia
Emmax ja tez jestem cała przerażona jak sobie pomyśle o porodzie, później o pielęgnacji itp.
Co do rozpakowywania to pomimo że mam termin na 27 listopada to coś czuję, że urodzę w grudniu znając moje szczęście 😞 chciałabym przynajmniej tydzień [przed terminem, żeby mój mąż był przy mnie inaczej prosto z lotniska pojadę na porodówkę :laugh:

• Mamusia
Dobry wieczór grudniówki 🙂

tak jakoś smutno poniedziałek minął, mam nadzieje, że Gosia jutro napisze nam na forum dobre wiadomości.

co do siary to mi już sie pojawiła ponad miesiąc temu i zaobserwowałam , że po poludniu i na wieczór wycieka 2-3 kropelki z każdej piersi 🙂

jestem w szoku bo ja jeszcze myślałam i wszystkim mówiłam, że jestem w 5 m-cu a tu jeszcze troszke i 7 będzie 🤪

kobietki a macie jakieś jedzeniowe zachcianki? bo ja to bym jadła tylko chleb ze serem (biały, żółty, mozarella, camembert) i pomidorem i do tego herbatka z cytrynką i dziś taki też miałam obiad i kolacja też taka będzie :P

• Mamusia
niechcący dodało mi się drugi razo to samo :laugh: właściwie nie wiem jak to się stało.

Też jestem przerażona porodem i tym co będzie później... z jednej strony chciałabym już grudzień, a z drugiej chciałabym żeby czas jak najwolniej mijał :P

Udało mi się wyciągnąc męża nad jęziorko, ale juz wróciliśmy bo zimno mi się zrobiło i objadłam sie gruszek aż mnie brzuch rozbolał 😞

AgaK nasz domek też 170 metrów. Już się nie moge doczekać kiedy w nim zamieszkamy i urządzę pokój dla malutkiej bo tutaj gdzie teraz mieszkamy to nawet nowych mebli nie kupujemy , nic kompletnie bo sie boimy że potem nam nie będą pasowały... ehhh
A jeśli masz ochotę to obejrzyj sobie nasz domek. Kupowalismy projekt z internetu, więc moge wstawic link http://www.extradom.pl/projekt-domu-ATLAS-ID-3678.html?typ=wszystkie&powierzchnia=dowolna&garaz=wszystkie&strona=&szukaj=atlas

Persy te buciki są cudowne 🙂

Ja mam też kilka par zamówionych z allegro 🙂

Co do zachcianek to tez nie mam jakiś, ale ostatnio posmakowała mi makrela z cebulka i z olejem a do tego bułeczka z masełkiem no i tez samkuje mi strasznie herbatka z cytrynką 🙂

AgnieszkoW ale willę będziesz miała 🤪 🤪 Ja to taki skromniutki bez piętra i piwnicy ale jak dla mnie w sam raz :laugh: :laugh: Może jak mi się uda to zrobię jutro zdjęcia mojego domku i Wam pokażę 🙂 🙂 🙂